skekraaaft arena

Igår. Vi såg hockey, de va kung. Satt i en loge och ida stod för öldrickandet. Matchen slutade 4-4 så vi skyndade oss därifrån för att hinna till bilen snabbt. Och tänka sig, vi var snabbare än alla andra ! Men, vad vi inte visste var att det inte bara är slutspelsmatcherna som har förlängning. Rätt bra gjort, vi missade alltså det man egentligen väntat på hela matchen, resultatet.
Iallafall åkte vi till stan och mickelu (iddes pappa och min chef) bjöd på middag på old williams. Döönice!
Sen softade vi på, två blev tre med sändy, tre blev två till krogen då sandra droppade, två blev en till efterfest efter mitt svek.

Vaknade som en gud idag, förutom att jag höll på dö av värmeslag. Att somna med tre täcken är att rekommendera men att vakna är sjukt varmt.

Sen idag. Jag och sändy har deppat över livet, ensamhet och jobb. Hur allt som är vårt fel kan kännas så fel. För det gör verkligen det. Idag har varit söndagsångest på ett helt nytt sätt.

Och ikväll så hämtade jag mamma och kakan utanför isladan. Upptäckte ett hål i marken alldeles åt helvete för sent så bilen flög. Gabbe tyckte det såg ut som den skulle tippa. Frid och fröjd, tills mamma upptäckte att bakrutan åkt ner och är paj. Alltså jag ääääär så jävla bra, slutar aldrig förundras. Så min kväll hittills har ägnats åt att bygga över bilen med påslakan och snöklumpar och plastpåsar och silvertejp. Mycket ambitiöst och nyskapande.

Ingen bild idag. Jag ser hockey.

Funderar vilken vinkel som är "våran bra sida". Alla sidor är våra bästa sidor. Därför går jag oftast med rumpan framåt.





IDA ARTON WIOOHO

Och givetvis firas det! Sibyllasnyggingarna går ut, allt i sin ordning. Ida är nykomlingen, jag och sändy veteraner. PÅ ÅTERHÖRELSE





loka päron är bäst!

Varför har varenda jävel i skellefteå ätit på sibylla idag? Jag var tvungen jobba över en timme, så illa är det. Låter som om ja har värsta viktiga jobbet när jag "måste jobba över" ;). Mina fötter är iallafall stendöda så bestämmde mig när jag bytte om för att svika allt ikväll. Jag tog supersaaben och handlade morötter, två loka päron, ranchdip och gräddfil.
Förresten hittade jag roliga saker i mina kläder när jag bytte om, ungefär som den där gången jag hade pommes i bhn (jag jobbar alltid i sporttopp därefter), eller pillade ut sallad i örat (efter jag missat att det var nyskurat, halkat och tippat skurhinken över mej själv). Fyfan vad jag är bra.
Och just nu är jag stendöd, slutkörd. Mamma är förmodligen bäst i hela världen på laga mat. Äter helt seriöst lika gärna mammas mat som på restaurang. Hahah. Jag är proppmätt. Jag bjöd på dip och morötter, så nu är jag ännu mer mätt. Ligger och ser hockey. Kunde inte gjort något vettigare av kvällen känner jag.
Men imorn hörninini, idafjutt fyller 18 så ska fira henne genom att se hockey (kakan berättade igår vilket lag som gästar, så bra koll har jag). Så nu har jag en fråga, hur kallt är det i en ishall? I clemens är de kallare än utomhus och jag tänker INTE gå på krogen i skoteroverall imorrn.
Varför är det ingen som kommenterar längre, ser att läsarantalet bara ökar men kommentarerna minskar? Skärpning tammetusan.

SKA VI SE FILM?!?:D:D


Cookie ligger med mig i sängen och vill se film. Men gabbigabbi, du äääär så jobbig. Och jag hatar mitt smeknamn tossan.

Den här bilden beskriver min lilla kaka så himla himla bra! Söt, korta ben, jävla arg och någon som tagit en tugga ur hjärnan. Kan inte bli bättre!


