orig, rose, 43, sourz, karpalet, cinzano

Insåg igårkväll till min förtvivlan att mitt i all nyårsstress har jag helt förträngt att köpa öl:o Men det löser sig, finns ju annat flytade.
Nu håller jag på packa ihop det sista för att dra till norsjö, kommer tillbaks på torsdag igen. Ska datorn med? Älskar, älskar inte, älskar, älskar inte.
Kladdkakorna blev grymma hoppas jag. Smeten var fin iallafall, och resultatet oxå. Smakar en jävla massa choklad, vet inte riktigt vad jag tycker ang den delen. Men skulle göra pannacotta oxå, så de är luuugnt! Just ja, måste leta fram det receptet. G l ö m  i n t e ! Hmm, undra vart mamma gömt receptboken? På tal om mamma så ringde hon mej imorse, hon väckte mej, hade tydligen glömt tidsskillnaden. Vi snackade i 2 minuter, max, sen blev det för dyrt tyckte hon. Skummt, hon är på andra sidan jorden och det var första gången hon hör av sig till mig på två veckor. Ja blir less(en).  

Måste slänga ner det sista i bilen nu, finns jag inte här under dom kommande dagarna finns jag alltid på mobilen, med gratis sms och allt.
Alla måste messa, ingen press.

Jäklar:o

Dags att avslöja dejten.
Jenny!!
 Vi hade en kort men intensiv dej på waynes, satt kvar en kvart extra sen dom stängt. Jag rekomenderar inte chilikanel-smak på latten, ingen höjdare alls. Blev ingen bio heller, men Jenny skulle tydligen se twilight sen ikväll. Buus. Jag är den enda i sverige som inte sett den verkar det som. Matilda säger att jag måste, men madagaskar två lockar mera. Efter fikat hann jag om en sväng hos joel. Pax hans lägenhet, där ska jag börja hänga oftare!

Enda anledningen varför jag egentligen uppdaterar nu är för att jag tagit en ny titel, "Sveriges mest blåsta tjej".
Så här var det:
Jag hade farit från joel då jag insåg att bilen ville ha soppa, så svängde förbi och tankade för 99.90 kr. Alltså inom ramen på mitt statoilpresentkort bestående av 100 kr. Glad att jag lyckats tanka så perfekt, skyndade jag in och slängde stolt fram presentkortet. Kassörskan såg dock inte lika imponerad ut, stirrade mer ut mej som om jag vore dum.
Så stod vi ett tag, en evighet, tills hon kläcker fram:
"Du vet att du inte är på statoil va?"
"Hmmm.. Inte:o?   Ehm, ja har pengar i bilen..."
Sprang ut fort somfan och hämtade pengarna, uppmärksammade OKq8 skylten. Just ja, jag är i ursviken..


Skulle behöva tröst och bakhjälp. Nu är de bört 


deeejt

lite spray, lite ludd på tröjan av halsduken, lite jordgubbar, sen redo för att åka till stan.
Egentligen vet jag inte vad vi planerat, fika står nog lite oskrivet med på schemat. Jag smyghoppas på bio, madagaskar två verkar outstanding. Eller så fikar vi hela kvällen. Dock är jag mest sugen på ett äpple, men dom jag handlade hem har konstigt nog tagit slut..

Jag glömde berätta att joanna faktiskt kan baka, så vuxen är hon:o
I natt ska jag oxå jobba på mina vuxenpoäng och göra två kladdkakor. Utan att misslyckas helst. Någon gång ska vara den första, och jag har bestämmt att det ska bli första gången jag lyckas. Samtidigt tänkte jag koka kaffe och lära mig dricka det. Kanske stickar lovikavantar när jag lix är i farten. Jisses, klimakterietant.
När jag skulle baka mjukpepparkaka, låter mer avancerat än vad det va för man kan nämligen köpa färdigblandad smet, så visade sig den bli en ufokaka. Vad är problemet josePHine?


Min hemliga dejt väntar, dags att åka.

a piece of cake.

Spiknyktert, hela helgen. Nu försöker jag slå huvudet på spiken genom att lusläsa kokböcker. Letar någonting som är bra till nyår, men svårt att misslyckas med. För jag brukar ju trots allt inte ens fixa glasstårta med tre ynka ingredienser..

Däremot, ett grymt recept:::
Ett stycke Malin
Ett stycke Lisa
Ett stycke Sandra
En påse tortillachips
En skål ranchdip
Film/er/

Nästan omöjligt att misslyckas med, jag rekomenderar starkt!

