Checka::

Leken;
Alltså, det är ingen riktig lek.. Men tänkte att jag har ju bloggat rätt länge, och har en stadig klunga läsare varje dag men däremot nästan ingen som kommenterar. Varför inte ? Så nu medans jag har mina 5 datafria dagar, ta chansen att fråga mej vad ni vill, allt mellan himmel och jord, mellan botten och yta, så lovar jag att svara på det när jag kommer hem. Ni får såklart kommentera anonymt, men det är en bonus ifall ni signerar med erat namn!:)
Ge mej nu någonting kul att svara på tills jag kommer hem.
PUSS

can´t wait

Engelska i rubriken kan egentligen bara misslyckas. Så håller tummarna för att alla tempusformer och verbböjningar blev dom rätta. Engelska är inte min starka sida trots allt..
Nu är jag hemma. Nytränad. Nyfärgat hår. Nytt hårspray. Så mycket har jag uträttat idag. Men, dessvärre har jag inte packat en pynal. Eller jo, slängde ner en bh nu när jag gick in i rummet. Thats it (ops, igen). Sandra blir nog tvingad att dra omkring med mej endast iklädd bh, ingen höjdare. Så måste styra upp de där strax. Det är lite kul ändå, jag har packat konstant i två dagar men fortfarande inte kommit någon vart.
Aja, spöket i spegeln undrar om det trivs med den nya hårfärgen, ovant och mörkt. Men tjaa, är en förändring iallafall och det var väl som poängen med  det hela.
Gruvar mej lite för att min näsa återigen börjat protestera mot årstiden och rinner som regn i stuprör. Inte nice. Får packa fleesetröjan och skoterskorna, stiligt värre.
Det här är det sista inlägget innan jag drar. Fel av mej, förlåt, det kommer ett till för jag har kommit på en ny jätterolig blogglek som ni som läser kan klura på under tiden jag är borta.
Nu ska jag packa ordentligt, vi ska röja i sthlm. Fäbojennan är det enda som saknas.
En mängd öl kommer garanterat svepas, affärerna ska ge upp sina varselfunderingar pga av alla våra inköp och bratsen vilja slita av sig håret bara för att dom ser så töntiga ut. No matter what! Och denna gång har jag inte tänkt tvingas lämna spybar bara för att sandra har på sig sina förbannade flipflops... Nu jäklar, nu jääklar

Kan ju faktiskt visa lite bilder från förra gången::

    
jag hoppas våran söta soptunna väntar på oss (L)

Lustfullt lästips

Feministiskt preppy i klassisk stil.
 
Lite bilder från helgen. Tro mej, det ni ser är lite. Fanns närmare hundra kort på kameran, från en och samma kväll. Gud, om du existerar, gör mej fotogenisk. :$  <- jag fick va frillfixare,
trots att enda gången i mitt liv jag klippt någon började personen gråta

  <- ser ja ut sådär då ja pussar folk ska jag lägga ner för gott!
  <-guitar heroes...


nästa år är det min tur att vara bäst. På allt! 

Varsågod, du får ett läppglans på köpet"


Snöskor

Min bil är avställd och översnöad, men den gick iallafall igenom besiktningen heelt utan anmärkningar. Sandra var förvånad, pappa oxå, bilprövarna med och kanske även jag litegrann. Men man kan lita på min pärla i alla lägen, det har jag lärt mej. Vad jag däremot inte lärt mej är hur man reglerar chocken när den är kall. Eller hur man fyller på spolarvätska. Pappaaaa hjääälp! Som jag skrev nyss var bilen översnöad, no kidding, hur det nu kan komma sig. Förra året började det snöa först på julafton, vad händer, har folk kanske insett faran med att lämna bilarna på så att växthuseffekten nu håller på avta? Uppmaning till alla: Lämna bilarna på så vi får sommar året runt! 
Sommar året runt skulle va soft nanting, skulle blandannat slippa bränna mej i solariet (eftersom norsjö var en mängd snöigare än skell så gatt jag kompensera vinterkänslan på ngt sätt). 

