I'm all you need, I am the ultimate high


Otroligt händelserik dag på jobbet läs : 

Sak1.
En kille kom och in ville lämna tillbaks en jacka han köpt. Jag sa att det inte gick eftersom han klippt bort etiketten. Jag visade att det klart står på kvittot att den måste sitta kvar på plagget. Han blev jättearg, skällde länge och väl och bytte sedan språk till engelska och förklarade att han inte kan svenska så att han inte kunnat läsa det.
"I don't talk swedish"
"Men du snackade ju nyss de??!"
"Jo men jag kan det inte så bra, why cant i return the jacket".
Slutade med att eve kom ner, drog samma visa. Han stormade ut och ringde upp två gånger för att skrika i telefonen oxå. Obs, tio min efter han farit och med tio minuters mellanrum. (Tröga jävla asss)

Sak2.
En random kille kommer in och går raka vägen till mig i kassan
"Hej, kan jag få ditt nummer?"
"Eeehm nej, vad ska du med det till?"
"Ja tänkte att vi skulle kunna hitta på någonting ?"
"Nej jag har ingen mobil.."
Världens sämsta ursäkt från mitt håll. Vem har ingen mobil haha? Hade det varit någon annanstans hade jag skrattat och gått därifrån men iochmed att jag jobbade så är jag illa tvungen att va lite trevlig ju.  


Sak3.
Förra veckan hjälpte jag en kille att shoppa. Det var en sån perfekt kund där det bara klickade klockrent, han köpte allt jag visade (typ en tredjedels månadslön oups). Han berättade om sin flickvän i tyskland osvosv alltså bara en trevlig shoppingsugen kund. Sen så kom han tillbaks idag, jag hjälpte honom att hitta en tröja och fick han att köpa en till. Han for. Jag gick på lunch, sanne kom in med telefonen till mig.
"Hej det är **, stör jag?"
"Ehhmmmmm ????? nej.."
"Alltså han om köpte polotröjorna nyss"
"Ah då är jag med"
"Jag tänkte säga en sak när jag kom in men vågade inte"
"Jasså? Vadåförnå?"
"Dina ögon är så sjukt vackra"   Där dog jag. Vafan svarar man på en sån sak?
"Taaack.........."
"Fast det får du säkert höra ofta"
"Aa............"
"Din kille säger det säkert jämt"
"Aa, jämt och ständigt, han säger det hela tiden"
"Ehm det var bara det jag ville säga. Vi ses"
"Ha det, vi ses" FÖRHOPPNINGSVIS INTE!!!!!!!!!!!!!


GUD VILKEN DAG OCH TJEJERNA BARA SKRATTADE. KANSKE INTE SKA KLANDRA DOM? Och tydligen är jag både så trög och blyg som lixom är välkännt som min grej att jag aldrig fattar någonting. Skulle typ kunna ha ett kärleksbrev i handen och fortfarande inte fatta vad som pågår. Dessutom hatar jag komplimanger från människor jag inte känner. WÄÄÄH SUG.

Nyårsoutfit?

Skorna är klockrena, men vilken klänning? 1,2 eller 3?

Söndag är en dag som är slutet på veckan som oftast ägnas åt glassätning. Inte denna, break.


Jenny is in town, vi strök omkring på NK och ja visade överkastet från Mimou som jag är helt såld på. Blir mer och mer övertygad om att lila är det rätta för mig. Känns lixom bra i magen, det värmer i hjärtat då jag tänker på det. Kärlek gissar jag. Sneddade biblioteksgata, så fantastiskt underbart det är pyntat där! Såg även en julkarneval;D Awesome med tomtar, pepparkaksgubbar, voltande clowner osv.

Sedan drog vi oss till östermalm för att gå på en julmarknad jag läst om i Metro, men lyckades inte hitta den. Gamla stan blev vår räddare, årets första julmarknad. Istället för knäck, lussebullar och glögg blev det dock en asgod bagel med lax, nån hejd på julen måste man ha. Från och med nästa helg anser jag det vara okej med jultillbehör.
Igår var jag med min superrockböna på cafeét, helt grymt som vanligt. Fasen va kul!

Önskelistan

Fulländad. Vackert va? Som jag kämpat. I vilket fall som helst så skrev jag HDMI-kabel som en önskning. Måste tyvärr meddela att det inte är någon bra önskan alls, fr kollade upp lite och tydligen måste jag köpa någon omvandlare för 800pix isånnafalll. Och eftersom jag anar att min dator inte har så länge kvar att leva känns det himla onödigt att lägga ut de på den. Så stryk hdmi ;D hahah

Josse har varit snäll, hälsa tomten.

Sitter och knåpar på en önskelista. Det är skitsvårt. Eftersom jag relativt precis flyttat hit till stockholm och ännu mer relativt precis blivit ensamstående så är det mest inredning i mitt huvud. Mest stora saker kvar, alternativt mindre livsviktiga saker som man behöver men inte pallar köpa själv. Men jag jobbar på det.
 

Annars äre som vanligt. Tisdagmorgon, sjuttioelva koppar kaffe (önskar en mjölkskummare i julklapp blandannat, hemmagjord latte MUMS), laddar för spinning som jag hatar mer än makaronipudding. Sen handla lite, hem, duscha, möta upp evsan och springa på NK, leta julklappar i sinne. Jag har redan köpt två. Ååh vad jag älskar julen.
Jag håller shoppingnollan, hittade världens kanske snyggaste skor igår men min storlek fanns inte kvar (TUR!!!). Så ingen shopping här inte. Behöver nya sneakers. Fast det är inte lika roligt att köpa. Hahha just det, har ju köpt en tv. Den är tuffast någonsin, ingen startknapp utan en sensor som man bara behöver toucha för att stänga av tvn. Asballt. Jag blir lika imponerad varje gång.


På tal om ändrad livsstil så har jag gjort slut med Ben och Jerrys. Kan säga att det var en omtumlande natt efter nästan två burkar, fortfarande illamående när jag vaknade morgonen efter. HUR i hela helvedte kan någon käka så mkt glass?


Nth eller Nth

Pappa har ett klokt uttryck. Need to have eller Nice to have.
Jag försöker lära mig tänka som han, fast problemet är att jag tycker att det mesta är viktigt. Dagen till ära finns ett desperat behov av en kamera. Har hittat en suuuperfin, rosa tillochmed. Vill ha. Behöver jag? Japp. Ska jag? Återstår att se. Nolltolerans på shopping denna månad. Hittills går det hur bra som helst! (hur många dagar är det kvar?)


HUR FIN?!? =)
Så, en Canon IXUS 105IS, är det en bra investering måntro? Experthjälp tack!

RSS 2.0