Design open

Och det är just vad jag gör, hittills har jag städat mitt rum och gjort svenskan. Not... Istället har jag pillat på med designen, men det är knappast lika livsviktigt. Irene kommer döda mej, mamma kommer döda mej. Nä, nu hoppar jag ut genom mitt fönster så dom inte får tag på mej. Kanske borde tillägga att mitt rum ligger i källaren och för tillfället är mina fönster räääätt så översnöade.

Jag är farlig. Idag brände ja hur mkt pengar som helst, köpte jeans, byxor och en tröja. Sen fikade jag med emelie och issa på waynes, det är alltid lika mysigt. OOOPS back in track, brudarna vek sig av skratt och jag blev rödare än i sommras då jag brände mej i solen . Gooosh, de va som tusan alltså!!
Och inte nog med dagens inköp, ja har ju köpt en mobiljävel oxå. En riktig jävel, på riktigt, hur lång tid kan de ta att skicka en mobil? Den som väntar på ngt gott väntar alltid för länge!!
Oxå som vanligt på torsdagkvällar; NU TAGGAR VI IMORRN PÅJKAR OCH FLIKKOR!

Ngn som har någon åsikt om designen?
Ngn som har någon åsikt alls förresten?

Hur ngt kan kännas så rätt och så fel på samma gång?

Aldrig har jag trott att mitt hem, norsjö, skulle försvinna. Det närmar sig med stormsteg. När man hämtat det man kan ska man gå vidare, så antar att i mitt fall är det så. Allt av värde har jag fått med mig. Lögn

Blir förmodligen ursvikare igen, för andra gången i mitt liv. Och jag tror att det är kärlek. Första gången på så många år jag kan se min pappa så lycklig. Därför bli allt så himla rätt, han är kär och lycklig, terran är snäll, diesel får följa. Fel för att jag är en egoistisk skitunge. Det blir lätt så när man haft någon för sig själv så pass länge. Visst har han haft andra tillfälliga, men det ha liksom aldrig kännts som de skulle kunna hålla. Det gjorde det inte heller. Men nu. Nu måste jag dela min pappa med någon mer än Gabbe. Det låter hemsk, men sanningen är ofta hemsk. De tre muskutörerna ska bli fyra.
Man slängs in i en relation man inte har en chans att påverka. 
Helt naturligt och rätt men ändå alldeles för fel.


Ha inte skrivit om min helg, men den va supersoft. Fylld med alkohol, icke befintliga minnen, mys, försvunnet örhänge och krachad mobil, chaffiskväll, jacuzzi, rumpor, ickefika och bugg så gjordes min helg till den bästa på länge.

Norsjö är litet..

.. Men snön desto djupare! Ikväll har jag alltså varit hemma, kidnappat gabbs mobilbatteri+lucka, slösett tv, lyssnat på diskussioner. De kan va lite smygkul ibland. Någon som har koll på norran borde läst om den 65-årige snubben från just norsjö som är dum i huvudet. Pappa "De va ju han som voltade med bilen oxå, dessutom va han full. Men likförbannat överlevde han! En normal människa som kör två km/h dör på fläcken, men inte han inte.. "
Gubbfan sitter inne nu iallafall.

Nu sitter jag här, hemma, njuter men är smått hungrig. Har även snurrtränat idag, två minuter/dag var minimum. Igår snurrade ja så mkt att ja fortfarande mådde illa då ja vaknade imorse. Fick ett tips av farsan Baloo att man ska fokusera på en punkt så blir livet (eehm, snurren) inte lika jobbig. Fortfarande illa. Ibland röstar ja för att gå och självdö bara!Aja, nu när jag har alla nummer igen, dock inga pengar på mobilen fortfarande, så passade ja på att kolla vad som komma skall i mobilkalendern. 18 Juni, dör av hjärtattack, kommer göra ont.  GAAAH!! undra när jag planerade den storslagna idéen? :|


Avslutar med att säga förlåt, förlåt alla som försökt och itne fått tag i mig under dom senaste dagarna. Jag har varit rätt okontaktbar och mobillös. Känns lite smått surt, för det är bland det värsta jag vet när folk inte svarar när jag ringer...


Norsjö är litet, Gabbe är ännu mindre.

