Världens finaste överkast.

Åh vad fint det blev med överkastet. Jag är så himlahimlahimla nöjd. Fröstår inte hur det går till, men är lite av kärlek varje gång jag kollar på min säng. Pirrar till i magen.
På tal om magen, som tydligen är gravid  (jaa en kund frågade mig förra veckan) så känner jag att det är dax för en liten detox. Två veckor, kanske längre, för att rena. Börjar på torsdag bara för att på onsdag ska jag och brudsen ut o käka, sen dansa loss. Men på torsdag så kör jag. Pusssssis

En bra tjej,ja ett riktigt Abarn!

Igår var jag en vänlig själ.
Lämnade blod, blev organdonator och hjälpte en dam på affären. Hon blev så glad att hon gav mig en egen stjärna i himlen. Skönt, då kan jag sitta på min stjärna och titta ner på folket som lever med mina organ sen. Så dom sköter sig.
Nä men allvarligt, så himla enkel grej att anmäla sig för att bli donator. Jag har ju ingen som helst nytta av mina organ efter döden. Med undantag för en grej, jag valde att behålla en del av mig själv. Inte för att jag har nytta av detta, mer för att det är så himla mkt mig och att jag inte kan tänka mig någon annan bära upp den/det.

Kan ni gissa vilken?Nyår nyvaken nysovit nyväckt helt väck. Jag blev lite trött där efter tolvslaget.

Hejhej på er minafina=)

Hejheeej!

Allt är gött, har precis slängt ihop en jättestor sallad samt kokat broccoli. Mat imorgon check.
Ska alldeles snart styras här på bloggen. Jag ser faktiskt fram emot att blogga som tusan, askul tidsfördriv ju. Dock behövs inget tidsfördriv just nu, snarare mer tid.
Allt ser ut som vanligt, förutom att det är lite gråare, regnigare och jag är lite tröttare.
Sängen nu, upp 0600 imorgon. Kul.
På återhörelse (menar det helt på riktigt)

RSS 2.0