Järnhäst hoppla

Jag och pelle åkte in och tränade, blev järnhästen (ett namn som mamma gett crosstrainern) för min del. Det är kul, eller deprimerande beroende på hur man ser det. Jag vill inte veta hur många timmar jag spenderat på den där förbaskade maskinen. Hur många mil vi färdats tillsammans. Idag behövde jag peppas med David guetta för att palla. Det är också kul, jag lyssnar på Guetta när jag ska träna, när jag ska parta och även när jag ska sova. Finns det gränser?
Hade ju tänkt springa runt i la capital för att pröva på olika gym, men blev inget av. Min hals har varit fucked och näsan "mycked tät". Dålig tajming att tugga halstabletter (observera tugga, jag kan inte suga på dom) och knappt kunna prata när man söker jobb. Hann iallafall testa två och även gå på ett boxpass. Så har någon tips på bra gym i stockholm, skriiiiv dom! 
Egentligen det enda jag ville få ut av det här inlägget var just sista meningen, tips på bra gym i sthlm. Så nu har jag repeterat syftet, nu förväntar jag mig svar!

Tågjävlafansfan

Hamnade i världens jävla tråkigaste kupe och brevid en tjej som andades sjukt högt. Alltså har aldrig hört någon flåsa så mkt. Ångrar att jag dippade upp mina morötter, skulle fyllt bättre funktion som stopp i hennes näsa. Och tåget var givetvis försenat. Skämtade med en konduktör att tåg alltid är sena men han tyckte inte mitt skämt var lika kul som jag gjorde.

Nä, fyfanken! Det enda lilla positiva med tåg är att det inte finns någon vikgräns för bagaget. Och att man slipper arlanda express för oss som är fattiga.



Everything about me are so easy to love.

Alltså skulle någon fråga mig idag så är jag bäst i världen. Utan tvekan! Känner mej fullt frisk och fit for fight, så for ut än en dag för att söka jobb. Vilka fantastiska bemötanden jag har fått! Folk tycker att jag glittrar och har "det där" i smilet, är trevlig och en har "ooootrolig" karisma. Min dialekt är mycket mycket vacker. Jag är öppen och framåt, smart och gullig.
Ja ni fattar. Svårt att inte älskar sig själv;)
Gick och sökte på ett ställe, dom ringde en halvtimme senare och ville ha en intervju idag. Så har varit där och den gick bra måste jag säga. När jag flyttar till sthlm så är jag välkommen dit. Dock är det inte heltid men många bäckar små som man brukar säga. Sen så ringde det när jag kom hem från ett annat ställe som jag tyvärr inte kommer hinna på interju med.
Ohyeah för mig!
Och ikväll åker jag hem till skellefteå för att jobba klart och försöka byta bort lite pass. Gruvar mig nanting för tåget eftersom iprincip varenda tåg i hela stockholm har fått tuppjuck. Världens mesigaste stad, så fort de snöar och är kallt så går inte tunnelbanorna växla och militären måste kallas in. Gudändå. Ska göra massa mackor i vilket fall, så jag inte hungrar ihjäl om (då) tåget strejkar.
Nu ska jag slänga ihop väskan och dricka upp mitt te innan det kallnar. Tjiiiing


Kommit fram till att bilderna jag lägger ut har extremt sällan ngt med inläggen att göra. Inte denna gång heller. TIHI
  

chilla är the thing.

God jul människor, ice age är på väg. Alltså jag steg upp 07.30 imorse för att ta en promenad. Kollade som tur var på termometern och bestämde mig för att en promenad var lika med självmord. 25- är inte nådigt. Särskilt inte när man glömt (alla utom pappa, läs lämnat) täckisarna hemma. Så fick mig en liten sovmorgon. 
Jag och Julia har glidit runt på stan idag, fikat och snackat skit. Kollat i affärer, inredning mestadels. Ååh jag är så taggad på göra fint i lägenheten. Inte för att det är fult, överraskande fint med tanke på vilka som stått för inredningen hittills. Men lugn bara lugn, jag ska ta det till en helt ny nivå;)
Sen så har jag varit på två interjuer idag, hur det gick återstår att se men det känns bra i magen. Fast det är svårt att veta. Hmm.. Mer då? Nu sitter jag i soffan och har ätit middag, lax och bönsallad. Skitagott! Ska alldeles strax dressa om för att fara och boxas lite med Jullan.
Hejdå ät min tå.

Påminn mig att duscha ikäll.

Jag har så rackarns dålig fantasi idag. Loggar in på blogg.se för typ femtusende gången nu men har som ingenting att skriva.
Igår såg vi Shutter Island på bio. Den var bra och jag rekommenderar den. En sån där psykofilm som man måste tänka lite i, en sån som jag gillar.
Idag har jag sett norsjö få stryk av solna, but still, Gåshud ända in i benmärgen, fyy vilken underbar sport volleyboll är! 
Nu ligger jag i soffan som även råkar vara min säng och har sjukt skönt. Har ätit middag. Måste skryta upp mig själv lite, jag är faktiskt urbra på göra mat! Tro det eller ej;) Så hur anton lyckades tacka nej till att jag skulle göra mat och diska i en vecka ifall han köpte en dator till mej är ett mysterium. Tänkte bara flika in att jag ligger och äter barnmat till efterrätt. Seriöst, hur gott är inte mangopure? Hahah. 

