Jag dör!

Anonym säger:
"Alltså jag dör, min hyresvärd har varit här medans ja jobba. Min dille låg på golvet.. "


HAHAHA FÖRLÅÅÅT (L)

tio korpar i en paj

Myste med folk ost och vin igår, jag var femte hjulet så det bara smällde om det. På kvällskvisten när det blev filmdax kändes det lite för intimt så jag begav mig hemåt.
Väl hemma deppade jag i min ensamhet, dukade fram jordnötter och ett glas vin.
Smakade lite och bytte koncept. Från jordnötter till knäckebröd. Sen ändrade jag mig igen och bytte vinet mot vatten. Just för att det är godare. Hehehe. Ikväll ska jag leverera.

finish line

Alltså grejen att rånarna viftade ju inte med pistolen i mitt ansikte direkt, jag är nog mest skärrad för att det varit så otroligt overkligt innan. Det känns som att min lilla trygga värld har blivit våldtagen, den snälla bubblan spräckt.
Nu släpper vi det där.




Jag (och Herman) har börjat om på heltid så checka http://storstvackrast.blogg.se/
Den äger.


beväpnad!

Jag överdriver sällan, så när jag säger att ni ska få följa mitt händelserika liv i storstan så menar jag det. Händelserikt är det bevisligen, igår befann jag mig mitt i ett väpnat rån (men jag var snabb, feg och jävligt dum, la benen på ryggen och sprang).
Scenariot?


Jag hade en liten rast, gick in på en guldaffär för att fördriva tiden. Just som ja svängde in genom dörren så ser jag två snubbar med brandsläckare och huvor komma upp i rulltrappan från garaget.
Ha-ha kul skämt, tänkte jag. Alltså alla jävla jippon håller till i Kista så man slutar aldrig förvånas.
Iallafall började jag kolla på klockorna i en monter där inne och ser i ögonvrån hur det sprutar brandpulver utanför. Den ena stannar just vid dörren med sprutan, den andra rusar mot kassan med handen innanför jackan och skriker "DETTA ÄR ETT RÅN" och i samma ögonblick så kutar jag (jävlar järnet) därifrån. Korsar brevid den ena och springer ända tills ja kommer till Esprit. Håller på dö. Tydligen så han jag sprang förbi stod och svängde med en slägga och den andra hade en pistol han viftade med.
Kändes helt okej att jobba till stängning sen, jag och sanne på varsitt plan. Två små stackars tjugoåringa flickor.. Vi hade våra bråklarm nära hjärtat. Sista halvtimmen tillbringade en av vakterna med oss. 
 
http://www.svd.se/stockholm/nyheter/vapnat-ranforsok-i-kista_5150465.svd?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

En är alltså fast. Släggankillen. Och hans kommentar när dom tagit honom? " Vafaaan skjöt han inte för, negern hade ju pistolen. Förbannade gambian".


Jag hade nog tur, hann faktiskt inte tänka så mkt utan reagerade mest på reflex.
Inatt har jag inte sovit så gott, har en sjudundrans huvudvärk idag. Inte för att jag ältat, mer därför man blir lite skärrad.


Som synd på en fin gest.

Mitt i min ensamhet är jag ju faktiskt en del av en tvåsamhet, och det är synd att den andra delen av tvåsamheten inte bryr sig ett piss om det fina jag försöker fixa. Det finns inte så mycket som jag tycker lika illa om som när man struttar omkring hemma och det fastnar smulor i sockarna. Och jag hatar då de vita skåpluckorna är kladdiga. Och jag hatar att jag inte lagat mat på en vecka men still så blir spisen kladdigare och kladdigare men den som använt den inte tar bort det.
Sjukt irriterande.
Nu har iallafall min tvåsamhet åkt utomlands två veckor och det firar jag med att dammsuga och skura hela lägenheten, städa kylen (för givetvis så förstår inte tvåsamheten att inte ett enda av de tre öppnade mjölkpaketen kommer vara drickbart om fjorton dagar).
Jag har torkat ur hela kylskåpet i samma veva, för min halva är klinisk och jag vägrar bli förgiftad av den äckliga halvan. Den är äckligare än ni anar, kladdigt och illaluktande men i ren protest har jag inte städat den. Okej att vara hemmafru om man väljer att inte jobba och dessutom är gift, men JAG är den enda av oss som har ett jobb och jag är förbaske mej inte gift och jag har i n t e  valt detta. Näää gudförbaskat.
Och skulle jag åka bort så skulle jag städa bort mina smutsiga underkläder från vardagsrummet så det blev brukbart för andra, men allt som du vill att andra ska göra för dig måste du också göra för dom. Det ligger fulla sovrummet med pojktrosor och sånna använder inte jag.