 
Rackarns svårt att hitta en bild där alla var med:O


Förresten har jag en ny last, philadelphia, de funkar till allt! Riskakor, pannkaka, husmans, you name it:)

Kloningsförsök.

Kära dagbok.
Idag sovde jag för länge, sen tränade jag, och efter det så gick jag en stund på stan. En hel del människor. Jag köpte en väska, inte för att ja behöver den men ändå. Efter det hittade jag två par skor, som jag lämnade. Imponerad över mig själv, då jag samma sekel förra året upptäckte en skokartonhög bestående av 11 lådor, inhandlade under endast 2,5 månad, brevid soffan i mitt rum. 
Ikväll vill jag klona mig själv, som fåret nivet.  





Folk kan egentligen göra vad dom vill
för jag kan ändå inte bli sur på någon.



 


planlöst

ja blir för det första så himla social på msn då ja har tråkigt. Tror mina kontakter börjar uppleva mig som jobbig. Sant, ofta jag? Skippade iallafall fest, för det andra, så nu är jag hemma och kommer nog stanna här resten av kvällen. Resten av livet om jag fick;D
Upptäckte några filmer där uppe som jag inte sett, fantastiskt! Men under tiden jag skulle starta en så fastnade jag på kanal fem. Shrek två, yeah (igår: Malin yeah, josse oyeah).
Jag ligger iallafall och har skiiiiiiitkul, så om någon har ett mindre tråkigt alternativ, ring mej. Eller ring bara för att underhålla. Annars ska jag stanna här och njuta av att göra ingenting resten av natten. Hohoho


opeppadtjej_90

Som rubriken skvallrar om är jag inte alls särskilt sugen på festa ikväll. Den där meningen tog extremt lång tid att skriva, jag satt ett solrosfrö i halsen. Hur som helst så tjaa, undra om jag är sjuk ? Opepp är en främmande känsla. Har varit och pantat burkar, lagomt många så jag fick min philadelphia gratis. Storslaget! Tänkte bara säga det.

Jag vet att det blivit glest om bilder från min sida men jag orkar inte ta med mig kameran överallt, jämt, hela tiden. Ska sanningen fram minns jag inte vart jag lagt den heller.Förlagd. Fördömd.

Bildlöst.

Pappa sa igår när han la sig att det var sovmorgon som gällde. YES tänkte jag. Men nej, tro inte att han låter mej sova längre än tio.. Jag är ju som barnen, herregud man kan ju inte sova bort hela dagen. Så istället för att nu ta vara på dagen som jag är vaken på kommer jag att stanna framför datorn på mitt rum. Bara för att alltså.
Jag är fortfarande nöjd att jag överlevde gårdagen. Skitglad faktiskt:) Ikväll ska jag jobba på hotellet, asvärt. Sen imorrn nalkas de fest, yeah. Jag käkade mängder med pepp till frukost och ska fortsätta leva på de hela dagen. Och morgondagen oxå.
Eftersom jag lix ska sitta vid datorn hela dagen skulle jag kunna skriva världens längsta inlägg och pimpa med massa bilder, men fantasin brister och jag glömde både kameran och sladden i stan, samt tröjorna jag skulle ha på mig. Undra vad jag lyckades packa?

Dopat:::

Slut
Frukosten var lika bra som förväntat, dagen flöt på och kvällen är över mina förväntningar. Tomten är bullshit, han kom aldrig till oss:( men jag fick massa paket ändå, en hel del som jag önskat. Sitter för tillfället och försöker få datahögtalarna ja fick av farmor att funka, går inge vidare. Ger upp. Kastar dom i väggen. Hoppar på dom när dom trillat ner. Fuckit.. Tålamod är inte min starka sida. Ibland.
Ska se film med syster istället, PS i love you.
Over and out.