Jag plumsade i snön då jag skulle gena till bussen imorse. Min genväg blev en senväg, för skorna fylldes med snö och alla borde veta vad som händer när snö kommer i kontakt med fötter. Det blir vatten. Så för att undvika det stannade jag för att tömma skorna. Men jag kom i tid till bussen och i tid för att få en egen plats. 
Känner mig tvungen att skriva en ursäkt till du som stannade upp och ville sitta brevid mig. Jag låtsades sova:$  Men ja satt så himla skönt så du skulle helt enkelt förstört min dag genom att tvinga mig ta ner fötterna.  Men se det som en räddning, annars hade du blivit blöt i baken pga mina före detta snöskor.
 

The grande finale

Eftersom ingen svarat på förra inlägget tar jag för givet att ni inte förstår vad svaret var. Eller så gissade ni utan att kommnentera?
Det är iallafall itne kyssas om ni nu trodde det. Eller jo, de är vi såklart oxå bäst på. Men eftersom det var en kuggfråga fanns det flera rätta svar och det rättaste var: Fest. Bäst på fest.
Dock är jag inte lika bra på efterfest, jag är lite trött av mej.
Nu ska jag spela in ett portpurri, kan lägga upp lite bilder från helge ntyp imorrn?

I helgen åker jag och sandra till sthlm, mitt tredje hem. Vi ska göra stan. Som en extra bonus är det skyltsöndag där i helgen, otroligt mysigt, planerna är gamla stan och öl. Puss på oss

Jag är proffs

Gissa vad vi (och såklart jag) är bäst på?Storhetsvansinne:

Detta är stort, för första gången har jag verkligen hållit mej från datorn i flera dagar mer än att sitta för att det är nödvändigt. Typ skriva klart talet (okej, ja hann checka msn osv lite snabbt men de gör ingenting ju). Talet iallafall. Skriva kan jag, det vet jag. Norran ville ju ha mej som reporter. Synd att jag va ung och dum, ansåg att det räckte med ett helgjobb på Frasses så tackade nej. Konstig känsla att säga att jag  v a r  ung och dum!
Hur som helst så skrev jag ett tal som räckte 5 blankt att prata. Perfekt eller hur? Så vad är hindret?
Det ska ni få svar på.
JAG är hindret.
Det finns absolut ingenting som jag hatar så otroligt mycket som att prata inför folk. Hata är ett starkt ord, och jag använder det bara då det är absolut nödvändigt. Mamma brukar fråga mig hur det kommer sej att jag är så kopiöst värdelös på prata inför folk när jag annars inte går få tyst på. Det har jag tyvärr inget svar på. Men igår läste jag mitt tal för farsgubben typ tjugo gånger. Faktiskt så tog det emot att läsa de för han första gången, min pappa, som jag litar på mest i världen (näst efter mej själv såklart), min pappa, han som kan allt. Slutade iallafall med att jag kan mitt tal utantill, håller ett bra tempo och har ett ganska okej tal tack vare pappa.
Imorse vaknade jag, klev upp, sminkade mej, stekte ett ägg och la på hårdbrödmackan. Ägget på mackan gjorde ja varken för att jag brukar eller för att ja gillar de. Var kortslutning i mitt annars vaakuumfyllda huvud pga nervositet. Det va inte så gott iallafall.
På bussen sover jag alltid gott, djupt, dreglar och gnisslar tänder, snarkar och går i sömnen. Ungefär. Men inte idag inte, mina kollpluggar vägrade vila för en sekund och vad jag än försökte tänka på så ploppade bara talet fram. Typiskt, ingen sömn. Tiden gick både för fort och för sakta genom Digitalt skapande. För fort, för taltiden närmade sig, men för sakta för att dagen skulle va förbi. Vi gjorde en jättefin sol som fastnat i horisonten.
Så känner jag mig då det gäller att hålla tal, en rätt bra beskrivning faktiskt: En sol som fastnat i horisonten..