(O)kontaktbarAST

Mobilen är heeelt phukkad. Batteriluckan ha varit borta länge. Alldeles för länge faktiskt. Aja, igår blev de lite av en repris, luckan försvann för länge sen i dimman någonstans och det gjorde både tejpen och batteriet igår. Så den är död, stenjävla död. Nu har jag alles gamla, alla mina nummer är borta.

Jag är en hel del wasted idag. Men pyjamasen är skön iallEfall ;)


Balen

Balen är ingenting för mej, har inte haft några planer för den någonsin och så kommer det nog förbli. Men, leker med tanken. Skulle jag dit skulle jag vilja ha en klänning som såg ut ungefär så här . Typ.
Och efter det skulle jag vilja bli brun, och fixa naglarna, håret och sminket. Sen behöver ja såklart snygga skor till, sånna här    står på listan. Smycken oxå, helt klart. Måste på något vis fixa hit Gus Carr oxå, kan ju inte gå utan kavaljer.
Entrén måste vara storslagen, typ en flygande matta som sprutar rosor ur avgasröret, så kan jag och Gus flyga högt över alla andra, se ner på folk, skratta, spotta dom vi inte gillar i huvudet. Ungefär så.

Så, alltså, istället för att lägga ner så mycket pengar, tid och energi på en enda kväll satsar jag istället på att ha grymt kul och åka utomlands för samma (kanske mindre) pengar. Smart va?

Meen, ifall jag ändrar mej ha ja faktiskt redan en klänning som väntar.. Fortsättning följer...
.. Inte!

Picture perfect

Den här eftermiddagen ha varit en sån där som man behöver ibland, badat med inpackning, ansiktsmask osv, sen fixat naglar och bara boostat mej själv. Nu städar jag lite halvhjärtat samtidigt som jag hittat världens mest idiotiska IQtest. Fan. Imorrn festas det, länge sen;) Förfest hos ingen mindre än mej själv, sen balzac.
Snart blir de ut och köra lite bil, ohyeah.


Du är ett asbra tidsfördriv, ja, listan i mitt liv.

1. Jag har insett att min senaste kyss va rätt onödig, men ändå mysig
2. Jag lyssnar på bra musik och mammas tjat
3. Jag pratar fort, ofta och även ibland ingenting alls
4. Jag älskar/tycker om att resa och träffa nya människor
5. Min bästa vän är obefintlig, har flera hur bra som helst!
6. Min första riktiga kyss gills inte, jag bet den andra på tungan hhääh (berodde på att ja inte ville, såklart)
7. Jag avskyr när folk går bakom ryggen på en. Hellre sårad av sanningen än lurad av lögnen.
8. Kärlek är både bäst och sämst, framförallt sällsynt
9. Någonstans, tänker någon att mackor alltid faller åt fel håll
10. Jag kommer alltid att stå för mina åsikter
11. Jag är hemligt förälskad i vindruvor
12. Sist jag grät var igår. Sist jag grät för att jag var ledsen va i sommras
13. Min mobiltelefon är trasig och utan pengar
14. När jag vaknar på morgonen så inser jag i dom allra flesta fall att jag sovit alldeles för länge
15. Innan jag går och lägger mig hatar jag mej själv för att jag inte åstadkommit ngt underverk denna dag heller
16. Just nu tänker jag på att jag inte pluggat
17. Bebisar är ingenting för mej
18. Idag har jag varit trött, tog fel på tiden till personalmötet så va på sibylla halv 7 imorse..
19. I kväll har jag haft en sjujävla abstinens och ett galet sug efter vindruvor
20. I morgon är det sovmorgon

Columbus

Pengarna har dragits, mobilen är beställd. Har däremot inte fått ngn bekräftelse så just nu stressar jag mej själv  över risken att bli lurad, mest troligt i onödan. Pyjamasbyxorna va grymt sköna. Klockan som jag oxå köpte igår ha redan stannat, typiskt. Tröjan va fel, orkade dumt nog inte pröva den innan.

Ikväll ha jag jobbat på brännan med Joana dvs inte åstadkommit ett piss vad det gäller skoltjaffs. Det jag inte gör idag kan jag göra imorgon. Morgondagens planer då? Personalmöte, skola, träna, skolgrejs, sova. På tal om att sova så förstår ja inte, jag sover jämt, så länge och så ofta som ja kan, alltid så att de blir lite stressigt men borde ändå hinna om ja snabbar mej ordentligt. Slutar med att klockan är minuten innan bussen lämnar mej, så det blir marathon. Att jag aldrig lär mej?
 