Knäckat:::

Nu har jag gjort klart pappas julklapp, det känns fint. Ungefär som då man va liten och pysslade ihop en ful tomte som han låtsades bli glad över, på den tiden man faktiskt trodde att tomten existerade på riktigt. Men i år vet jag bättre, och i år vet jag att han verkligen blir glad, annars blir jag arg, för jag har lim fulla sängen bara för hans skull. Pappa är värd lim i sängen, lätt:)
Hur mkt kajsa än försöker förstöra min jul genom att övertyga mej om att tomten inte finns, och att han skulle måsta köra 1000 meter per sekund, 3000 gånger ljusets hastighet, och att han måste besöka 968 hus i sekunden för att hinna allt på en dag så måste jag ändå tro lite på tomten, annars bli de inte lika spännande. Klart snubben finns, jag har ju själv sett han varenda en av mina 17 jular. Eller hur?;D
Men faktiskt så längtar jag inte så mycket till själva julaftonen som jag borde, mer till frukosten. Den är grym, hela släkten fikar hos farmor, det är inte dåligt för fem öre.

Skoter med henke, simon, emil, micke och markus idag. Sjukt kul förutom den lilla kombinationen djupsnö, branter och stubbar. Jag fastnade x antal gånger såå mina armar har en aning träningsvärk. Stackars pojkar som tvingades lyfta lös skoterhelvetet. Och jag har relativt snygga blåmärken på benen, glömde gasa innan ett djupt dike=tvärstopp, grisnit eller ofrivillig stopplikt, kalla det vad ni vill men jag flög framåt iallafall.

Solong suckers.

sandigt::

okej, erkänner, jag är trött. Sjukt jäkla trött. tänkte skriva att de är skumt, men faktistk så är tröttheten helt självförvållad och kanske ändå värd besväret. Vi hade otroligt mysigt och gick inte och la oss förän 08.15, sen upp klockan 10. Plikten kallade, vem vill va utan burgare menar ja ju? Gos;*
Förresten så undrar jag varför inte bara allt folk kan hålla sig hemma medans jag ska va ute på stan? Innan jag hittat en jävla parkering hade halva min gå-på-stan-tid försvunnit. Plus att jag hade slut pengar, lönen kommer tydligen imorrn..
Pengarna räckte i princip bara till karmasutraspel och godisstring. TIll cheferna, från brudarna. Hehehe ;)

Julstämningen börjar ta sig, vi mumsar knäck, har en jätteful men fint dekorerad gran, julklappar under granen och en massa snö. Julmusiken är jag dessvärre äckligt less på. Från och med november plågas man med kvalificerad skitmusik vart man än går, vilken radiokanal man än lyssnar på. Fruktansvärt.
Finns dock en jullåt som gillas asmycket, lyssna! :::


Dear santa:

Trots en hel del antibakis och resorb mår jag röv idag. Verkligen inte kry, och huset ser förjävligt ut. Jag har grus i sängen. Skulle vilja ha lite städhjälp. En privat städare ja tack! Mina duntofflor läker så de är dun överallt. Ge mig nya? Hmm..  vill ha sommar, eller en riktig vinter så ja kan åka massa bräda. Det vill jag också ha förresten, en lång resa till alperna och bara åka hela dagarna. Sjukt soft!
Meeer? Ge mig pengar till nya äpplen. Och DC++ vill jag också ha, mitt är fukkat så in i helvete. Tur mamma inte läser, hon skulle få krupp av alla svärord. Stackarn är på mauritius utan mej. Blä.

Ber om att få en massa julklappar, många fler än förra året. Justja, en ny mobil skulle sitta fint. Och en hjälte. Faktiskt, en hjälte står nog överst på min önskelista, en som kan fixa ett antivirusprogram på datorn, rädda mig från alla dumheter och mata fåglarna åt mig. Jag är lite erfaren minsann, denna gång fyllde jag vasken istället för köket med frön. High score på mig. Mer varmvatten önskas rejält. Och en hemmafest, en mysig fest med kul folk och bra musik. En bra låt?:::



Den är ruggig!


Jag är en dålig människa. Riktigt urusel om sanningen ska fram.


Joooos

Det finns korkade människor. Idioter. Finns personer som är helt jävla lost. Sönderbombade. Sen finns jag, Josephine Andersson. En klass för sig.


Jäklar va sugen jag blev på brämhults hallonjos. Måste nog vandra och köpa lite. Eller så inte, för jag har en gigantiskARE ekonomisk svacka. Men det gör ingenting, för nu är det jullov :D

Swedish

Har gjort om min svenskatext nu "Utmärkt, riktigt utmärkt" men nu är den minsann bättre än innan. Wey! 

Gabbs, jag fick just ett mail av jennifer du borde ta del av. Det är trots allt din första kyss och såklart kommer huvudet att ifrågasätta:

Är det rätt tillfälle?  

Är det någon som tittar?  

