vinpall

Inte för att jag orkar engagera mig, det har jag inte gjort på länge, men jag blir ändå otroligt irriterad över att jag bryr mej. En pall är en pall, okej? Poängen med pallar brukar vara att sitta på, sen om man använder den som en vinpall och jag tippar flarran så är det rimligtvis inte mitt fel eftersom alla vet hur otroligt fumlig jag är. Förresten hatar jag att bli väckt innan 8 på loven. Hatar att bli väckt över huvud taget.
Om folk bara visste hur otroligt mkt jag försökt på sistonde, jag har verkligen försökt lägga ner allt som finns och tar emot, men det hjälper inte då det är bara jag. Man måste vara två för att det ska funka. Jag gav upp igen idag, sista gången jag försökte ens. Du gör mej till en svartvit regnbåge, och jag är less på det.


Min dag kan inte få en sämre början, men definitivt en bättre fortsättning och förhoppningsvis ett succéslut.

Vålnad

Idag har jag åstadkommit massor, fikat, köpt skor, fikat och fikat igen. Men med olika personer, allllll along. Förresten tycker jag inte kaffeoch te borde gillas som fika, men det gör det tydligen. Hade kännts bättre att säga att jag pimplat varma drycker med folk än att säga att jag fikat tre gånger idag. Det låter tjockt. Men det var hur som helst grymt trevligt att träffa lars igen. Han gillar att bli våldgästad av dom tre kvarstående snyggingarna på sibylliii (heheh)


Nu ska jag jobba på mitt yttre, skönhetssömn är bra antar jag^^

de va somfan

http://felficia.bloggspace.se/ vågade utmana mej, watch it :

Reglerna är följande:
* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.



1. 
Jag är extremt jävla klantig, det är helt sjukt hur ofta jag gör illa mej själv. Klantig är typ mitt andranamn

2.
Pluggar inte så mkt, avsevärt mindre än jag borde. Men jag klarar mej ändå (oftast)

3.
Jag använder ordet skit jätteofta(skitbra, skitofta, skitdåligt osv)

4.
Går alltid omkring och småäter när mamma gör mat, typ smakar lite

5.
Faktiskt så är jag rätt pedant, lider nog lite smått av tvångstankar, men de märks inte när man kollar in i mitt rum som oftast ser ut som ett bombnedslag. Men annars såå, skulle tillexempel aldrig röra en trasa frivilligt. Eller äta ngt som redan är blandat, typ om ngn hällt sås på köttbiten så jag inte kan se ifall det är vita streck i den. Mamma klagar jättemkt på mej i den här punkten.

6.
Som i nr5, jag är jättenoga med vad jag äter. Inte kräsen, för jag gillar det mesta, äcklas bara av dt vita i kött. Har alltså iprincip aldrig skinka på mackan för att i min familj köps inte skinka utan vitt. Pappa har slutat servera kycklingklubbor då jag är hemma för han blir så arg på mej. Julskinka är problematiskt, kassler och fläsk likaså. Men jag måste faktiskt peta då jag äter filé oxå..

7.
Brukar nörda vid ett töntigt spel på internet som min syster visat mej, jag är typ besatt.

7.
aah svårt.. men jag älskar att borsta tänderna. Gör det minst tre gånger/dag. Om jag mot förmodan skulle gå och lägga mej utan att ha gjort det har jag jättesvårt att somna och mår halvt psykiskt dåligt. Så jag har jämt en tandborste i väskan utifall att nivet




jag utmanar:

Sandra

Kajsa

Linnea

Betwan

Lisa (öppna bloggen nu hihi)

Bessam

Gabbabe

Tina


freedom

smala sussie!<3

nu ska jag städa mitt rum, gå ut och gå, blir frisk, se kanske världens bästa film och sen sova. Om ingen hör av sej ang ngn kul kvällsaktivitet ill säga?

hihiihi alkohoohohl

inköpen:::

 
och här, möt två av mina godaste vänner:D ::::       
tequila rose och licor 43 i mitt hjärta




Badet var lika uppskattat som väntat, över mina förväntningar faktiskt. Musik, hallonte (som är godare än jordgubb), isvatten, ljus, en bra bok, ansiktsmask, hårinpackning och allt de där:) Hur bra lät inte de ?
Htta på en fin anledning till mej att fara ut en sväng med bilen?