Jag köpte både jeansen och skorna förresten. Det bara kliade i fingertopparna och jag kunde inte hålla fingrarna i styr, inte bankomatkortet heller. Så gick det med att jag inte skulle köpa mer skor. Skulle lägga upp bilder ifall jag inte var så sjukt mkt emot modebloggar. Vill inte göra någonting som kan associera mig till dom. 
Så bjuder på en bild från när jag sandra och jennifer träffade kungen istället.
 
  


Sex, drugs and rocknroll


FREE

Tack Sandra och Robin för igår! Jag hade ruggigt kul:) Är däremot inte alls så taggad på blue ikv sassuu.
Tack mej själv för att jag åt veckosallad och drack vatten innan sovtajm igår, är inte det minsta bakis. Helt fantastiskt! Är självklart trött och sliten men det är ju en annan femma.
Nu har jag världens dilemma, råkade shoppa lite igår. Trodde någon på riktigt att jag skulle kunna tillbringa en vecka i sthlm utan att köpa en enda grej? Iallafall köpte jag ett par jeans, skiiitsnygga baggy lee. Men. Har även hittat dom ultimata sommarpjucksen och dom kostar precis lika mkt. Problemet är att jag inte har råd med båda och att jag absolut inte kan bestämma mig vad som är värdare. Hmmm..
Nu ska jag checka ifall gabban och marre vill ha sällskap på stan. Söka lite jobb. Vi får se.
Peace

nightlife.

Nyss hemkommen, håller på frysa både fingrarna och baken av mig. Ursäkta men heelvete va kallt de är i sthlm! Ikväll så dök sandra och robin upp @ mitt och antons crib, i drog ut och köade. Såklart. Gick på grodan, där det tydligen är både 190kr i inträde och 21 åldersgräns. Tog oss iallafall in trots min icket så gynnande ålder. Dessutom gratis innan klockan midnatt. Alltså in my ass att de skulle vara värt tåhundra att komma in där. Klart de va kul osv men va mer vad man gjorde det till. Vi rockade gärnet tills josse partypuper insåg att hon mådde inge bra. Så nu sitter jag hemma och knaprar ipren och ska aldrig mer prata. Min hals gör ont så förbannat. Huvudet med. Jag har smittat anton dessutom. SOMMAREN KOM DÅ! Varför inte bara vara ljust och varmt, hur svårt är de? Nu säger jag och min tekopp godnatt.
Tack sötasöta gabbe förresten som bäddat åt mig. Natti!

Att jag gillar glass var tydligen ingen bra egenskap.

josephine | säger (23:20):
alltså vad ska man skriva för erfarenhet på cvt ifall man ska söka som personlig assisten? "Jag gillar att hänga med retards?"

EYDA säger (23:21):

 haha nae men skriv att du är van att ta hand om efterblivna typ din syster > okej härligt

josephine | säger (23:21):

hahahah



Alltså seriöööst..



Mycket ambitiöst!

Idag har jag varit sjukt duktig! Steg upp tidigt och gick in till stan med en massa pauser för att lämna cv'n, blandade resultat. Tog en paus inne i city för att springa i lite affärer men vettefaan alltså, är inte så taggad på shoppa? Åkte till karlaplan och gick på en "förintervju", ska träffa chefen på måndag. Kom hem, helt utslagen. Och nu mina vänner ska ni få höra, jag har gjort två olika sallader. Rivit 1 kilo morötter och 1 kilo vitkål för hand på världens sämsta rivgärn. Jag bygger mukkler. Blev iallafall en sån sallad som håller hur länge som helst (inte så god dock) och en qinoasallad som blev helt supergod!
Som kännt så försvinner min röst direkt jag blir förkyld så ikvälll har jag kurerat den med te och massa honung plus glass. Supermedicin!

Förövrigt, vad jag är nästan mest stolt över mig själv idag är mig i skoaffärer. Har varit så rackarns bra ! Hittade ett par skor som ja verkligen vill och och har velat ha rätt länge, nersatta från 1400 till 300. Normalt sett skulle jag tänkt "Perfekt, köper jag dessa sparar jag 1100 WOOOW KAP!" men idag så tänkte jag ett steg längre, att jag kunde spara in 300 till. Så jag gick därifrån tomhänt ! Vad händer?