Känner att jag inte hade så mkt på hjärtat ikväll. Jag peppar på helg, depimerande att det bara är tisdag. Goosh

Jag saknar min elinibelinibabe.


Swoft=)

Jobbet gick bra, sista ensamma timmen va de inte en käft där. Eftersom min dygnsrythm fortfarande är knas så kom jag inte alls isäng igår så tidigt som ja tänkt. Iallafall smög jag omkring på stan litegrann efter skolan idag, efter mina två ynka lektioner. Pyjamasparty planeras, och jag ägde ingen så köpte en nyss. Jätteful, så ful att den bli lite ball. Nu peppar jag på pyjamas och öl:D

För tillfället sitter jag (i pyjamasbyxorna) och försöker bestämma färg, rosa eller silver ? Hummmm..

Just nu :::

Bäst just nu.Lyckoformel

R=h(u(y,s,z,k,m,t))+e

Det där är för er som är intresserade en formel för lycka. Nu måste jag bara klura ut vad alla bokstäver står för så kommer allt att lösa sig!
Jag har alltid varit en person som tycker lite smått synd om mej själv, kännt mej lite smått utsatt i dom flesta situationerna. När jag tänker efter och kollar runt om så inser ja att det finns folk som har det betydligt mkt värre än mej. Poängen är att det är min verklighet jag lever i, och alltså det ända jag känner till.
Fast idag är jag glad. Glad men trött. Så kan det gå.
Kan ju ge en summering av helgen;;
Fredag, vänner. Drog till stan sen och hittade en sandra mfl--> calles, olles, hem.
Lördag, jobb. Sandra 19=tårta. Hem, tävla, stan. Blev utgång iallafall, trots wallander och allt. Calles, olles. En (eller två) öl--> sova hos sandra.

Summeringen av helgen är kort fattat två öl. Detta ska jag börja göra oftare, grymt skönt!  Nu peppar jag på jobb.. naaat


På sibylla, där har vi en:::  där vi brukar göra roliga grejer. Igår hade jag lite att göra:::
Kom igen nu sssb, slå mej om du kan ;)

Kortis

Ja hatar hatar hatar att skrapa bilrutor, de är så kallt om fingrarna:( Jag hatar mkt, men inte många. Joana har återigen konstaterat att jag är menlös på den punkten.
Men, hittade en sjujävulskt bra artikel i en tidning;
"I en helt vanlig trasa finns riktigt läbbiga bakterier, bland andra sånna som kan ge blodförgiftning, hjärnhinneinflammation,  urinvägsinfektion och lunginflammation. Byt trasa ofta, innan den ser smutsig ut och definitivt innan den börjar lukta. "
ÖVERBEVISAD MAMMA! Ha ja inte alltid sagt att trasor är de äckligaste som finns?

Förresten stör jag mej helt sjukt mycket på folk som använder "orevelant" istället för irrelevant. Ingen big deal, javet, men när man börjar haka upp sig är det svårt att sluta.


Heffaklump

Jag måste måste vända tillbaks dygnet. Vet inte hur många jag dissade idag på stan bara för att ja inte ser mer än tio centimeter framför mej själv. Illa. Iallafall så slutade jag tre, så fördrev lite tid på stan. Astråkigt. Jag behöver massa nytt, men orkar verkligen inte gå och kolla. Mobilen jag spanat på gick jag för att titta på irl, en riktig heffaklump. Inte den!
Fastän jag är trött är de skönt att återgå till vanliga rutiner, stiga upp i tid och träna som vanligt.
Kvällen har tillbringats i Bjurfors med norsjösläkten, grymt kul! Vi letade paket i skogen, sa hejdå till tomten, åt godis och glömde dansa ut granen.
Gabbe är min stjärna, jämt föralltid förevigt.
Wehä, ja har inte mkt att skriva ikväll, tänkte skriva allt roligt som väntas framöver men det kan ja göra en annan dag;)


Hej boken!