Vill min utvalda verkligen?  

Luktar jag fräscht?

Sen...

"Avafan, gör det."



Vem har inte kysst ett svin?

city tha film


Sandra och Joanna är som jag sagt så många gånger otrooliga. Otroligt jävla lost och spårade, men det är lite av charmen och anledningen varför jag umgås med brudarna. Himla kul ! Nu planeras pyjamasparty och lan, sen en till grabbkväll och även ett dildoparty av en helt annan anledning än man kan tro. Ngn behöver nytt glidmedel. Gissa till vad?

HÅRET!

Jag lär mig så himla mkt smarta saker av dom. Mina såkallade vuxna vänner.


Huset står kvar och jag håller på koka makaroner. Inte för att jag är hungrig eller vill ha, men för att om det inte finns klart orkar jag inte göra middag imorrn så då käkar jag hårdmackor istället. Husmans (L) = Pappa blir arg.


Jag håller på bli en apbergetnörd igen, det bådar inte gott. Nu satt jag och väntade tills klockan skulle slå 00.00 så jag  ä n t l i g e n  skulle få skrapa en ny aplott. Hihih:]


Imorrn bådar det fest @ my place. Alla som känner minsta suget efter att komma, hör av er för guds skull. Det är bara risigt att sitta 4-5 stycken och smygdricka. Sådeså. Och med detta avslutar jag kvällen.
Ursäkta om det blev rätt så osammanhängande, jag är tröttAST och det är min värdelösa ursäkt. "Jag är jacks förlorade sömn.."

Wehä=D

Utbudet på kläder är inte det bästa i den här staden, det vet nog dom flesta. Så när en av dom få faktiskt riktigt bra affärerna slår igen blir jag lite ledsen i ögat. Men vad kan man göra mer än att passa på att fynda på utförsäljningen?;) Jag har förut kollat på en suuuperfin klänning, typ guldig, men har som inte vetat när jag ska använda den. Plus att den kostade tvåtusen innan och det är en hel jäkla del. Men nu, trehundra enkronor och inför en resa till Nice, packat tajmat och klart, kan inte bli så mkt bättre. Behöver jag tillägga att den är min nu?

Skulle hämta in tidningen imorse och upptäckte att hela postlådan va fylld med vatten, det typ forsade ut när jag öppnade den. Kände ansvaret som husvakt och torkade dom uppblötta räkningarna med hårtork. Gatt springa till bussen genom halkan.
Iallafall, sovmorgon gillas, att ha en ynka lektion gillas, sandra gillas, att ha köpt klart alla julklappar gillas. Dagen gillas en mängd! Jag undrar ifall julens närmande har bra inflytande på mej, mina dagar är som bra mest hela tiden. Det är lite svårt att förstå att det bara är 5 dagar till julafton, sjukt!



Ikväll ska sibyllasnyggingarna fika hos Joana, nice=)

Skin

Vad sägs om aldrig mer matte? Aldrig mer matematik! Aldrig mer kemi. Aldrig mer fysik.
Låter helt suv, som världens jävla bästa låt. Ingen matte klingar fint i öronen!
Så ser mina planer ut idag, och skulle det mot förmodan ändras så är det självvalt.
Det är sjukt halkigt ute, skulle nog störa mig om det varit en vanlig dag. Men inte ens det kan få mig att bli irriterad. Inte ens mina två fina vurpor varav en under grannens bil neggar.

Jag tankade bilen för 40kr idag bara för att kunna ta mig fram. Det kändes fattigt.


 
Ny modell på studentmössorna, jatack;)

Singelsolo

NU har jag skickat iväg mamma och pelle till mauritius och det betyder att jag är mer eller mindre ensam hemma i två och en halv vecka. Inte dåååligt. Gissa fredag? Gissa annandagen? Plus att dom lämnade en av bilarna hemma. Det gillas en mängd! Touche

Min dag blev helt plötsligt bättre, om jag bortser från jävlamatteboken som ligger brevid och bränner.




Tillägger att punkt 6  i detta inlägg var ett big mistake, ingen människa som jag vill ha någonting med att göra. Faktiskt, det låter hemskt och elakt men endel saker rår man för helt själv. Som det här. Jäjä fuck off.

