fading like a rose

Drog igenom staden inatt
Hörde sanningen den lät som ett skratt

1000 höjdare med en kuggis

Jag är en höjdare. Skulle ju ut och gå i solen igår remember? Insåg att jag förmodligen skulle stupa halvvägs pga hostattacker, så passade på att testa löpmattan som jag i samma skede upptäckte att vi ägde. Yeah, tufft!
Hur som helst, det man inte gjorde igår måste man göra idag och promenaden i solen börjades med ett plattfall på parkeringen ovanför huset, framför en bil som ville parkera.
Skum, jag har arton års erfarenhet av att gå men lyckas ändå aldrig utan att snubbla över mina egna fötter. 
Spelaroll, var som så glad ändå med mina fina solglasögon på näsan. Regnbågsglajjerna :] Mobilen valde att spela alla bra låtar, solen sken och jag snöt mej varannat steg. Sen gjorde mobilen en pallnit, ett samtal, sen käpprätt åt helvete. Musiken blev dålig, det började blåsa och träden gav mig skugga, solglasögonen blev som en svartvit regnbåge istället. Jag med.
Det var våffeldagen igår, mums på våfflor, men intfan såg jag ngn våffla i mina trakter? Så i protest bakade jag egna idag, kanske inte så lyckat men jag intalade mej själv att våfflorna blev bäst. 
Plättar är iallfall oslagbart. Plättar med kanel och socker, NICE!



1000 höjdare, eller iallafall 100 höjdare var vad de tre vännerna åstadkom denna kväll. I pausen fick jag dock ingen cykel på köpet, snarare en annan hårfärg. Eller den jag brukar ha så vidare färgen inte åkt ur. Om jag orkat färga alltså. Aja, summan av kardemumman, vi snackade massa blaha och skrev massor av livsnödvändigt dravvel.

Åh btw, kollade ett kontoutdrag idag: "Puss pappa" och lite cach på kortet. Man tackar man tackar, men beror det på förra inlägget måntro?




Hahhah oj, har skrivit om ungefär
tio miljoner olika saker i ett inlägg.
Det betyder sovtajm för sjsB.

Jag har litat på imorgon, som en troende tror


Precis just nu, för stunden.



Don massaro

Hemma nu, nu nalkas promenad i solen, städa mitt rum (eftersom jag inte gjorde det igår) och göra ngt skolarbete (eftersom jag inte gjorde de heller igår), sen in till stan och köpa guldkort på friskvårds. Det känns bäst, menar hur länge ha ja inte tränat där utan att gå på pass?

 
Jag har kommit fram till att det gör ingenting att du läser pappa, för ingenting jag skriver här är så hemligt att du inte kan få ta del av det. Utom ibland, men om jag skriver innan att du får blunda, gör du det då?

Jag skäms inte för mina föräldrar, särskilt inte för pappa. Han är ruggigt bäst på alla sätt.
   

Bästpappa:)
(har hört att det är så här man gör för att få lite extra cach på kontot, eller typ guldkort på gymmet)


Gillette, the best a man can get

"6 miljoner män har varit delaktiga i att ta fram den perfekta rakhyveln till ett ansikte. Till ditt ansikte"

Tjaa, taack.. antar jag? Konstigt att jag aldrig märkt av den extrema ansiktsbehåringen som jag verkar ha.
 


Förresten har jag städat min garderob, slängt en hel del (för face the trouth, det man inte använder kommer man inte använda om ett halvår heller hur mkt man än tror de, och kläder som är i storlek xxs kommer jag förmodligen aldrig komma i igen). Det vart jättefint! Fanns som ingen poäng med de här, kastade bara lite cred till mej själv. Och jag är fortfarande dödssjuk, men mindre än igår. Så imorrn ska ja på skolan. Ifall jag inte dör under natten alltså, vilket är rätt troligt.
Aja, nu ska ja städa mitt rum oxå.. NATTI!

Vilka djur är det mest synd om?

Myrstackarna!

Annars är det solklart vem det är mest synd om. Mej såklart! Otroligt synd om mej faktiskt. Fruktansvärt! Jag hostar så hårt att det känns som lungorna ska flyga upp och revbenen gå av. Snorar, hur mycket kan en näsa producera? Kom fram till att den har producerat klart, nu är det hjänan som snyts ut. Då kommer det aldrig att ta slut, så stor hjärna som jag har ;) Feber har jag oxå. Och lock för ett öra, kanske vaakuum igen?!
Stackars stackars mej.