Nu funderar jag på hämnd, payback is a bitch.

bärig

nu har jag smällt i mig en supersmoothie med hallon, blåbär och spirulina. Den satt fint. Ska hämta lite frukt nu sen starta tamtamtamTAA:: HEROES!


Och idag känner jag mig så jävla ugly, en sån som bara ens mor kan älska. (cut it downroad)

oenergiskdagett start counting

Exakt nu, denna period, när ljuset blir mörkt och luftfuktigheten ökar och när det luktar älgjakt (höst) så fort man kommer utanför dörren. Exakt då så har min kropp förmågan att bara ge upp, att inse att det kommer dröja minst nio långa månader. I bästa fall. Tills nästa sommar, tills mörkret övergår till ljus och luften bli torr och varm igen. Och älgarna får tid till sina familjer utan jobbiga hundar och jägare som sipprar varm choklad och sover med bössmynningen mot skogen.

Så idag blir det ingen träning alls för min del. Ska spara det jag har. Jag klev upp kl nollsjunollnoll för att hinna gymma innan jobbet men idag behöver jag en vilodag. Jag känner det. Har kört två pass nästan varje dag(nu ska stockholmspärlan bort) så de är nog okej. Man måste lyssna på kroppen visst mamma. Man ska bära inte förtära. Så jag har sedvanligt druckit tre koppar kaffe med massa mjölk, ätit fil och flingor, ett ägg, sen nu kiwi, plommon och nektariner. Jag köpte tre fruktkorgar som jag jobbar på. Förträngde detaljen om att röten får saker att åldras snabbare så jobbar jäkligt bra på mina fruktkorgar om jag får säga det själv.

Nu ska jag ut i hösten, stockholm, sensommaren eller söndag den femtonde. På återhörelse.
(kul om någon läst allt, att jag skriver i virran, värsta flowet så grattis du har bara läst morgonsvammel)


Gosh

Jag är så jäkla bra. I veckan inhandlads det blommor och nu har jag precis anmält mig till lite fristående kurser. Dock har jag ingen aning om jag gjorde rätt eller hur dom ska bära sig åt för att få tag i mina betyg. Det känns bra iallafall, att jag tagit ett första steg. (Man måste våga ta steget, falla, resa sig, ta nästa heheh). Nu ska jag fortsätta på min duktighet, gymmet står på chemat. KUL!

KATT ÅT LÖPMATTA, fick RÄNNdynga!


Förlåt jag är en dålig människa.

På jobbet för någon dag sen så prövade jag en jeanskjol, men väl på så kom jag rätt snabbt fram till att den inte ville med hem, min rumpa såg gigantisk ut. Analyserade mig själv lite nu efteråt och förlåt världen, jag säger till alla kunder som klagar på deras storlek att man ska vara glad för det man fått men varför i hela helvete prövar jag en kjol i storlek 34 och anser att jag ser ut som ett hus. Snacka om dubbelmoral. Nu har jag precis ätit sjuttioelva mackor till frukost och är taggad på gymmet.

See ya don't wanna be yaa!

inception.

Förra veckan var det sex and the city, igår inception. Biofilmer givetvis. Jag och alex var förmodligen dom enda i världen som inte sett dessa två filmer så styrde upp det, dock hade jag nog hellre sett fotbollen igår om jag varit riktigt klar. Inception då, tyyp helt okej. Om man tycker den är dålig så beror det förmodligen på att man inte förstått.
Och jag tycker inte den va skitbra. Jag förstod inte helt och fullt, och hatar slutet. Plus att jag var less på alla nivåer efter halva filmen. Varken logiskt eller ordningssamt. Den får nog 6 av 10 toasters!
Nu ska jag träna sen tandläkaren tjohej!

Trött tjej90

Ikväll efter jag och Johanna stängt och satt oss i lugnet (djungeln) på blå linjen så ringde Eve och fångade oss. Tänkte på snaps, men blev Ojojoj istället !
Efter lite alkohol och skitsnack var alla sänkta och sängen ser så jäääkla härlig ut =) Sitter by the way och käkar blomkål till kvällsfika. Så kan det gå om man sitter på uteserveringar istället för att handla mat. Ingen dagens idag men ja vet att ni vill ha samma som mej men ni kan smsa så skriver ja inköpsställena (esprit, esprit och esprit, jobbat). Puss mina goa läsare!

frulle

efter en kaffekopp och en filtallrik var jag fortfarande hungrig. Åt en macka och drack mer kaffe. Fyllde på kaffekoppen, åt en till macka (mest för att den va så go). Nu har jag ont i magen istället. Att jag aldrig lär mig!
Men mackorna blev snygga iallafall..
Vädret idag suger, och jag hatar det. Blir så sjukt negativ när det är mulet och framförallt kallt. Ville ut och gå imorse men kroppen totalstrejkade när den såg vädret och regndropparna. Ska försöka tvinga ut mig själv nu. Illa tvungen efter min dunderfrukost.
Igår gymmade jag efter jobbet, men när man stått upp nio timmar har man inte så mycket kräm kvar i kroppen. Körde givetvis lite järnhäst, sen kettlebells och några magövningar. Sen mest stretchning men det behövs väl det med ;D
Nu ska jag skura, sen ta en promenad.