Don't let up

Idag har varit en riktig skitdag. Väckas på min sovmorgon, springa till bussen, halka, allmänt drygt. Lite kul att julklappsshoppa. Men annars mest anus.
Jag har klarat mig från att betala en potentiell julklapp som gick sönder. Råkade misshandla den rätt så hårt. Sen är jag allmänt lite less, snussugen, arg och allergisk. Har fått ngn skum reaktion så mitt ansikte är phukkat. En farlig kombination minst sagt.
Man kan alltså säga att jag är relativt otrevlig idag, spottar och fräser, dricker skållhett te och driver lite smått sådär med mindre fullt funtade.
Jag är iallafall ingenting jämfört med vår klass egen Patric Bateman. Dom flesta vet vem jag menar.


Här kommer en bild på Sandra, 
när livet är som värst får man helt enkelt nöja sig med andras misstag



Städer:::

Jag städar aldrig, trots att det behövs. Utom ibland, typ som nu när jag har ännu viktigare saker på min "borde-göra-lista". Ungefär som idag alltså, jag har matteprov på onsdag så verkligen  b o r d e  ägna tiden åt att plugga.
Då duger  det.
Jag har dammsugat, dammtorkat, dammat mattan. Innan dess tränade jag, och gjorde mat. Himla ambitiöst josephinE! Fast okej, städa var extremt välbehövt och nödvändigt. Gabbe skulle förmodligen få ett astmaanfall ifall hon gick in i mitt rum. Hon fick inte gå in, för mitt på golvet låg hennes julklapp som jag tänkt flytta på men inte gjort.
Det är inte av lathet jag är så här slarvig, jag är bara sjuuukligt dålig på prioritera min tid.
Imorrn åker mamma och pelle på min drömresa. Vet inte riktigt vad jag har för åsikt om det.




Allt jag vill är att bli sams med mig själv igen.
Jag vill bli jag igen.

Åeo flygplan.

"Jävla fitta!"
Den som sa det var det och kan dra åt helvete. Däremot skulle jag förtjäna att höra det, men definitivt inte av dej. En gång är inte okej, två och tre gånger är verkligen allt annat än okej. Så förstapriset tas hem av ingen annan än mej själv.
Andraplats går till han som alltid haft ett stort H, näst in till gigantiskt. Nu är H'et knappt existerande. Egentligen är det mitt eget fel, men det skulle jag aldrig erkänna. Bara så ni vet
Tredjeplats går till hon "varför hänger du med henne?". Jag hatar falska människor. Verkligen, det är så otroligt elakt och lite smått psykopatstil att vara så jäkla utstuderad och räkna ut vad man ska säga till vem för att få ut så mkt som möjligt själv. BLÄ
Men sen var balzac bra. En bra början har en bra fortsättning och oftast ett bättre slut (denna teori håller sällan i filmsynpunkt, men fest), så antar att de va rätt så soft i fredags.

Eftersom det var lucia så vakade vi såklart. Sliten som få drogs jag upp 9 på morgonen för att kidnappas till umeå. Fast jag visste det innan, men inte Galle. Tanken var att dom inte skulle veta ngt, men mitt pokerface är inte det bästa så gabbelabbe hade lyckats ta reda på en hel del innan. Eftersom mamma och pelle åker till mauritius på tisdag och är borta övr jul så firade vi i helgen. Iallafall är svit sweet, jag gillade det starkt. Att ha egen ångbastu och ett badkar är inte att leka med. Jag gillar julklappar oxå. Det blidde inget hus i italien, men det blev en lägenhet i Nice, Frankrike istället. En stor en, så jag får ett rum för mej själv. Yees!! Har hört ryktas om att de kretsar många kändisar på rivieran, så förhoppningsvis hittar jag Gus Carr hah;D
  


Blidde not

Aja, nästa gång kanske jag lyckas med mitt "göra-om-designen"försök. Inte denna gång iaf.

Efter en relativt slapp dag på skolan sitter jag nu här med klänning, strumpbyxor, benvärmare, tofflor och en drink i handen. Mitt huvud fylls med opera, Österrikisk opera för att vara exakt. Mamma har bestämmt sig för att bli lite mer kulturell, därav resan till wien för någon vecka sen. Anar att det är därför operan som spelar är just från österrike. Jag tycker det låter hemsk iallafall. Just nu håller jag på sminka mig, platta håret och hungra ihjäl. Gissa vad jag ska få för middag?
Köttbullar, YEY!
Som om jag inte fick det idag på skolan? Som om det inte är typ det värsta jag vet näst efter makaronipudding. Mätt och belåten, jojo tjena.
Dom är hemmagjorda iallafall, så kan ju trösta mig med att dom inte är fulla med massa konserveringsäckelmedel.