Damkronorna..

Hahah alltså 11-0 till canada. Det är passerat tragiskt till patetiskt till så jävla hemskt och kul. Förnedrande. Sitter och väntar på att herrarna ska börja. Är så trött att jag håller på stryka med. Ger snart upp. Åååååh vad jag är tråkig

Update, 12-0. Om jag var coach skulle jag byta taktik. Skulle ta alla konerna (spelarna) och placera dom runt målgården kanske dom iallafall kan stoppa pucken. Kanske. Eller lämna wo. Kan man göra de i hockey förresten?

Så jävla skönt!

Sitter i läggan med en kopp te, OS på tv'n och datorn i knäet, helt underbart. OS gör mig glad! Jag och pappa åt kanske en av dom bättre luncher jag ätit. Kånkade väskorna till lägenheten genom lokalbussarna (fruktansvärt frustrerande). Storhandlade med anton, värsta sambolivet. Har hunnit lämna ut några cv'n. Imorrn ska jag på arbetsintervju wiheooo!!!!!!!!!!
Nu äre förövrigt dags att vakna  j o s e p h i n e  ! Ska träffa Herman på en stund för att åka och träna. Jag är grymt trött och sjuk, vet inte hur jag ska bota något av dom tyvärr. Vad jag däremot vet är att granatäpple är sinnessjukt gott. Det ska köpas oftare, baske mej! Ska alldeles strax börja bege mig mot the big city så att säga. Hahah. Hejsvejs!


STHLM LIVE

En rullväska, liten bag, och matkasse är ingenting jag rekomenderar att frakta på lokalbussar. Matpåsen är mammas påhitt (Annars äter du inte!). Överlevde vägen till norsjö, fick mat och hoppade i taxin mot bastuträsk. Herreguuud va liten jag kännde mig, alldelens ensam på en tågstation i mörkret i skogen. Jag är lite mörkrädd. Tåget var givetvis försenat, så medans jag väntade hann jag dricka två koppar te, köra ett corepass och ladda mobilen. Tiden gick så myckemycke snabbare än vanligt, jag ska alltid börja träna när jag väntar. Skitsmart ju! Ser nog inte lika intelligent ut tyvärr.
Tåget kom iallafall, jag lurade det. När man väntar kommer ingenting men så fort man gör något så passar det. Så jag ringde pappa, och självklart kommer det då. Ha ha 1-0 till mej. Hamnade i en kupé med 4 andra tjejer ungefär i min ålder, vi hade grymt kul. Snackade halva natten, försökte sova. Min näsa var för tät så blev inte många timmar för min del. Vaknade, ännu mer försenade. Fortsatte ha trevligt tills vi anlände och skildes åt på centralen. En mycket trevlig tågresa, man tackar(:
Just nu sitter jag på pappas kontor och väntar på han, vi ska äta lunch. Jag håller på svälta ihjäl. Ska sko mej så iallafall en av oss är klar. Aaadios.


Jag som skulle starta slaggis.

Har laddat hela helgen både psykiskt och fyskiskt för att hantera det som skulle ske, men helt utan anledning. Inget nämnt inget glömt, inget möte med döden. "Give her valium or a dildo" som AK sa. Jag hade båda i väskan, full beredskap. Det var iallafall inte jag som flydde fältet. HAHA ÄGD BITCH, som jag själv sa till en kassör i thailand utan att tänka på att bitch är ett ord som dom allra flesta förstår.
 
Som tidigare nämnt (några gånger förmodar jag, med tanke på hur mkt jag reser och därmed packar) så är packningsfasen inte min allra starkaste sida. Fel 1: Jag börjar alltid i sista stund. Fel 2: Jag packar alltid för mycket. Fel 3: Min väska blir bara mindre och mindre. Fel 4: Jag måste prova allt jag ska ha med (och inte ska ha med), tar lite tid. Fel 5: Tar pauser utimellan och typ, bloggar eller dricker te. Drar oxå ut på tiden. Fel 6:Jag blir skogstokig ifall jag inte hittar någonting jag ska ha med, om jag inte kan packa i den ordning som mitt huvud gjort upp. Då ger jag upp.
Och som alltid så blev det precis som alltid. Min lila adidaströja var spårlöst försvunnen. Kollade i allas garderober, i träningslådan, i utekläderlådan, tvättkorgen. Kollade med pappa, med sandra och jobbet. Den var gone. Slängde mig i sängen och gav upp. Min säng är mysigast. Tror ni nu inte att tröjjäveln ligger under ett av täckena på den sidan som jag aldrig använder??? Alltsåå. Men då hade jag redan gett upp. Så jag sovde istället för att packa.