Låt dej inte luras av solen::

Det är extremt grymt brutalt kallt ute, min näsa rinner som aldrig förr (orsaken til ofrivilliga och ofredande snarkningar) och jag har hosta. Inte såna där små nysar, mer hostar som har som mål att bryta mina revben. Så nu håller jag för mina revben såfort ja måste nysa. Hosta. Det ser töntigt ut, men är i motverkande syfte och jag tror det funkar.
Tycker synd om elin, kan inte varit en kul upplevele att vakna upp brevid mej idag. Förstår definitivt att hon valde att inte somna om. Minns seriöst inte när jag duschade senast. Hahaa, vi snackade igår om att vara bäst på saker och hon är bäst på karate. Va fan är jag bäst på ? Överdriva på bloggen kanske, nämen känner mej mest risig i världen idag. MEN var itne så länge sen ja duschade, nu när ja tänker efter. Eftertänksamhet är bra grejer, men ännu bättre är att tänka innan man handlar. Vet inte om det är min starka sida, allt beror på vilket tillstånd jag är i.
Nu ska jag ta ett sånt där långt skönt bad med tända ljus, bra musik och hårinpackning. Det kommer sitta fint. Men jag saknar bubblorna i badet, vad är poängen med att ha ett bubbelbad utan bubblor?
När (OM) jag stiger upp så kommer jag förutom att se ut som ett russin fördriva min dag med städning, träning, sovning och just ja, fota gårdagens inköp.

over and out

ps. jag är blå i pannan för jag råkade slå upp dörren där och det gjorde skiiiitont. det känns inte bra än.

Att göra det man ska

Nästan överkörd, en bilJÄVEL försökte döda mej i rondellen. Lovar! Men vi lever, alko levde, mcdonalds levde inte och jag har en levande sänglampa igen.
Nu väntar jag bara på att elin ska komma hem från träningen så ska vi förtära lite av dagens inköp. Mjummiiiie;*

lårhårhårlår

Soft, nice, great, snyggt, och allt dedär. Yes helt enkelt! Det var grymt mysigt igår, men hade ioförsig inte förväntat mej mindre heller. Synd att jag missade den högra halvan, hade den varit med hade kvällen varit outstanding.
Frihet
Visst, inser att jag kanske överreagerade lite, men att vara fast är en av mina absolut värsta magkänslor. Principsaken alltså, den är välkänd. Jag gör jäkligt mkt saker bara för den skullen när jag tänker efter. Typ ge våra fåglar mat, hur jobbigt är det egentligen? Men bara för att jag sa när de kom på tal att skaffa dom att jag inte skulle ha något ansvar och slippa göra ngt för dom, så måste jag nu hålla på det. Förresten gör de inget om dom dör, dom är äckliga och piper just då jag vill sova. Jämt! Det slår aldrig fel..
 (Sen minns väl alla ur det gick den gången jag trotsade mej själv och skulle mata pippsarna...)

Resten av livet verkar ljust fastän det är mörkt ute klockan 6, finland imorrn, förhoppningsvis ikea oxå så jag får köpa en ny sänglampa. Ska nog köpa tre förresten, då har jag så jag klarar mig till jul. I bästa fall alltså. Sen hoppas jag på en av mcdonalds tolvkronorscheese. Veckan ser inte heller fel ut, ska umgås med folk jag gillar att umgås med, fika fika jag gillar att fika, festa på fester där alla gillar att festa osv:D
Imorrn ska min hörsel vara tillbaka, känner att det är på gång!

Oj, just jävlar, en till prick i listan......


hur många sinnen ska man ha?

