För oss med gångavstånd till nordpolen

Jag tittar ut, en tråkig höstnatt, det faller snöblandat regn från himmeln och blåser. Det är kallt.
Kan tyckas.
Detta är en fin, helt vanlig sommar för alla i krokarna. En midsommarnattsmardröm.
Känns iallafall bra att jag åker till Nice ikväll, mindre bra är att jag inte börjat packa. Men det löser sig (sa han som sket i badkaret).. Där hoppas jag inte på sol och varma kvällar, där förväntar jag mig det. 

 Tänkte mest upplysa alla om att jag försvinner. Mamma sa det till mig nyss. Dock inte det jag syftade på. Jag har levt som en luffare senaste månaden. Varför? Det är bokat och klart nu;

THAILAND, tjugonionde augusti, josephine och markus.

Där kommer jag att befinna mig i iallafall 4 månader om allt går finnemang. Fast det förväntar jag mig oxå att det kommer göra. I thailand ska vi sola, bada, dricka fina drinkar, träna (markus ska bli proffs), äta god mat och jobba. Magkänslan tyder på att det blir grymt, men det finns en liten liten orolig prick i mitten. Jag kommer sakna min säng. Och pappa och gabbe och mamma. Och dessutom vet jag inte vad jag ska packa. Återigen, tillbaks till ruta ett, den där jobbiga jäveln som innebär att packa och den som inte innebär min starkaste sida. Tvärtom kanske. Jag har i vilket fall som helst redan börjat packa i huvudet, så jag inte glömmer mig själv. Det skulle ju vara förjävligt.

Slutsurrat, time to start packing. Med tanke att vi drar om tre timmar är det nog en suverän och helt fantastisk idé. Men jag har iallafall duschat!:)

Heyyyyyyy, sepe

Jag har nyligen gått in i en tävlig mot mamma. Tävlingens regler är: inget godis, inget chips, inge glass osv, kort fattat ingenting som är onyttigt. En helt idiotisk tävling med andra ord. Om någon failar så bestämmer vinnaren straffet och jag vet att mamma kommer vara elak, typ låta mig torka bordet en vecka (trasor är topp tre på min äckellista) vilket jag såklart inte kan acceptera. Så, jag är så illa tvungen att vinna det här. Dessutom har jag ett superstraff till mamma hon förlorar.
För det kommer hon!
  
EFTERLYSES! :::::

RSS 2.0