KATT ÅT ELBIL, gjorde en volt


espriiitigg

åhej nu blev de himlarns mkt inredning några inlägg men bättre än inga alls och det har fyllt min hjärna senaste dagarna. Imorse va ja uppe 06.15 för att springa, duscha, dammsuga och allt sånt där nödvändigt.


Ja tack jättegärna (vattenskalle)!

   

Ikväll har jag :



GJORT BLOMKÅLSGRATÄÄÄNG !!!

Och såhär fint är köket nu men de är inte klart ännu. Jag älskar den gröna grytlappen från 10gruppen och murgrönan i hörnet. Heheheh nu lät jag proffsig väl ?(; Jag är orolig att jag råkat ta död på blomman redan efter två dagar genom att ha ljuset för nära. Stackarn är alldeles bränd. Förlåt murris!
Den som vill vara snäll så önskar jag mig en till likadan grytlapp och två svarta grythandskar (kom inte på namnet). Och Filippa K muggar. Och sagaforms partyglas.
Och.. nej ja skojja ba ska inte forsätta rabbla. Ska sova istället, godnatt =)

Så gick det med min vita helg...

I fredags var jag och sandra på kräftskiva på lilla essingen. Jag suger bra på både det ena och andra! Hade bestämmt innan att inte dricka i helgen men det blev som så festligt och när nubbarna kom fram så.. Blev någorlunda lugnt iaf. Och skaldjur är typ det godaste man kan äta.
Fytusaaan vad jag vill ha musslorna i Nice och odjuren från Mauritius på en tallrik ikväll!





Norpade sandras pic. Förlåt:(

Flickorna har blommor i sitt hår, där står pojkarna på rad.

Godmorgon!
Jag håller på göra om här hemma, nu när jag som landat i sthlm finns de mera tid och pengar till sånt. I fredags gjorde jag ett race på stan, kollade tyger och gardiner och skulle köpa blommor. Gick in på en liten mysig blomsteraffär och liksom förklarade mitt och blommans läge. Expediten klappade mig på axeln och sa
"Alltså om jag vore du skulle jag gå till NK, dom har snygga plastblommor"

Ja bara VAAD är grejen med det, här försöker jag göra fint och han tipsar om plastblommor! Är det så tydligt att jag inte ens kan få kaktusar att leva?
Ignorerade hans tips rakt igenom och köpte blommorna på Hötorget. Jättefina. Ska inhandla mera sen, och krukor. De är underbart.

Och förresten så kommer det vara bildtorka på denna blogg så vidare ingen tar kort och skickar till mig alternativt köper mig en kamera. Min kamera är fortfarande på mauritius och pengarna som jag fick för att köpa en ny kommer gå till en apsnygg lampa istället. Då vet ni!


Nu då!

Bestämmde mig precis för att försöka ta tag i detta igen, mitt otroligt intressanta liv i storstan ska ingen gå miste om.
Just nu lyssnar jag på Can i be the one och den är sjukt bra. Här är lite frågor från en intern smsfrågestund som jag tänkte svara på.

Hur mår jag? : Nåjävla bra
Varför: Ledig, sommar, solen skiner
Hur har sommaren varit: KUNG
Vädret : ....
Förlåt? : SLUTA PÅMINNA MIG
Jobbar mycket: Japp, varenda soliga dag och ännu mer
Festar mkt: Oja, varför annars flytta hit om inte sommar+uteserveringar
Träningen: Går sådär, blev ju ingen tjejmil men ja håller de uppe ändå. Helgerna ligger i lä
Antal skor: Heheh tyst
Övrigt: Jag har lärt mig raka benen utan badkar (utan att förblöda) och jag är inte äckelblond längre tjohoo


PAUS nu orkar jag inte svara mer.
Så här ser jag ut nuförtiden, dock inte nu för jag har precis vare ute å sprunge. Äcklig och svettig mums.
 


Outfit. Mobil samsung, bantaröl och hallonmojito som är sjukt gott. Ringar, en bvulgari och en kedja sabo i think och blusen från acne. Finns ett bälte till midjan men de blev lite tight.

RSS 2.0