Hörseln är fortfarande veck på vänsterörat, mina ögon faller ihop för att jag är trött och jag känner ingen lukt. Eller smak för den delen.
Fattar ni, jag fikade jordgubbste imorse utan att känna att de luktade eller smakade jordgubb!! Men det var varmt och jag brände tungan, så har kvar ett sinne minst. Gör mej frisk tack!!
Vi mös igår (mys mös myste nivet), ursvikarna+jag och käkade tacos, såg film. Egentligen filmer, men film för min del. Jag blev lite trött:$
Nu är jag i norsjö och ska se volleyboll, sen käka middag och efter det åka tillbaks till stan för att festa med emelie och isabelle. NICERICE!

The te

Skönt, skjutsade ut mamma och pelle till flyget idag. Tror inte dom kommer få sin lugna fina semester i Wien utan kommer snarare oroa sej för allt vad jag kan hitta på. Men det r lugnt, det skulle jag oxå gjort:] Ett hus, två bilar, lovhelg, blir väl inte så mkt bättre?

Nu blir det att begrava mig i kemin, innan provet imorrn sen känns livet helt plötsligt ljusare. Puss på gabbe, vi ska klara våra prov imorn båda två=D


mjukglass 50%

Träningen sög, jag är jättejättesjuk och höll på kväva mig själv av mitt tillfälliga huvudinnehåll. På väg från gymmet gick jag förbi karamelltåget och kunde inte låta bli att bli grymt irri över deras sk "säsongsavslutning"!! Jag har ALLTID trott säsong stavas med e, alltså sesong. Fel josse. Och jag har lock för båda öronen nu som vägrar försvinna, så himlarns körd.
Men körkortet känns bra..
..kändes...
...
ända tills jag och sandra skulle köra hem från lisa och jag fick punka! Alltså, det är första dagen, kunde inte gud skonat mej och mitt självförtroende då det gäller bilkörning???

Nu ska jag kurera mej och sova länge.


 Sandra har gettt mig i uppgift att sy hennes balklänning, men jag är inte så haj med symaskiner så om du är bäst på det är sandra väldigt tacksam. Om du dessutom är av det motsatta könet så har du möjlighet att tävla om platsen som hennes kavaljer. Tanken är att mannens utstyrsel ska likna denna, men hålet längre ner för att inte förstöra knapparna. Så, alltså först till kvarn!

YEAH

GRATTIS JOSSE DU ÄR BÄST SOM KLARADE KÖRKORTET!!!!=)) :) :) :) :) :) :)

b (lockad)

Glädjen igårkväll varade inte särskilt länge, locket återkom och stannade. Damn.

Fan vad tragiskt att det är mörkt och iskallt ute redan klockan 7! När jag skulle gå hem från bussen höll jag på frysa ihjäl. Istället för att göra som sandra brukar göra (fråga vaktmästaren om man ska gulla med han för att få lite värme i sig) så spolade jag upp ett bad, tände ljus, satt på grymt bra musik, fixade en kopp kaffe och isvatten. TIll råga på allt detta smojtade jag på ansiktsmask och hårinpackning. Men eftersom ingenting kan vara så perfekt och allt har flera sidor; särskilt kemiboken som har en jävla massa sidor, så var tvungen dra ner på mysfaktorn lite genom att plugga. Dock inte så ambitiöst, blötte mest ner boken.
När jag skulle tända ljusen brände jag mig på tummen och på pekfingret, fyi. Det gjorde ont, och nu har jag ett mörkt konstigt märke på tummen.
Justja, dessutom försvann mitt lock! =D


.. till det andra örat.. 
Jag hade ju just vant mej med att ha det i högerörat efter sisåhär 4dagar, måste det irritera mej ytterligare?  :(
 




Ps. GRATTIS på mitt jobb som har namnsdag idag! ;*hah

Against the ropes


Det handlar inte om hur långt du kan falla.
Det handlar om hur hårt du kämpar emot.