Aja, ikväll kommer jag att befinna mig hos ngn snubbe som elin känner, sen hos issa, sen på balzac. Det måste bli kul, verkligen. Annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. Förresten klarade jag kemiprovet, grymt tur och knappast någon skicklighet alls då jag chansade på 85% av frågorna. Jag är grymt helt enkelt. Inte grymt bra, bara grym i all sin enkelhet.
Nu ska jag göra mig klar, tjing

 En bakissliten Josse.


Ps. Har hört ryktas om att jag kommer bli kidnappad imorgon, mer vet jag inte:|

Läran, sex bokstäver

Korsord. Jag hittade inte rätt.
Nu sitter jag här, jobbar inte, funderar på göra en kajsa dvs fixa bloggen. Eller tjaa, vi  får la se;)
Hur gör man för att hinna göra sig klar utan att tvingas springa gärnet till bussen? Det är omöjligt, sen gillar jag ännu mindre då jag sprungit fortast och sen måste vänta på bussen i en evighet. Grymt irriterande.


Jag hittade inte rätt, ordet var Skolan.

minus minus

Jag iprincip sprang till bussen som skulle ta mig hem, sprang fortare från bussen, fumlade med nycklarna men tog mig tillslut helskinnad in i värmen. Checkar lite snabbt på termometern. -77 grader läser mitt huvud, helt galet. Så under tiden jag gick för att sätta på tevatten klurade jag lite på hur kallt det kunde va egentligen, ja menar sjuttiosju minusgrader existerar väl inte här? Kom inte fram till någonting vettigt iallafall, slutade med att jag vände om för att dubbelchecka. -7.7 grader, såklart. Förstår dessvärre inte hur det går ihop, när man vistas ute känns det betydligt kallare än -7.7, snarare -77. Nu blev de mkt sjuor i det här inlägget, bez blir klad :)
Sen har jag en undran till mina tysta läsare, hur gör man då man lyckas försova sig hela tiden? Jag lyckades imorse oxå, som så många gånger förr vakna en kvart innan bussen går.

Omotivated, hi i är mats, lort har drivingkort

Skellefteå låg under med 0-1 när jag slutade se, så bra är hockey. Jag borde skriva det här med nymålade naglar, men icket. Jag har knappt åstadkommit någonting idag, mer än att försova mig, städa lite halvhjärtat och köpa en julklapp till alleballe. Shit vilken tjej. Förresten har det kommit upp massa kort sen lördagen, inte att leka med. Jag ser ut som ett freak på varenda ett. Så med detta inlägg tänkte jag egentligen bara berätta att det är minus 22 grader celsius i norsjö. Mmmmm sommaren är påväg känner jag.
Ska ut och gå snart, måste lämna ett julklappsprojekt hos min farbror och jag kan inte köra ut bilen ut garaget. Jag varken kan eller vill. Jag lyckades med det en gång idag (efter jag skrapat bakhjulet mot brotrappan och backspegeln i dörren) men sen tänkte jag inte att jag behövde den senare, och nu orkar jag helt enkelt inte med samma procedur igen.
Men jag är lite bra och har installerat Firefox och allt småtjaffs på hemmadatorn, helt själv!! :D:D Det trodde jag inte jag var kapabel till om sanningen ska fram. Nu saknas bara ett antivirus till min pärla. Vilken grej alltså.

Avslutar inlägget och kvällen med ett extremt stort GRATTIS till betwan som faktiskt tog körkortet idag. Shit vilken tjej!
 Fast egentligen är hon en skit, en sengångarskit ;*
Jag älskar dej hun, nu har vi massa roligt att planera



Karma

Hört talas om det som kallas Karma? Idag fick jag iallafall lära mig lite om det. Steg upp och slängde en blick åt vänster. Det kändes sådär, jag förtjänade att få spegeln sönderslagen. Min mobil förtjänar däremot att få displayen inslagen, pannbenet oxå om den hade haft ett. Man glömmer inte av att ringa, det gör man bara inte. Det är väldigt otrevligt.
Så nu eftersom jag fortfarande ligger hemma i sängen funderar jag på stanna här resten av förlunchen, sen dra in och träna, leta lite julklappar och efter det åka hem till Norsjö. gäller att ta vara på tillfällena. Borde kanske sola lite oxå, ser ut som vaniljglass. Är det bara jag som känner av julpaniken?! Jag har köpt två ynka julklappar (well, tre, men en ska tillbaks) och poängen med det hela är att jag har slut pengar. Jävla sthlm, jävla fan, jävla josse.