Sthlm var ball. Jag shoppade tills kortet var tomt och min budget spräckt. Igen.
Men vad gör det om hundra år när allting kommer kring?
Vi såg Bounce, en streetdance-uppvisningstjohej. Sjukt coolt, dom var överallt, runt en, ovanför, på väggarna, brevid. Rekomenderar starkt! Men nästan ännu mer rekomenderar jag brunchen på Strand-hotell. Extremt jävla sinnessjukt megagott! Woow!!!!! Och gissa vad, jag som hade planerat att parta i huvudstaden någon kväll pallade inte för att jag är sjuk. Förstår alla hur synd det är om mej ?


Min dag idag tillbringas i sängen med toapapper, hudkräm, halstabletter, te, dator, duntofflor, mobil och lypsyl. Hudkräm kanske lät som en skum sak,  men konstanta snytningar med sträft toapapper har orsakat skavsår vid näsan.
Åhw shit, nu ser jag ljuset i tunneln:(

Sömnsmån

Jag har nog världens i särklass jobbigaste låt på hjärnan;
Den går hit den går dit, den går upp en liten bit. Startar på ett kick, vilken Maakalös manick!

Om man kunde formatera om hjärnan skulle jag fundera allvarligt på det. Förövrigt är det bra. Jag är lite sjukare än igår men lite friskare än förra helgen. Dessutom har jag just därför legat lågt med träningen i veckan. Jag kommer bli förslappad och börja knäcka ännu mera:(

Btw tror jag att jag glömt skvallra vart jag ska hålla hus i helgen. Inget mindre ställe än hufvudstaden!=) Det kommer bli ball, "shop till you drop", och det är exakt vad jag ska göra. Jag fick världens chock igår när jag kollade på mitt konto. Väldigt positiv chock, hade typ tre gånger så mkt än jag förväntat mej. Undra hur det kommer sig? Har jag rånat någon i sömnen?
Nu ska jag packa, sen norsjö och vidare till tåget.
AAAAAaadios !

Nej. Vad?

Äpple i smoothie är nejtack. Avråder jättemassa mängder från det!
Och vilket jävla väder det är!! jag bli så lycklig! SOMMARRRR KOM!=)


c00l

Don't hate the player, don't hate the game
that you got no money, you got no fame


     


Hur många gånger ha jag själv konstaterat att jag är bäst och coolast i världen!??? Jag brukar ju tjata om hur himla tuff jag är jämt, i tid och otid, men nu är det bekräftat. Tack 118100! ;) 

Jag är coolast i världen

Kyckling+lejon=josseee

Kunde inte sova inatt. Det är sjukt hur lite jag sover trots att jag är trött mest hela tiden. Håller på bli gammal. Det är kaffet (som jag förövrigt fortfarande inte lärt mej gilla) !! Tråkigt att jag inte har några bilder från helgen. Men igår hade vi i vilket fall som helst personalfest, eller det va syftet från början, sen kom massa kryssetfolk och andra dudes som jag inte ha en blekaste vilka dom var. Jag kan inte skriva "sen kom" förresten, för dom kom innan mej:p
Så fort jag kom ville dom andra dra, undra om sandra va rädd att sibyllastanken som förföljde mej hela kvällen skulle fastna i tapeterna?
Jag var nykter och det var skönt.


Rösten har inte blivit det minsta bättre, sandra bröt näst intill ihop varje gång ja skulle ropa ut mat plus att kunderna skrattade åt mej=röd i ansiktet. Jag ska halshugga mej själv!
Halshuggning förtjänar jag idag, vet inte vad men har dragit väääärdelösa ordvitsar hela dagen. Typ då sandra tappade en sax, "FAN va klippsk du är!!" Höhhööh. O-roligt;) Sandra och AK skrattade iallafall varje gång, tror (vet) att det var av medlidsamhet.
Inte : Fan va kul josse är!
Utan mer: Fan va tragisk josse är! Bäst att skratta så hon inte inser de själv

Imorrn ska bli världens mysigaste dag, sovmorgon, promme, smoothie, stan, träna, hemligt uppdrag. Ledig. Det betyder med mer klartext och inte så mkt kodspråk att alla som vill och känner för det borde höra av sig!


Det där ngt som borde tystas..

Men josse:

- Du borde ---- Du måste ---- Du ska veta ----- Vet du ----- Har du ----- Hur äre nu ----- Är du ----- Är det -
josse, josse jossejossejosseJOSSE JOSSE josseJossejossejosse josseJosse Josse....