sibylliiii

Glömde jag nämna att jag inte behövde visa leg igår på olles? ;) hahh skitkul! Igår bröt jag även min fot. Nästan. Och har även fått ett nytt fint brännmärke på handen, fritösolja är galet varmt för er som inte visste det. Dagen då? Steg upp skittidigt för att övningsköra med pappsen (ja, det närmar sig med stormsteg), jobba, dricka två koppar kaffe, sen köra hem oxå. Joanna boostade ner mej idag, tycker att jag är en mes. Precis som betwan. Kanske är jag det, lite iallafall. Men snäll behöver inte betyda menlös, det betyder bara att det roliga håller så mkt längre. Bara för att jag inte skulle klacksparka någon (som dock kanske förtjänar det) i huvudet.
Nu drar jag mej in i det sista för att göra skoltjaffset som förföljer mej. Kommer på rikt att ha skoljobb kvar ner i graven om jag inte tar tag i mitt liv. Imorrn! I bästa fall imorrn!

Jag tyckte jag var lycklig

Kepsfrilla, slappkläder, bakis, gårdagens smink, trött, olles, nyktert, bettvå. Gissar att ni fattar vart jag vill komma. Kvällen var alltså ingen toppenkväll, förutom sista punkten som är stående överlägsen. Morot är gott, min jos tog just slut och ögonen kämpar för att inte falla ihop. Intressant diskussion dök upp nyss, vad mår man sämre av? Att vara helt utan närhet, eller få massor men inget på riktigt?
I vilket fall som helst så är mitt högeröra fortfarande igenlockat, jag har lyckats tappa bort rinexidtabletterna som jag ska ta och det dunkar illa. Måste fortsätta leta snart men ska borsta gaddarna först. Ville bara meddela att jag lever, överlever som alltid. Jag är soms ljusets hastiget; Konstant


CiteraT:

"En flicka behöver bekräftelse" Sant, word jennyLU.
Du kanske inte hatar mej,  jag föddes inte heller för att göra dej lycklig. Inte tvärtom heller, tydligen. Lite överdrivet.
Idiot, sandra skulle dödat för min skull. Det värmde. Mina fötter är och förblir kalla. Lasse: "Det hjärta som skulle bli ditt på ngt vis, fryser nu istället sakta till is". Kört.
Tänkt på en sak? Om men festar innan förfesten, så borde det rimligtvis kallas för "För-förfest", men det är egentligen rätt ologiskt med tanke på att det är på den såkallade efterfesten allt händer, så den borde kallas "Förförfest"? Aja, vad jag försöker komma till är att för-förfesten var mysig, förfesten skitkul, festen båda bäst och åt helvete. Tror jag :$ .
Betvå, kära kära betvå. Vet inte vad jag skulle tagit mej till utan dej, trots att vi mestadels håller till på olika håll. Magi ni vet, tankeöverföring, tänker du samma sak? Absolut Brämhults! Dricker just nu någonting småsurt som ska smaka jordubb och apelsin men funderar på om det verkligen gör det. Färgen är odefinierbar. Men det är gott iallafall, brämhults duger! Erkänner att egentligen försöker jag dränka min lördagsångest (vilken jag inte förstår vart den kmr från) med någonting annat än det jag dränkte mej med igår. Stjärnutdelning till alla som deltog på förfesten. Betvå och Jenny  gjorde typ resterande av min kväll:)

Hej, alltså förlåt.. men?"

Jag är världens sämsta människa, jag är på det där humöret det ena könet tvingas dras med en gång i månaden, matteprovet gick bokstavligt talat åt helvete, jag är trött, jag är besviken, besviken framförallt på mej själv, jag är less på min musik, jag har beslutsångest om ja ska ut i helgen, jag har inga kläder i min garderob.

Jävla I-landsproblem, men det är dom enda jag har och just nu vill jag bara gå under så om någon känner för ett kollektivt självmord så kan jag nås i mitt mörka kalla rum där jag ska spendera min kväll av respekt för allmänheten..

plugga.

