Halloween

Har som aldrig förstått det speciella med halloween, men gabbe ska iallafall klä ut sig till en sexig katt så tjaa. Jag ska vara mig själv tror jag bestämmt. En bitter version av mig själv, skorna jag hade tänkt ha ikväll är för stora, de suger. Så jag måste skicka tillbaks dom. Det suger för ja ville verkligen verkligen ha dom. Det är som markus och skräpmat, han måste ha det. Jag måste shoppa ibland. Jag bara måste helt enkelt, då blir jag jättejättelycklig. Hhaha så töntig jag är:( 

 
Förövrigt är jag livsfarlig på äta Läkerol när jag väl öppnat en burk. Dom bara försvinner poff.

glader, butter, prosit, TRÖTTER

Och här befinner jag mig fortfarande. Skrivandes. Skitcv, vem kom på den ideén? Nu låter de kanske som om ja suttit uppe hela natten vilken ioförsig hade varit lika bra men jag har sovit några timmar däremellan. Tills jag vaknade vid sju. Guuud va less jag är på att inte kunna sova. Ha iallafall bokat in ett superkul pass på friskvårds så ska strax börja byta om. Nice! SPYC heter det och är en blandning mellan styrka, pilates, yoga och core. Stackars disse går miste om sin morgonprommis tack vare detta. Gumman:(
Va förresten med säändy igår. Åh vad jag saknat dig(L). Tillslut övergav hon mig för att toffla med jens, så jag sket i träningen och åkte hem. För att sova och skriva cv.


Varför har ni tappat förmågan att kommentera? Var det bara under tiden vi var i thailand det var nödvändigt? Jag kan fortfarande se hur många som läser och det är ungefär tusen miljoner mer än antalet kommentarer. Skärpning tammetusan! Skulle jag blogga för min egen skull så har jag en privat. Det här är för er.

Knepigt.

Sitter och knåpar med ett cv, eller det är nästa skede. Skriver det personliga brevet nu. Är fortfarande bara i tänkarstadiet, ha ingen aning hur det funkar att skriva sånt här tokseriöst. Letade lite på internet men på alla hemsidor är det helt olika beskrivningar så det är kört. Jag tänkte starta mitt personliga brev med ett "Hej" men misslyckades tillochmed med detta. Skrev "Hje" istället. Dömt för att misslyckas.
Frågade pappa om hjälp, han sa att jag bara måste komma igång med skrivandet så kommer det flyta på. Hmm. Nästa gång vi flyger till sthlm ska jag kasta ut pappa från planet och säga att han kan flyga ordentligt, han måste bara komma igån lite först. Tekniken ni vet. Jag är övertygad om att luften inte kommer bära, armarna flaxa för sakta och dragningskraften vara för stark. Hohoho.

Återgår till ruta ett. Att skriva Hej.
HEJdå


Idag kommer jag... vara lika trött som igår

Godmorgon! Klockan har inte ens slagit sex på morgonen, jag är för tillfället arbetslös och ledig men vaknar ändå. Jetlag. Tiden 05.45 är dock en förbättring, sist var jagklarvaken klockan 03.00.
I mitt huvud och i thailand är klockan 11.45 nu, dvs en helt perfekt tid att vakna. Hur rolig jag är på kvällarna kan diskuteras, samma där fast tvärtom. När hemmaklockan är 20.00 är min och thailands 01.00. Så jag är trött.
Dygnsvill. Helt vilse i pannkakan.
Och det känns skitkonstigt att va hemma. Bra men ändå helt åt helvete.
Längtar som tusan till friskvårds, ska dit och köra gärnet idag och resten av veckan självklart.
I vilket fall som helst ska ja slå på en film nu och vänta på att klockan ska slå mänskligt. Sen tänkte jag ta en morgonpromme med disse.


 
Galet kul att va me syster igen!


Kvällens sanning

Ja har fortfarande inte kommit fram till vad jag vill med mitt liv, varken nu eller framåt. Vem jag vill vara, vad jag vill vara, hur eller var. Jag vet att jag kan, frågan är bara vad jag vill själv. Utan mål når man ingen vart.

RSS 2.0