Så känns det.
Djupt, från min sida. Dravvel för ni som läser, tvivlar på att ni förstår ett dyft. Försök inte förstå för ni kommer inte bli klokare. Knepigt läge för båda. Jag vet inte vad jag ska ta mej till, ingen annnan heller.




Min röst är död, det låter som om jag råkat ta cementblandning och sköljt munnen med istället för listerin.
Godnatt. Jag borde och måste sova.

Dresscode, outfit torsdag


Hahahah modebloggar..................
dags att gå hem och öva igen, inte ens nära min nivå min vän!



Jag håller på bli sjuk, min näsa går inte andas genom och det är skitjobbigt.

Btw så min framtidsfråga har fått ett svar, "Det bästa sättet att förutsäga framtiden är att skapa den." SÅ det är vad jag ska göra nu, skapa framtiden. Återkommer till den här punkten när jag klurat ut hur jag ska lyckas.

Smoooooth

Att bli överkörd av ett tåg behöver man knappast vara någon psykologiprofessor för att förstå känslan av. Däremot skulle jag behöva en psykologiprofessor som kan förklara varför jag känner mig överkörd. Helt utan anledning, har aldrig gått i närheten av rälsen senaste veckorna. Mitt största problem för tillfället är ungefär att välja middag till fredag. Så allvarligt, prinsessan josephine.

Och eftersom jag skriver här så betyder väl som eventuellt kanske det att jag bestämmt mig för att låta farsgubben läsa. Tills vidare. Tills den dagen jag gör en ny blogg (OM den dagen kommer vill säga). 

Min dag ha faktiskt varit riktigt skön hittills, två lek-lektioner, wayneskaffe, slappträna och nu är jag hemma, äter ngn skum men helt okej bönsallad, dricker en jättejättegod smoothie och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan bege oss till friskvårds igen. Ska träna i sinne för att ha en vettig anledning att slippa göra skolarbete, heheh.
Smoothie förresten, en av dom få saker jag kingar på i köket. Ett insiderrecept från proffset:
Massa frysta jordgubbar
Kiwi
Spirulina
(som jag egentligen inte vet vad det är, men det är ett grönt pulver som är supernyttigt säger mamman)
Lite yoghurt och ännu mindre mjölk
Flytande honung, dock väldigt lite för de är godast om den ä rätt sur. Eller tjaa, smaksak.
Sen mosar man bara allt med en mixerstav, häller upp i ett stort glas och plockar fram dom finaste sugrören man hittar. Perfa. Måste varna för brainfreeze, det kan bli väldigt otrevligt.

TAJMAT nu kommer mamma hem, hon har förresten namnsdag idag, jag har inte sagt grattis (och tänker inte göra de heller). Over and out

Dödligt giftigt allvar..

Tjenare farsan, jag vet att du läser. Dina näsvingar kan inte ljuga, busted. Fy skäms, du vet mycket väl att jag gjorde en ny blogg för att du läste min första (http://ljaa.blogg.se/) , varför måste du på nytt förstöra för mej?

SÅ nu fick jag ett dilemma. Jag gillar ju att skriva och blogga, men av ren tjurighet och bara för att pappor ska inte läsa sina barns bloggar om dom inte vill det så kanske jag lägger ner. Eller gör en ny blogg. Eller fortsätter här. Eller slutar på heltid. Eller skapar en med lösenord. Jag orkar verkligen inte göra en ny hotmail, blogg och design. Det är typ som att lära sig gå igen. Pappa varför gatt du utsätta mej för det här igen?

Framtiden får utvisa.
Framtiden är förresten hemsk, jag som blir stressad då jag inte vet hur jag ska planera helgen tar studenten om cirka hundra dagar utan minsta lilla aning vart jag ska ta vägen och vad jag vill göra. Det gör ont i magen. Det värsta är att den enda som kan hjälpa mej är jag själv. Vart kommer jag att befinna mig om ett år?



Det bästa sättet att ge goda råd är
att ta reda på vad personen vill sen råda den att göra det

Jag hörs och syns, nästan jämt

Jag har tänkt ännu mer, och för en gångs skull kommit fram till något. Jag blir lite ställd om folk säger "Vi hörs". Då känns de som om man inte ska ses ngt mer, och dessutom är de väl självklart att vi hörs, de är ju bara att öppna käften så hörs man mer eller mindre. Samma sak när någon säger "Vi syns", de är oxå självklart att vi syns, så vitt jag vet är ingen osynlig? Jätteidiotiskt! Och ja, jag är knäpp som orkar överanalysera sånt här..