TAL-TAJM!! Rebecca, Simon, Kajsa, Malin, J A G..... Min röst började darra, blev svimmfärdig, fick handsvett, rodnade, tappade bort mig, fortsatte, tittade upp från papperna, darrade på rösten, tittade ner igen, pratade för fort, tittade upp och så fortsatte det. Fem evighetsminuter..
Men jag klarade det, och faktiskt så är jag grymt stolt över mig själv. Jag är ingen höjdare på prata, har aldrig varit men kommer förhoppningsvis att bli. Så att jag fixade det, la in lite konstpauser och tittade upp från papperna- för mig var det ett stort steg. Solen lyckades få ännu en stråle upp över horisonten.

Nu sitter jag hemma och jag är faktiskt, tro det eller ej, skakis än. Men med en stor kopp jordgubbste och en stor säng så ska jag ordna nya krafter för att anta nästa utmaning ;)

Inte alla indianer i kanoten..

Jag kommer slänga datorn i väggen, sen när den trillar ner ska jag hoppa på den innan jag kastar den genom glasfönstret, ut på kanalgatan och där väntar en fet lastbil som ska mosa den. Ungefär så bra överens är vi just nu. Tur att det inte är min egen, inte så illa för datorn heller att slippa mej, för i detta skedet skulle dne inte få ett kul (eller långt liv)

Förresten är mitt e ett q, det är lite irriterande. Skål, nu går jag snart hem


e m o

Okejdå, jag lever, men jag har skurit mej rejält.. Knappt levande. Ska sy ihop det med fiskelina nu, tjao

skrutt:


HEEY

JAG ÄR BILÄGARE:D   Sandra min superstar är braaaabättrebäst (inte bara för bilens skull heheh)

Tänkte en tanke just:

Det här är min sista vinter i norsjö. Det känns konstigt. Och sorgligt på något vis. Är jag rotlös sen ?

En högerkrok och riktigt blod

Jag ska för det första aldrig börja knarka. Aldrig! Se "Under ytan" och känn min känsla. Stoppa knarket (i näsan nivet;) )
Vi myste som tusan ikväll, så dör jag i helgen så är jag iallafall lycklig. Halverst. Mina närmsta månader är fullbokade, vaje jävla helg. Okej, det är kul. Det är kul. Men ändå.....
Dalarna närmast, sen umeå, sen uppsala, sen sthlm, sen jul, sen juldan och jullov vilket betyder jobb. Nyår=norsjö=fest i min stuga. Sen är det soft igen. Det är kul. Jag känner hur mina ögon spärras av stress. Jag får handsvett. Magkatarr. Men det funkar, så länge jag får kul. Min ekonomi håller inte, det stressas oxå. Sorry folket, tomten varslades av lågkonjukturen, gatt sälja alla renar, så han tar sej tyvärr inte till era hem med julklapparna från mej. 
 Lilljosse

Förhoppningsfull:D:D

Min mamma sa en sak (obs, bara en sak) som fick mej överjävla fantastiskt glad. Vi åker ju som sagt utomlands en gång per år med mamma och en gång med pappa. Men morsan och hennes kompis har klurat ut hur kul det skulle vara att hyra ett jättehus i Italien under typ en månad. Så det är planerna i nuläget, och det här är mina planer:
J: Med pool och allt:O?
M: Jaaa, allt såntdär, nu snackar vi ett grymt hus!
J: Jag tar med mej alla kompisar och sen är det POOLPARTY i ITALIEN???!?!
M: Jajjemän, det är tanken, alla får hälsa på. Sen gör du ju som du vill ifall du vill va där hela tiden.

JAMEN JA, DET VILL JAG, så nu mina vänner, hjälp mej att hålla tummarna för Italien

betvan gillar tejp..
  