Ingen puss. Ingen bild.

Snällheten själv.

Jag kommer hem, dötrött och inte ens lite hungrig men ställer mej ändå och lagar mat för att det ska finnas när dom andra kommer hem. Kolla nu, de var ju skitlänge sen och fortfarande ingen hemma. Har dom glömt mej måntro?



Hoppas ingen såg..

mej när jag ramlade, eller när jag gled på fötterna som om jag hade miniskidor under skorna eller när jag snubblade över mig själv. Jäklar, den här dagen har fortsatt exakt likadant som alla andra dagar och i synnerhet helgen. Klantigt alltså.
Jag har kalla fötter, det är massa minusstreck på termometern. Nu sitter jag på mitt ännu kallare golv och dricker en kopp varmt te, ska pallra mig till badrummet och spola upp ett bad tror jag. Det skulle sitta fint. Enda minuset i mina plusgrader inomhus är samhällsboken. Aja, den får väl bada den oxå.

.

Hej, tjo och klackarna i taket
Nu visar vi helt naket hur modiga vi är
Inga ord kan bli för stora
Vad har jag att förlora
Så är det med det!

Senare när berusningen har lagt sig
Och det som jag har sagt dig
Verkar ganska meningslöst
Då undrar jag över hur du ser mig
Man får se upp hur man beter sig
Och då skrattar jag nervöst


Suddare

För det första är husmans underskattat. Otroligt jävla gott är det!
För det andra så träffade jag en snubbe på Olles som stank alkohol, han bad om ursäkt.
För det tredje är jag nykter.
För det fjärde så är jag avstängd från Olles ikväll (mellan 01.55 och 02.00) "AAAAndersson från norsjö, ska du hem redan? Ja de tycker jag, du får inte komma in ngt mera. Du är för full. Full av glädje"
Rackarns, men ikväll var jag dock inte full eller full av glädje. Mest trött och sliten. Och less. Men mest trött. Och hungrig. Det kan va nästa punkt.
För det femte är jag hungrig. Så går det om man inte äter. Vad är det för idiot som stoppar fläsk i pannkaka?
För det sjätte träffade jag en vän ikväll som jag inte snackat med på grymt länge av olika anledningar. Det var smånice. Hoppas på en förändring på den här punkten.
För det sjunde så är klockan tjugo över 4.
För det åttonde så borde jag sova, för imorrn ska jag upp rätt tidigt för att träna, sen sola och basta med Joana och efter det jobba. Sen kvällen ska ägnas åt samhällsideologierna..
För det nionde så borde jag verkligen verkligen plugga.
För det tionde var det kämpigt att hitta en sista punkt, men man kan inte sluta på nio. Så, hmmm.. För det tionde är jag sugen på borsta tänderna. Tror bestämmt att jag ska göra det just nu.

Nu jer ji haaam

Det är snöigt här. Här är Norsjö för er som inte förstår det. Man kan tydligen köra skoter på sjön nu, jag vågar nog inte. Då måste man köra fort somfan.
Eftersom pappa inte är hemma och Gabban är på skolan så sitter jag mest och funderar för mej själv. Jag kommer faktiskt att sakna norsjö. Visst, jag har knappt varit här dom senaste tre åren, men ändå, det har alltid funnits som en plats att vända om till. Trots att hem för mej definieras som odlingsvägen 4 (dvs borta) så är och förblir norsjö mer hemma än skellefteå någonsin kommer att bli. Jag har ju min släkt här för tusan, min uppväxt. Men minnen finns kvar, det är det fina i det hela.
Pappa har redan sagt att vi inte kan ta med oss min gosegris Diesel i flytten. Jag vill inte lämna henne oxå. Ja vill inte! 

Sen klurar jag vidare på småsaker, vad ska hända med skotern? Ska vi sälja den? Eller ska den stå i sommarstugan och förfalla? Ja vill inte!
Allting, exakt allting har någonting jag kommer sakna.

För er som inte fattar någonting kan ja påminna om att det här är min sista vinter i Norsjö.
Det enda positiva är att jag får bo med pappa och Gabbe, det är värt mycket.