Det är inte ofta det händer, men bestämmde mej att sist var sista gången jag failade på ett prov. Så nu liggger jag här på mitt golv och pluggar matte. Jävla Matte! Känner hur grymt irriterad jag blir..
läser Dkursen nu, den är itne att leka med, och jag fattar ingenting alls så om någon snäll jävel är bra på matte snälla hjälp mej. Kan ju lägga ut lite uppgifter från första uppgiften (=lättaste)...

y=(2x+1)^½            y'= ??
y= x^3*sin5x           y'= ??
y=tan3x                    y'=???
y= ln4x/x                   y'=???????????


SÅ DU SOM SITTER OCH KAN DET HÄR RING MEJ DIREKT JÄVLARNS!?!???!?

s a u m a som i basubad som i varmt som i bilder?

Igår bastade vi somsagt, fredde var naken utan sin keps och elin tyckte det var för kallt och jag satt på golvet för att det var för varmt. Lägesrapport: Galet kul! Jag fick även tillbaks min börs, blev kissad på (inte bokstavligt) och fick veta att ja tydligen är kändis bland vakterna på olles. "Ja men det är ju mitt jobb som vakt att hålla reda på vilka som är här, och du är ju här en hel del. Men det är kul, du är trevlig Andersson". Vet inte riktigt hru jag borde ta det. Aja, småirritation ledde till hemgång relativt tidigt. Stjärna till bilköraren i den lilla röda bilen!
Lägger upp korten från fredan i samma veva som bastubilderna :) Tjao nu ska ja sovaaa
                               



                       

Världen är som så grå och trist...

.. jag smygler, tänker. Instämmer men det gråa runtom kan jag faktiskt ha översikt med om jag i fortsättningen får ha lika kul som jag haft senaste tiden. Det är helt sjukt hur otroligt mkt yes jag ger till mina fyra senaste helger. MEN jag erkänner att dom är snarlika. Nästan identiska faktiskt. Håller inte i längden det vet jag mkt väl, men vem vill bryta ett mönster som detta? Jag är inte dum eller blond så mitt val är att fortsätta. Olles är överskattat egentligen, allt beror på vad man gör det till och vilket folk som är där. Igår gjordes det bra och det var ganska nice folk där. Tänkte lägga upp huuuur många bilder som helst från igår men tiden är knapp så blir en smakis på vad som kommer sen. Den som väntar på ngt gott väntar aldrig........
MJUMMIIIEEE :*



Är sjukt galet less på all min musik, "lånade" en skiva och albin som visade sig innehålla hiphop i allra högsta grad. Så nu dunkar det These walls dont lie, ur datorn. Märkligt, jag känner wiggahkänslan. Funderar på dra ner leggingsarna till knävecken och allt de där. Haahh ska aldrig sluta skratta åt vad häng egentligen står för (så jag drev, för er som inte förstod det). Nu ska jag borsta tänderna för tredje gången sen jag kom hem, efter det snabba mej till snyggelin för att pimpla öl i bastun. Jag hatar att basta, det är äckligt varmt och man får andningssvårigheter. Ungefär som när ngn andas vid ens näsa så man måste andas luft som redan är värmd. Blä. Menmen, jag offrar mej för laget;)

Att säga för mkt:

jag och sandra har chillat ikväll, vi har dealat, vi har gått men mestadels har vi snackat och jag snackar för mkt som vanligt dvs min mun går i ett. Klurar på hur hon kan stå ut me mej utan att få sår i öronen.
Tänkte bara berätta att jag blir lika jäkla förvånad varje gång jag spanar in min egen press på apis och ser "18årig tjej". Ofta jag är arton, har inte fattat det själv? Men det är utan tvekan den bästa åldern jag fyllt. Eller nu börjar jag tänka efter, tvekar rätt mkt men låter de stå kvar. Fan va ja svamlar, de är ett dåligt tecken. Betyder att jag är trött, och vad är lösningen på det problemet? SOVAAA

;^^

Just nu känner jag väldigt starkt att någon borde höra av sej !