Och nu så är jag igång igen, jag är för tillfället i packa upp delen. Nivet, packa, packa ur två tredjedelar. Två väskor för en vecka i stada, är de nödvändigt? Svar ja! Tur inte tåg har viktgräns.

Haha igår ringde förresten mina mauritiuspojkar, christoff, vagen och den långa som jag inte kan uttala namnet på. Dom hade beachparty och hade tydligen sparat öl till mej. Jomen jag börjar springa nu så är jag kanske framme lagomt till nästa jul. Det var skitkul att höra från dom, jag saknar värmen och landet, havet och stranden. Spela beach hela dagarna och sitta på stranden under stjärnorna med en öl i handen på kvällarna. Och såklart grabbarna grus som var illa tvugna att leka med mig hela dagarna. För dom var faktiskt tvugna:P Awesome!  
 


                

 


Now it is time, the evening is mine

Skippade mitt muskelpass på gymmet idag. Hade ändå bara tänkt stå på crosstrainerna, aka fatburn. Helg är lika med synd. Crosstrainer är syndernas förlåtelse. Typ. Det är skamligt att träna inomhus en dag som denna så tog en lååånglång promenad med pissenisse. Lyssnade på Red hot chili peppers. Satt ner och njöt av tillvaron. Denna årstid är en av få jag verkligen uppskattar att bo i norrland, det är så fantastiskt vackert när allt är kritvitt och bara glittrar. Bara positivt!
Men hur underbart allt än är så åker jag ju som sagt till stockholm på tisdag för att söka lite jobb och gå på intervjuer. Jag börjar få panik i magen. Kan även bero på att jag ätit glass som innehåller en mängd mjölk. För det har jag och ida gjort.
Årets mest ensamma dag, men alla hjärtans dag säger faktiskt ingenting om att det nödvändigtvis måste vara en partner man tillbringar den med. Bara det är någon som betyder.
Vi lagade supergod mat, började bra, vi jämförde fettprocent och skippade kolhydrater, kyckling och greksallad med tsatsiki blev resultatet. Vidare med vindruvor, lite kladdkaka och en mängd glass. Texas pecan för att vara exakt, och världens godaste glass för att vara ännu mer precis. Citerar mig själv, munorgasm, sen föll jag pladask på golvet pga senadrag under foten. Åååh dom gör så ont, och ju värre det är i benhinnorna desto fler senadrag under fötterna blir det, jättekonstigt men det hänger ihop.
Jag har slarvat med övningarna från idrottsmedicin, känns som det hänger ihop oxå. Eller det vet jag. Är bara så kopiöst less på att göra dom varenda dag.
Nu ska jag ge mina kära benhinnor en rejäl omgång samt borsta tänderna. Sen sova, för imorrn ska jag upp innan tuppen och jobbet för att be om syndernas förlåtelse. Godnatt


Can't you see me here on overload, and this time I blame you

Jag är sugen på frukost. Min supergröt eller möjligtvis plättar. Hohojaja söndagsfrullar är bäst. Söndagsångest är sämst men tacka någon att jag slipper! Mogen och ansvarsfull storasyster så fylldes glasen med genomskinlig vätska utan någon som helst alkoholhalt. Mycket skönt. Nu längtar jag ännu mer tills frukosten, slipper tillochmed baksmällan. Förövrigt taggar jag fight, jag ska slåss skrika och jävlas, har redan skrivit manuset. Ska pumpa mukklerna imorrn så dom är fit for fighten. På tal om att träna så kan jag inte gå idag. Jag ser ut som en pensionär som fått rullatorn stulen, eller någon med en tio kilos blöja. Lämmen så inihelvete. Så kan det gå, oups.
Over and out


Alla hjärtans dag välkommnas med öppna armar....

Sandrasandrasandra, jag är så glad att vi funnit varandra. 

Som jag sa på julafton är inte rimma min grej, men ändå, jag försöker för dej (hahah)
Ikväll har jag alla gånger dej att tacka, och efter mammas trerätters så äre väl dags att börja packa?
Att bara vara nykter, snacka skit, sex och skojja så spelar det ingen roll att du missanpassade din dojja.
Du är min superstar, och med dej vid min sida behöver jag ingen kar.
Du är det finaste jag har, ett fullkommligt perfekt tidsfördriv. Säger ju det, du är solen i mitt liv.