Hej tomten, Ich habe nicht geburstag

I fredags begav sig alltså Josse x3, markus, anton och kim på äventyr till den större men inte största staden Umeå. Hittade en parkering, ett vandrarhem, en mikro, ett myshörn, en kortlek, en peter och en jävla mängd öl. Missade eventuellt den lilla detaljen att man inte fick dricka på vandrarhem, oooups (hehehhhh).  x3m va inte så extremt som namnet kanske antyder. Men jag hade kul ändå, en bra idé !
        (på bild tre käkas de pyttipanna med popcorn, en riktig hit enligt anton himself)



Att jag inte bloggar så mkt har en förklaring, det är varken brist på ideér eller ont om tid, jag ha bara sjukligt svårt att formluera hur jag tänker och tycker just nu. För att man ska kunna bli riktigt ledsen måste man först vara riktigt glad. Det är skrämmande, och jag är en skraj person som tänker alldeles för mycket för att det på något plan ska va hälsosamt. Liksom gräver ner mej själv. Så jag tänker, skriver, suddar, tänker, skriver, suddar igen och ger upp.



Vindruvor är förövrigt inte längre min hemliga kärlek, nu är de tammefan oficiellt. Världens bästa uppfinning!=)

Josse avancerar

Från knäna, till tårna, vidare upp på första steget och nu görs armhävningarna från det andra steget på ribbstolen. Jag säger dock inte att det är enkelt, förjäääävla jobbigt men skareva så skare!


Det är svårt att veta vem man kan lita på. Välkommen till verkligheten. Jag är en svår människa.
Har svårt att låta bli att peppa på fredag. Jag peppar sönder, face that! Äventyr!!!!

Justja, jag har svårt att sova oxå, min dygnsrythm är återigen helt sepe. Eller nä, jag har ingen koll på dygnet för jag sover nästan ingenting.

Bräda:D

Jag har fallit åtskilliga gånger, halverst knäckt ett revben och iprincip frysit ihjäl. Har knappt sovit en blund då dom vi delade stuga med lyckats producera en bebis på ett år. Skitjobbig, den skrek konstant och var allmänt elak. Då ungen inte skrek så slet den mej i håret alternativt stoppade sina fingrar i min näsa och försökte peta ut hjärnan. Det var dom negativa delarna. Jag snackar såklart om helgen i Tärna. Förutom dom små jobbiga detaljerna så var det suveränt,
Jag har träningsvärk i hela kroppen efter åkt bräda i tre långa dagar. Blå himmel, solsken, ruggigt bra före. Det låter superbra! Enda haken var termometern som visade -20 grader två av dagarna. "Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder". Mina kläder var halvbra, synd att gabbefjutt köpt en exakt likadan jacka så vi såg rätt töntiga ut.
Gabbe är som en stjärna, man behöver inte alltid se den, men man vet att den alltid finns ovan molnen, högt över allting annat. Min stjärna! Pappa med!
                



 Jag skulle lära Gabbe snurra, brädan skar och jag dog . Gabbe bröt ihop och var totalusel på snurra     

 
En riktig muskelhelg!!

Grande finale!

Dagens 12poängare går till mej själv. Lätt att avgöra innan dagen ens börjat och jag sett alla andra bidrag. Wow, vinnareeeeee!!

Alltså, såhär är det. Jag har varit uppe sen sex imorse, och för att fördriva tiden bestämmde jag mej för att baka mackor som jag sett agnes baka. Såg inte allt för svåra ut, men av tidigare erfarenheter borde ja gett upp såfort tanken slog mej. For och handlade, varför köpte jag bara inte mjukbröd istället?
Kom hem, rörde ihop allt, hedde i för mycket jäst och för lite mjöl, innan halva jästiden hade gått så insåg ja att bunken va åt helvete för liten och en tredjedel av degen hade hamnat på bordet. Idiotiskt. Kladdade ut pluttar på bakplåtspapper (kladdade, inte rullade för de va fortfarande för lite mjöl) och stoppade in i ugnen. Ut igen, kladdiga, äckliga, bruna och totalt bollplanksplatta. Fan, biiiig fail, dom hade tillochmed fastnat i bakplåtspapperet, hur man nu kan lyckas med det? Åt en bara för att tjura, inte lyckat.
 

Resultatet av mitt tiomiljonte misslyckade bakförsök.

Så slutsatsen är att jag står kvar på min plats som sämst i världen på baka, och det finns massa folk i världen. Depression. Inte ens glasstårta med tre ingredienser fixar jag. Nästa gång ska jag försöka någonting nytt. Eller nej, det blir ingen nästa gång!

RSS 2.0