Tja skorpan:)

En sak jag irriterar mej ngt fruktansvärt på är då man vet vem någon är och vet även att personen i fråga vet vem jag är, men man hälsar inte. Det kan dock vara nästan lika irrterande om en person som man inte tycker borde hälsa hälsar.
Jobbigt.
Sitter och funderar för mej själv, fikar skorpor och hallonjos (som enligt mej är nästan det godaste man kan dricka). Drar mej från mitt nästa uppdrag som är att städa, städa bort glaset som fortfarande ligger kvar efter att jag slängt sänglampan i golvet, städa in kläderna i garderoben igen. Att städa mitt rum är ett heltidsprojekt, eftersom jag anar att jag lider av ngt slags symptom som gör att man tappar saker ur händerna rätt ner på golvet. Sen har jag en magisk garderob, den flyttar innehållet till mitt golv istället för att behålla det fint och ihopvikt inne i sig.
Funderar nästan på gå och koka kaffe enbart för att dra ut på tiden lite. Bara nästan. Nä förresten, en kopp idag får räcka. Det täcker min veckokonsumtion av kaffe. Tacka vet jag Brämhults hallonjos;*

 
Hörde just att alle kom innanför dörren, så får väl bli ett kort på han nu:)

Utsättning

Nu har jennifer åkt till norway, kommer kännas tomt, tråkigt, trist, tapigt och allt dedär:/ var och fikade en sista gång innan, i måndags va de, förstår egentligen inte varför jag utsätter mej för det. Menar att pga av tre timmars prat och en chai-latte är jag rodnadsröd i fejjan i drygt två veckor. Shit. Sandra fyllde oxå sin funktion där. Lööövli. 

JAG HAR KLARAT HALKEN GRATTIS PÅ MEJ JOSSE!!! Sen är det itne alla som hängt uppochner med ett proffs, säger inte vad för proffs men de känns ballt, häh
Aja, ikväll pluggar jag lika ambitiöst som vanligt dvs nada och nu funderar jag på göra om min blogg, iaf litegrann för ja ä gooode less. Igen alltså. Men som ja brukar säga, vi får la se. Ligger en hel historia bakom färgvalet; Jag tittade ner, inte så mkt för hakan tog i halsen och tog stopp, såg innanför min tröja och upptäckte att jag hade ett lila linne på mej, inte knallila eller rosalila, mer vinrödslila, så alltså , bloggen blir den färgen;D

TJIIING

internt!

och wips hörde "snyggingarna på sibylla" till det förflutna.
Jag luktar illa, jag är trött, jag har ont i benen, jag är äcklig men jag är rätt glad iaf,en till jobbhelg avklarad.

Dina tre önskningar:



Vill du veta vad jag tkr?:

Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej
Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej
Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej
Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej
Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej
Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej
Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej
Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej
Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej
Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej
Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej
Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej
Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej
Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej
Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej Jag hatar dej

vit

Fredagkväll, klockan närmar sej midnatt och jag är nykter. Gruppgrej de där med vit helg, så himla skönt! Minns knappt sist jag bara tog det lugnt, såg en film med mellan och brände popcornen. Maten på olles var god, "helt hysterisk buffé, jävla snåla svenskar" om jag ska citera en som jobbar där. Men jag bryr mej inte. Billigt är bra, gratis är godast:)
Nu ska jag sova, vet att skamgränsen på fredagar går vid tolv men en gång är ingen gång så ifall jag girar lite på tiden idag är det lugnt. Godnatt !


15 suger men inte du!

Min babe fyller femton år idag, grattis älskling:) Kör försiktigt med "blåa faran" aka min ögonsten..
Och stumpis, du är inte byxmyndig föräns du är SEXton, sådeså!




Imorrn mina vänner, Hot stuff's going out!

RSS 2.0