    
Förövrigt tycker jag det är sjukt bra gjort, att vara oseriös på iprincip varenda kort.



 Måste avluta med ett litet internskämt, minns du jeansrumpan hahah FLÄMT. Tänkte eftersom vi började fundera ikväll, så lägger jag ut denna så du får tillbaks bilden i huvudet. Jag är snäll.


Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad.

Öppnade fel kylskåpsdörr så smackade den fint i pannan. SELF-FIVE!
Alla mobbar mig idag. Hahah alltså på riktigt. Pelle skulle plocka upp mig på busstationen men höll på köra förbi, sen när ja hoppar in säger han:
"OJ jag kände inte igen dig"
J"Positivt eller negativt?"
P"Negativt. Du ser ut som en fågelskrämma..."

Och gabbe sa att jag var ful. Mamma tyckte att jag skulle ut och motionera. Frida tycker att jag ska sluta äta.

Sen nu lagomt till middagsbordet så säger mamma:
"Alltså nu ska Gabbe och Albin börja livets hårda skola. Allt för att dom inte ska bli som dej Josse!"

Det går bra för mitt lag.
Förövrigt idag igen: Hej mitt namn är Josephine och jag ska aldrig mer dricka alkohol AMEN. Söndagsångest en dag för tidigt och bestående en tid framöver. Hohoh great!
Nu ska jag socialisera mig med säändy samt cutta oss lite. Jag brukar göra det dagar som denna. FEEL ME LIKE A DOSE OF HEROINE.


Jag är bra på köra bil.

För någon dag sen körde jag bil med min söta syster i passagerarsätet. Jag kör in på en 70sträcka och då säger hon:
"Du kör på fel växel"
Jag tänkte: LÄR INTE MAMMA FÖDA BARN, VEM AV OSS ÄRE SOM HAR KÖRKORT? Men sa: Jahaa och hur tror du att du vet det då?
"Det står där på displayen att du ska ha i 6an"
Hahah alltså, dessa nymodigheter. Det var bättre förr, på min tid.


OPERATIONDEFFINITION

Vaknade och åkte med mamma till stan, tog bilen. Tränade, for till jobbet, sandra kom och åt lunch med mej. Var kissnödig från 14 till 16 då AK kom och räddade mig. Först var vattnet avstängt så kunde inte gå pga av det, sen försvann anders, och jag kunde inte lämna köket. Det var jobbigt. Anders var förövrigt och skottade taket (fick jag veta i efterhand). Stor middagsrusch. Slutade jobba. Tränade. Bodybalance. For till Sandra som bjöd på kaffe. Ekologiskt kaffe ser ut som oboy men smakar lite godare än waynes mellanrost. Vilket ioförsig inte är det svåraste. Hemma. Äter världens godaste fruktsallad och dricker vaniljte. Helt ok.
Mer händelserik har inte min dag varit. GODNATT


I dont know you anymore.

Efter frukosten åkte jag in till stan och gymmet, spyc står som varenda tisdag på schemat. Underbart! Summan av kardemumman blen 1,5h träning men tror inte förkylningen är ute ur kroppen för brukar normalt sett stanna på kondisavdelningen en timme efter passet slutat. Men inte idag inte. Missade bussen med två minuter, frös ihjäl innan nästa kom. Åkte till papi och gjorde en supersmoothie, fick skjuts till mamma.
Har en liten tradition att när jag kommer till det stället jag inte varit på ett tag så måste jag inventera kylen, fastän jag inte är sugen på äta. Iallafall hittade jag annanas, sen hittade jag ett bubbelbad, vilken matchning! Tog mitt söndagsmys idag, en helt vanlig tisdag. Bubblade med en bra tidning, musik, annanas och hårinpackning. Nu är jag superfräsh och ska bara dra på mig lite kläder, sen är jag redo för dagen.
Nu, klea och "kock some tea", som pappa skulle sagt.


Värt att veta!