Mina fötter är blöta, det är snöigt här. Precis som det ska vara.



The town that we lived in.
The memories shaken apart from the weeds that grow

Over the sidewalks,
Running away from the streets we knew,
Sidewalks,
Like the time we thought was made for you
All of the days have passed us by,
All of the sun is gone... away.


Jag lever nog hellre i drömmen på riktigt, än att bara drömma om att leva på riktigt.

Stockholm, vi börjar så.
Jag flummade genom skoldagen, sprang till sandra och sprättade den första ölen där vid halv två på torsdagen. Så peppade var vi. Lite salongsberusade sådär begav vi oss till flyget som tog oss till hufvudstaden. Nice, right? This is my left, nostalgi som gatt återkomma i detta inlägg. Jag syftar på Sandra 21 år som vill "tjuvröka".
                          
Torsdagen var egentligen inte så ball, vi käkade på donken, drog hem till mej och spenderade kvällen med film, morötter och öl. Trötthet kan bortförklaras som Jetlag, trots att flygningen bara varade en timme och tidszoonen är desamma.
Dagen därpå tillbringades på stan, shoppade en hel del, köpte likadana fula dojjor som båda ångrar. Köpte en desto snyggare handväska. Inhandlade ett par strumpbyxor som såg slutet samma kväll. Resten jag köpte orkar jag inte dra upp. När vi kände oss törstiga och skulle ta en vätskepaus på vårat favvoställe Kickis upptäckte vi till vår fasa att dom slagit igen! Herregud, så vi gatt leta ett annat ställe..
Dippade morötter även denna eftermiddag, samtidigt som vi sminkade oss och såklart, drack öl.
Jag testade sandras fondation och resultatet kan ju diskuteras:::::

Party on partypeeps, är allt jag har att säga om kvällen::        


Ajsing bajsing, lördagen var åt helvete rakt igenom. Stan var överfull, 15min kö för att testa en tröjjävel, så vi shoppade bara lite. Det var polishelikoptrar på stan, och ridande poliser. Sen åkte vi hem och dippade morötter, ölen är inte att förkasta. Sen stan igen, men fortfarande åt helvete, nu hade köerna tredubblats och 45min kö för en liten pubrunda. Kört, så vi var hemma relativt tidigt. Aja, vi styrde upp det bra hemma oxå;)  
     

Sista dagen fortsatte våran shoppingtur, sen drog vi hem och glömde käka morötter. Ölen kom vi däremot ihåg. På väg ut gjorde vi lite olagligheter::::    (man kan måsta spana ordentligt för att se)


Ni minns att jag var superpeppad på skyltsöndag va? Till min fasa hade den hunnit försvinna när vi skulle dit :(:(
Menmen, vi anordnade våran egen, hähähä. :::::    Vi gav den till anton, på villkoret att han skulle hänga upp den ovanför sängen!

Kan ju bara tillägga att under tiden vi meckade så körde det förbi 7 polisbussar, så ja hoppas alla spanade efter oss på efterlyst ikväll ;)

Såhär i slutet kan jag berätta att dom snygga hårbanden vi använder fick vi på K15, och under helgens gång har vi knäckt mellan tjugofem och trettio öl var.

Stockholm, för att avsluta med för denna gång. På återseende!   

Who cares

There comes a point in your life

when you realize who matters,

who never did,

who won't anymore

and who always will.

So don't worry about people from your past,

there's a reason why they didn't make it to your future.


Skyltad

Jag var väldigt förväntansfull, loggade in här och nu helt plötsligt är glädjen borta. Grymt besviken. Inte en enda fråga..

Förresten är jag trött, sliten, fattig, kriminell och hemma. Sista punkten känns bäst. Men jag skulle gärna stannat längre. Ska jobba på att förbättra tillståndet nu, sovaaa. Jag tänkte ju som sagt fara på skolan idag när jag landat. Men nu när stunden är inne är det omöjligt, jag är iprincip död. Tanken räknas hoppas jag?:]
Ska ladda upp bilderna då jag vaknat igen (om jag vaknar, men det hoppas jag) och berätta allt, om dom sju polisbussarna, om dom ridande poliserna och polishelikoptern. Måste nog även berättta vad som gjorde oss till sthlms värstingar i helgen.
Fast nä, kanske skiter jag i att berätta någonting alls, för ingen frågar ju nått......



Förresten har jag skavsår på tungan, men det var värt det, ananas är gott!


RSS 2.0