FORTETJoanna filmade när dom sabbade min wonderwall, jag kunde omöjligt hindra dom hemifrån...

Hej

Jag ville bara säga att jag lever, har inte gjort så mkt väsen av mej på bloggen i helgen känner jag. Godnatt

tvåan

alla vet att man måste vara två för att någonting ska funka, så varför fortsätter jag då naivt kämpa vidare? Jag hatar att det är jag som hör av mej, jämt. Jag hatar att det är jag som bjuder. Jag hatar att det är jag som blir nobbad. Två är bra, men andrahand suger. Men samtidigt så vet jag att det som skulle kunna finnas skulle vara bra, rimligtvis värt att fightas för.


Tänkte poängtera att jag är nykter denna fredag, är trots allt balzac och allt. Så kan det gå.

Jag har vaakuum i mitt huvud

Bara så alla vet, anledningen till min nedsatta hörsel beror alltså på att jag har vaakuum i huvudet, typ baksug.(Är bakslug heh)  Men genom en enkel övning så ska det förvinna inom en vecka. Plus att jag har fått min remiss till idrottsmedicin nu, det känns bra. Tack norsjö, vissa gånger gillar jag att komma hem. Meen jag hade glömt hur bra solarier det finns i denna ort, sjukt bra faktiskt, jag solade för tre tior och har bränt ansiktet.
Det gör ont.
Jag har smörjt in mej, alltså ser jag lika vit och fint genomskinlig ut som innan jag la mej i rosten:) Nu ska jag byta namn och sno lite bra musik. TJING

Ps. jag har hämtat ut mitt körkort idag oxå, och första intrycket var:FAN va ful!! Men sen vid nästa anblick liknar jag min syster. Hm, och hon är söt, så tjaa.. det måste ju vara positivt?

Denna kropp byggdes av kladdkaka, alt marängsviss

Måste bara säga att det här var en av dom fulaste ungar jag någonsin sett (hoppas inte föräldrarna läser, isf menar jag inget illa. Kanske växer bort om några år, eller i nästa liv eller så). By the way har jag den här låten som väckarklocka, den är bra för då vill jag inte kasta mobilen i väggen när den kör igång. Rätt sött faktiskt!(L) Sömnbrist

Är tröttare än jag någonsin varit, dygnet runt. Från dess att jag vaknar, tills jag går och lägger mig igen, medans jag sover och samma veva igen. Sovde jättegott några timmar då jag kom hem från skolan, och kolla nu, klockan är liksom 01.25 och jag kan verkligen itne sova. Är itne trött för fem öre. Förresten ska jag slänga min dator i golvet, för jag fattar inte hur man installerar antivirusprogram. Fast de är kanske itne dens fel, inte att jag inte kan ladda upp filmen heller .Ska be alleballe hjälpa mej, för ingen vill missa premiären av "fortet" såklart.
Och en till sak, jag har hittat mitt tandskydd (har nog förresten inte ens sagt att det är borta) som har varit borta jättejättelänge. Gissa vart det låg? I sängen, haha bra koll, tror jag har för stor säng minsann..
Nu ska jag borsta gaddarna en till gång innan jag gör ett riktigt seriöst försök på sova!

jaaaa, körkort gillas:))))))


Joana ftw

Hhah jäkla stjärna, en bigstar här alltså!::

Joana" Men alltså är hon så ful egentligen? Om du tänker bort flinten..Och att hon är jättetjock och har spetsiga tuttar.. Ja sen måste man ju tänka bort att hon är helt odräglig och helt ohanterbar oxå...."
Synd, hon räknade bort hela tjejen (vilket inte är särskilt lite heh)

Det blir en tidigkväll för mej iväll, imorgon ska jag klura på hur man lägger upp filmer. Fixar jag det LOVAR jag att lägga upp världspremiären av "Fortet". Spännande va?;)

RSS 2.0