. Jag är sjukt rädd för björnar och tycker att trasor är skitäckliga
. Lyssnar på Lasse Winnerbäck, David Guetta, Savage Garden och Justin Timberlake i alla lägen.
. Är sär, vet inte hur många gånger per dag jag får höra det.
. Kan bara sträcka på halsen på vänster sida (nivet när man sträcken ner mungipan så syns senorna på sidan av halsen, de gå bara på vänster)
. Kan inte göra en skål me tungan.
. Är förmodligen klantigast i hela världen. Började jobba 4 en dag och det första jag gjorde när jag kom in va att tappa massa grejer, då säger chefen som står inne i köket (han har inte sett att jag kommit) "Jaaa nu hör vi att klockan närmar sig fyra och att josse är på gång idag I G E E N..."
. Mitt favoritgodis är Pimpimbåtar och wingums, helst dom vita och röda.
. Glass är min grej. Muuums
. Gillar inte choklad eller läsk.
. Har helt olika öron.
. Mina ögon ändrar färg.
. Min största last är Philadelphia light (viktigt). Man kan ha det på allt, mackor, leverpastej, korv, plättar, biffar you name it.
. Min lillasyster är starkare än mig och har alltid varit det.
. Drar för jämnan dåliga ordvitsar som bara jag skrattar åt.  
. Har två tatueringar och 7 piercingar (inkl dom i öronen, vilket är 5, haha)


Smoothie

Det är jobbigt att somna hungrig, nästan omöjligt. Och om man lyckas så är man ännu hungrigare när man vaknar. Det är dagens lärdom.
Sen så lyssnade jag faktiskt på min mamma, hon säger att det är bättre att ta det lugnt någon dag och sen bli helt frisk ch köra fullt än att ta ut sig när man är krasslig och måsta vila länge, så jag avbokade både spinningen och powern. Känner mig smartast i världen. Även latast.

Så idag har jag sovit, ätit frukost, sett peter pan, fått med mig gabban till konsum för att handla och gjort smoothie. Ungeär på den punkten är jag nu. Jävlar va gott smoothies är alltså! Görs allt för sällan dock. Tänkte ladda upp bilder på hur fina dom blev men självklart har jag borta sladden så ikkepikke. Tre nyanser av lila. Gabbes var gullig, söt, ljuslila och snäll, jordgubb hallon. Min var fräsh, bäst, superlila och mjölkfri, hallon blåbär. Pappas var så stor att den behövde ett och ett halvt glas, mörklila, balanserad, söt och muskelbyggare, blåbär banan. Hahha alltså roliga vi äääär.

Hittade lite gammkort på datorn:
 
  alltså stora vi var;D Saknar mina röda skinnbraller hahah...
 Lillalbin hahahaha
  3an
  -04 hahah ja bjuuuud
      volleyboll!!!  



Nu ska jag borsta tungan för den är blå. Hejdå

superskål

Mitt te är slut så nu är jag på g igen. Allt känns så mkt bättre än för bara en vecka sen, jag är mer taggad på livet än någonsin!


WORKIT

Pelles pappa fyller 70 och det firar han med att bjussa släkten till Turkiet, och då har jag och gabbe turen att få följa.
Den 2 april beger jag mig alltså till varmare breddgrader igen med blanannat denna brud som då är myndig. Vill bara att Gabbe och Albin ska snabba sig att bli lite äldre så vi kan röja gärnet allihopa!



Josse snart 20+Ida 18+Turkiet+Hotell med all inclusive=SÅJÄVLAKUL




Imorrn ska jag göra samma misstag som jag gör gång på gång, träna när jag redan är lite krasslig och sen bli jättesjuk. Jag kan se in i framtiden nämligen, hoho. Ska på spinning, sen power. Jag hatar spinning men brukar försöka tvinga mig igenom det iallafall en gång i veckan. Ursh fytusan så himla tråkigt de ääär.


Ska dricka upp mitt te nu innan det blir kallt. Adios

 


VARFÖR ÄR DET OLAGLIGT ATT DÖDA?

ÅÅÅH i mitt nästa liv ska jag bli självmordsbombare och det första stället ja ska gå till är den där förbannade frisörsalongen.. Jag ska aldrig mer klippa mig, amen.


Förresten så är min pappa bäst i hela världen och styr mitt liv hahah. Först så är ju lägenheten i sthlm hans, den som jag planerar att bo i. Sen så har gullepappa ordnat jobb åt mej, eller det är såklart inte säkert än så därför säger ja inte mer än så.



Förresten lovade jag mig själv igår att börja göra situps varje kväll, 100st. Och armhävningar (fast inte lika många). Sen så funderar jag på lova mig själv att gå 25min på löpmattan varje kväll oxå men ska kanske lugna mig med ett löfte i taget, annars äre så många att bryta? Iallafall är de bäst att börja i tid ifall de ska bli någon beach 2010 har jag hört.   

