Vadå? Ett vad.

Här, ett vad:

Hur många tror att jag klarar EN HEL MÅNAD UTAN ATT SHOPPA en enda onödig sak?
Inte jag, inte helt säker på mig själv.
Börjar imorgon och det håller fram tills jag får lön nästa månad. Köpte ett par skor igår och dom åker tillbaks imorgon, nu ska jag ta kontroll över det här.

Nu ni, lugn på skofronten.. (iallafall en månad)

Åter till mitt kall här i livet, trots att jag inte kan se det färdigt framför mig.Inredning, tillbaks till det. Just nu besitter jag ett dilemma som heter duga. I vardagsrummet kommer det som ni kanske anat bli väldigt vitt, med lite brunt och svart. Typ, sen skulle jag vilja ha rött som accentfärg (nytt uttryck ser ni). Josse ordnar.

Men sovrummet, where the magic happens.
Vitt ÄR fräscht, ett konstaterande. Men i grund och botten är jag ganska mysig, och senaste dagarna har en idé ploppat fram. Lattefärgade väggar, en lite mörkare mönstrad tapet som fondvägg, bruna och lila kuddar i olika former och material. Inte typ "indiskainspirerat" utan mer bara mysigt och mörkt. Detta var en dålig beskrivning, men jag tror ändå budskapet går igenom. För jag gillar inte att det är vitt och lila, de går inte. Ska det va så ska det va.
Lr gå wild and crazy på färg med tanke på att valet av soffa blev så lugnt:
Vad tror folket? Mamma jenny, ni som kommenterar, bidra!Jag har hittat världens töntigaste, sötaste, mest självmordsbenägna väggdekoration i form av pingviner. Skulle dom inte hoppa jättegulligt från min soffa? ♥


Politik.

Missförstå mig inte, jag är så långt ifrån rasistisk man kan bli. Jag tycker det är fruktansvärt hur man kan värdera människor utifrån kultur, hudfärg eller ursprung. Men jag är uppriktigt glad att sd kom in i riksdagen, vi måste börja ha en öppen dialog ang. invandringen. Jag skulle aldrig heller lägga min egen röst på sd, för det känns för det första moraliskt fel iochmed att dom har en rasistisk underton, och dessutom känns som att många lägger sin röst på grund av den antydningen, "Nu ska dom ut dom jävlarna" MEN NEJ inte på grund av det. 

Läs denna artikel: LÄS HÄR

Starkt jobbat hälften vunnet

Ikväll har jag varit duktig, lagt ut saker på blocket vilket jag planerat att göra iprincip sen jag flyttade hit.
Vad sägs om en spis för 100pix och ett kyl/frys skåp för 50? Inte illa pinkat, men bara jag blir av med skiten är jag nöjd.
Funderar om jag ska lägga ut lite saker på tradera nu när jag lix är i farten, eller borde jag lägga ut lite saker här? För enkelheten (läs latheten) så kanske myrorna skulle vara tacksamma.
Får se, sömn CHECKKATT ÅT fiskespö, fick gäddhäng..

Still going strong

Soffbord, check
Tavla, check
Soffa, halvcheck
Soffkudde, halvcheck
Säng, nej
Tvbänk, nej
Dammsugare, kan kanske ta en av mami, och kanske köpa en egen. Få la se.
Micro, justfan de vare ju oxå
Sodastreamer, viktigt, men nej inte än.


Bordet heter BOND, hur ballt är inte det? Erkänner att det gjorde sin del av beslutet. Tack för tipset Jenny!

Mitt tillväggångasätt.

Jag tänkte en tanke häromdagen, det var som starten och vändpunkten för lyckan. Fråga mig inte vad, men jag sa den inte högt men somliga straffas tydligen direkt ändå. Sen dess så kan jag inte riktigt komma överens med mig själv och det är den absolut i särklass jobbigaste människan att vara på kant med. Sen så har allt bara rasat där jag farit fram. Idag på gymet var standardskåpet upptaget och alla crosstrainers lika så. For hem och sov. Sovsovsov. Öppnade nyss ett fönster för att vädra, mer känna på luften om den var promenadvänlig, men då blåste en tavla ner. Inte riktigt riktigt.
Åh vad jag hatar sånt här. Kom dessutom att tänka på livstestet som jag gjorde, som sa att jag kommer bli närmare 90bast. Hur fan ska jag orka med mig själv SÅ länge? Sjuttio år till (smakar på det).
Gudändååååååååååååååååååååå 

Ingen mer kombonitaion.Snap

BAM där kom den. Nu försöker jag spendera dagen med att göra två listor
"Vill ha"
"Måste ha"
Och allt verkar vara livsviktigt för det är mest på måsteha. Vad sägs om filippak-muggar. Men dom får nog sött vänta för först står nu soffa.
Så, ska jag nu köra på en vit jättejättefin eller gå lite wild and crazy och köpa en röd? VILL HA ÅSIKTER NUDÅÅ!

 

klockren jossedag.

hahah alltså idag, jag bara skrattar åt mig själv, med mig själv och framförallt för mig själv.

Jag har varit precis lika klantig, fumlig och sämst som jag brukar
Har haft precis lika svårt att prata utan att säga fel
Gjort bort mig
Fått precis som jag vill
Gjort precis som jag vill
Reagerat heeelt som jag brukar
Pratat med alla jag vill
Låtit bli att städa
Tyckt att allt är så jävla enkelt!
Prinsessan Josephine levererar, BARA HÄRLIGT ELLER HUR?!

RSS 2.0