Det bästa sättet att hitta en hjälpande hand är i slutet av din arm.


Ska snart bege mig på lite spinning. Tråkigt, men är jag lite sugen för jag vill se hur pulsen jobbar. 
I julas när jag skulle hem så var mitt tåg nio timmar försenat, och jag fick tillbaks kompensationen från SJ nu. Osynliga pengar. Så då passade jag på att unna mig något som jag aldrig skulle köpa annars, en pulsklocka. En garmin forerunner 210. Den är hysteriskt kul att springa med. Ska även ge mig på att lägga in intervaller så den själv säger till när jag ska rusa eller stanna. Sprang intervaller igår utan automatiska. Skitkul att kolla i datorn sen;Nä nu vare dax. Dammsugning sen spinning
På återhörelse!


You have a choice: you can throw in the towel or you can use it to wipe the sweat off your face..


Nu har jag fått nog. Nog av att vara sjuk, att måsta tvinga mig själv att vara hungrig, att känna mig som världens slöaste människa och less på att inte ha träningsvärk i någon del av kroppen.  Så nu har jag bestämmt mig för att teorin om att vila sig frisk är bara dravvel. Gav det en vecka utan att bli frisk. Efter jobbet idag drog jag mig till fridhemsplan, snöt mig en extra gång, pillade bort sanden ur ögonen och tog plats på järnhästen. Sen sprang jag. Sen lite ben och triceps, avslutades med mage. Kan inte direkt säga att det gick jättebra, känns att jag levt på glass, soppa och korvmackor en vecka. Veckans dille är alltså korvmackor. Eller mackor överhuvudtaget. Som vanligt då.


Diettips, ät så mycket du vill av det du inte gillar.Jag försökte mig på att göra lasagne idag, improviserade lite och det såg bra ut. Då bilden togs hade jag redan ätit mig mer än mätt. Gjorde upp matlådor av resterande. Tio fina lådor.
Vilken osis att lasagnen inte blev så bra då hehe. Tur all pasta går rädda med massa parmesan och ketchup.


smärta: (är svaghet som lämnar kroppen)

Hej Josephine.


Varför har du en fläskläpp och ett blåmärke under ögat? Nä jag råkade tappa en stege i ansiktet.
Bulan i huvudet då? Tjaa, var och klättrade omkring bland lagerhyllorna och nockade ventilationstrumman i taket.
Såret på magen, hur kom det dit? Rakhyveln trillade ur handen när jag skulle ta fram den.
Varför är alla dina knogar så såriga och naglarna av? Oups, jag råkade snubbla över någons handväska (som var ställd på golvet). Så jag störtade i marken.
Hmm men du ser ju alldeles misshandlad ut, armen ryggen och rumpan är ju blå. Fryser du Josse? Nä, föll nerför en trappa, inga konstigheter.
Jahaa det va samtidigt som du nästan bröt ryggen? Nejnej, det var förra gången. Inga konstigheter sa ja ju.


(Och ang. våldet i hemmet så har jag tagit upp striden. Har köpt gift som var alldeles grönt. Myräcklena verkar gillart så hoppas det är lika dödligt som det ser ut. Minns pappas ord när jag och Gabbe var små och kusin Olov slog oss. "Slå tillbaks innan ni börjar gråta" och nog gråter jag tillräckligt över myrorna..)
 Här ser ni två av mina husdjur. Dom lever inte längre.

Stålmannen känner sig rosslig i halsen.

Kommer hem från jobbet, droppar sakerna innanför dörren, byter glödlampor och ser till min förfäran att  golvet är TÄCKT AV MYROR.
Myror är top tre på min fobilista. Efter björnar före silverfiskar, fötter och kackerlackor.
Gallskriker.
Räddar sakerna från golvet.
Ringer pappa och störtbölar.
Sätter mig i soffan och vill förflytta mig till en annan planet.
Känns som det kryper i mina kläder, i håret, i skorna.
Sprayar hela golvet med hårspray.
Sätter mig ner i soffan med uppdragna fötter och hyperventilerar/lipar.


Btw så började jag grina igen och fick gåshud nyss när jag googlade svartmyra (för bildens skull). ÅÅÅHÅ ÄCKLIGA SATADJUR DÖ UT.

Tänkte skriva att nu ska ja sova men det ska ja så fan heller. Nu ska ja spraya ett varv till.

Jag minns vad jag minns och jag har glömt vad jag glömt. Det behöver inte ens ha häntIgår efter jobbet mötte jag upp Johanna, Olivia, Sanne och Evelina för lite föriiis. Hade egentligen tänkt lura tjejerna och dra hem när det nalkades utgång för att träna duktigt idag. Men dom lurade med mig istället. Drog till cafeet.
Dansade hela natten med ett asroligt gäng från usa. Min engelska som inte är så mycket att hänga i granen blir bara bättre och bättre ju mer jag dricker konstigt nog. Så. Drack för många drinkar. Shitfacedfull skulle vi kunna säga. Hör inte till vanligheterna.
Önskar att mina minnesluckor kunde lämnats som bortglömda men dom dyker upp lite mer allt eftersom. Det är lättare att klaga över sitt dåliga minne än sitt dåliga förstånd, man ångrar sällan det man inte minns. Nu lever jag i en blandning av minnesförlust och dejavu.
(farmor du behöver inte vara orolig, ja tycker bara det är jobbigt att jag blev fullare än planerat. skulle aldrig göra något dumt)

Insåg att det blev hög tid att bege mig hemåt.
Tog en omväg och var inte i mitt sinnes fulla bruk.
Catchade en taxi. Blev blåst så inihelvete, notan landade på 486 jävla kronor. Hur i hela helvete?? Aha, det var ett fejkbolag.
Föll nerför hela trappen. Ont. Blå på hela vänsterarmen idag.
Tappade en ögonskugga från YSL i golvet.
Satt mig ner och grät.
Tänkte fika men glömde det lika snabbt.
Föll från sängen och in i väggen när jag skulle bädda den (nytvättat).
Blev förbannad, sket i att bädda. Somnade där efter 04.00, vaknade kl 08.50 och hittade sanne brevid mig i sängen, johanna i soffan samt svart ögonskugga överallt. Happy face. Hade tydligen inte ens låst dörren efter mig.
Gjorde jättemycket kaffe, köpte frukost och godis och satt och garvade  över kvällen. Sköna tjejer hahah.
 

Denna låt låter som i mitt huvud igår.

Nu har jag precis vaknat till liv, sitter och äter räkmackor. Mycket angenämt Och jag behöver knappast ens säga att det där med duktig träning idag blev som bortblåst? .

Livet är en fest. I synnerhet onsdagar. Lirar lite såhär:
Spenderade onsdagsnatten på cafeet som så många gånger förut. Grymt, levererade precis det jag ville. Bra musik, skönt folk, bra stämning, dans till svetten sprutar, goda drinkar och mycket skratt.

På återseende, kära cafe opera! WAKA WAKA

RSS 2.0