GODNATT

Läste nyss

"I just had an argument with a girl I know. She was saying how it's unfair that if a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl fucks just two guys in a year, she's a slut. So in response I told her that if a key opens lots of locks, then it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, then it's a shitty lock. That shut her up."

Hahahh ja är bara tvungen.

Alltså jag kommer aldrig sluta älska ida över msn (annars me men de är så sjukt underhållande)
Så här kan en typisk konversation me idafjutt se ut: 

idalundmark 'var är min wingman? säger :

xCUSE ME

men whats with the

ALIAS

JAHAAAAAA

asså smeknman???

kjashfjahfhdfh

haha eller va?



Obotligt förälskad.

Alltså, jag skulle klicka hem mina älsklingar från nelly för ett halvbra tag sen, så jag la dom i varukorgen och kikade vidare. Sen när jag skulle betala så hade någon annan hunnit köpa dom under tiden, så jääävla irriterande. Och jag kan inte komma över det, jag ältar och ältar och älskar skorna. Sitter och kollar på en bild, känner hur arg jag blir och hur mycket ont jag önskar personen som köpte MINA skor.
Så om någon äger ett par sånna här och är i behov av pengar så får ni mer än gärnAST sälja dom till mej, för jag kan helt ärligt inte släppa det.

Annars då? Är lämmen som tusan i rumpan. Samma veva som förut, nivet griljerat josse-ass på menyn.
Imorrn ska jag fixa håret tjalalala, de blir nice! Saknar lite att vara brunett men vi får la se vad som händer;D
OVER AND OUT


Att söka jobb är svårt.

Egenskaper?

Glad
Framåt
Lättlärd
ÄLSKAR GLASS..........

Knocked up

Guten abend!
Var som jag skrev innan på banken idag och skulle ordna så jag kan logga in på hemsidan igen. Han som hjälpte mig packade på mig massa andra grejer, typ kortläsare och shit som inte kommer föräns om en vecka. Kom ihåg vad det var jag gick dit för så fick ett papper med ett lösen.
Sen tänkte jag att nu när jag startar ett nytt liv så kanske jag ska bli lite mer planerad så kollade efter en kalender. Tänkte mig kanske 50spänn men 100kr var ju extremt. In my ass! Så det sket sig.
Gick och solade. väääärmeeeee
Kom hem
Död
Mat
Skulle logga in på bankhemsidan, funkar koden? NAAT. In my ass 2!
Lyckades tillslut boka ändå för man behövde tydligen inte ens logga in haha. Så sthlm är bokat, från den 17 till den 23 befinner jag mig där.
Och jag ska klippa mig+färga håret nu på torsdag
Pengarna bara flyger.
Iallafall så slog jag på en film nu på kvällskvisten, popcorn skulle va nice. Satt dom i miron och gick för att tvätta bort sminket. Kom in i köket, poppar fortfarande inte. Gjorde bubbelvatten, inget poppande. Började inse att dom poppat klart för länge sen och bara var en svart illaluktande klump. In my ass 3.
Ser filmen, Knocked up, den är kul.
Gabbe skriver en kluring på msn, tänk om jag aldrig hittar någon lika bra eller att ingen kan älska mig igen? Vi har samma problem fast tvärtom, här är det jag som är boven i dramat. Tyvärr måste jag få säga.
Nu ska jag se klart filmen och dricka bubbelvatten för det är dagens mest lyckade bravader. Borde typ fira.

Skål!       


Ginger

Sitter med en kopp ingefärate (världens enklaste, riv ingefära och he i en tegrej, honung och vatten gooottt) och kollar mitt schema för dom kommande två veckorn. Väldigt glest, det skyller jag på Frida som kommer tillbaks från sin mammaledighet. Eller glest, jag jobbar ändå 4dagar i veckan. Men de är mindre än vad jag önskade.
Skulle boka en resa till huvudstaden igår, hittade den perfekta i det perfekta datumet och allt. Men sen så insåg jag till min förtvivlan att jag glömt mitt lösenord till internetbanken. Än en gång, bra jobbat josse! Så idag måste jag på stan och ordna ett nytt. Sen när jag lix är där så passar det bra att boka klipp+färgtid. Mina utväxter är inte gulliga!
Typiskt att det är så kallt, solen skiner och snön glittrar. Jag vill ut. Får nog bortse från det fina vädret och ta en promenad inomhus istället.


Over and out

 


RSS 2.0