Idag har jag först varit på skolan sen volleybollträning och efter det så for jag hem och åt mat. Efter volleyträningen hade jag och nåra kompisar bestämt att vi skulle vara med varandra efter maten. Vi hade inget att göra så vi for till ishockeyplan och kollade, där var det massor med folk, bla han jag är kär i. Vi retades lite med Sebbe. Det blev kallt och vi började frysa, vi for hem. Sen kom Sebbe och Henke hem till oss. Dom snödöpte oss. Efter ett tag for dom hem precis som jag, Carro och Jenny, men Rebecka fick inte fara nånstans för hon va ju redan hemma. Det var kul idag fast det blev lite kallt!!!

Dom flesta som läser vet att även pappa ska flytta från norsjö, så röjde bland lite gamla grejer och hittade blandannat en gammal dagbok. Början på detta inlägg kommer därifrån. Jättejättekul!
Fann även massvis med gamla kort, skivor och brev. Tiotusen humörsvängningar på tjugo minuter. Gråta, skratta, leta, sakna, förbanna. En del saker hade jag helt glömt bort, shit va länge sen! Julkort från Julia, brev från bänkkompisar, brevkompisar, nakenkort från utlandet. Britney spears, spice girls, jumper och backstreet boys. Allt var bättre förr, men ja vettetusan om jag vill tillbaks. Inte mer än nödvändigt.

Ett till kort dagboksinlägg::
Hej boken!
Idag började dagen med skolan efter den så for jag hem och gjorde läxan. När den var så ringde jag till Rebbe, hon var med Carro och Jenny men jag fick vara med dom.Vi var ute ett tag men det blev kallt så vi gick in. Där började vi skriva en text som vi senare ska försöka få skivkontrakt till. Vi vet inte än vad vår grupp ska heta! Jag tycker att det var kul!!!

Det här var tiden innan jag kom på hur ruskigt dåligt jag sjunger.


Nu är jag sugen på en apelsin, over and out!

Tjejsnackat sibylli

Är tvungen börja med en fråga, Hur får man bort tuggummi från kläder? (svaraaaa ffs). Har hört ngn smart människa säga att man ska frysa kläderna, så stoppade in mina byxor i frysen igår under tiden ja jobbade. De enda som hände va att dom var ruggigt kalla när dom skulle på igen.

Har jobb fulla huvudet nu, men, vi är somsagt åtta tjejer och inte en enda kille, så ni kan ju ana hur det låter där inne. Skitsnack, snusk och sanningar. AK och Joana är tokiga. Ungefär såhär kan det låta:

"Hm, ja trodde de va nötkött i hamburgare, men här luktar de ju lammkött"

"När korvarna är klara ska dom va styva, inte slaka"

"Fan, de luktar fisk.. (laxburgare ofc)" "Hmm, du glömde stänga gylfen"

Sen skitsnacket, diskuterar personligheter, utseenden, stilar, you name it! Tydligen gör jag poser när jag funderar, alla har märkt det utom jag. Luckalucka..
AK "Men du gör såhär med munnen" Putar
JOSSE "Hahah nejnej"
AK "Jomenjo? Dina läppar är nice"
JOSSE "Amen lägg ner"
AK "Inte så bred dock, där rymms inga stora saker, heheheh"

Typ.
Aja, folkbrist på sibylla, pojkar  s ö k. Skönt att det är en hel vecka till nästa gång ja jobbar så ja hinner vänja mej vid vardagssnack igen.

Förresten kom det in norrmän idag på sibylla, dom är så klockrena till norgeskämten.
Joanna: Hur stor hamburgare vill du ha, 90 eller 150 gram?
Norrman: 100 blir bra!
Ehm okej?


Nu orkar ja inte skriva mer. Kommer garanterat mer om en vecka. Funderar på om ja ska fixa naglarna, göra Joana stolt. Kommer lix inte kunna somna innan tolv i vilket fall som helst.

   


Förlåt.. men ja sitter i din trappuppgång

Enkronor är kassa, ja ha aldrig ångrat att jag ger bort en krona till ngn behövande. Förutom i fredags, efter jag fikat och gjort stan, när jag skulle tillbaks till stan på kvällskvisten. Fjorton småpengar, enkelt att räkna ut att det saknades en enda för att ja skulle kunna ta mej dit jag ville. Hittade ytterligare en enkrona iallafall.
Sandra och co körde hårt, inte jag.
Lovades en sjukt bra efterfest så tjaa, ja släppte alla tankar om att åka hem och begav mej dit. Misstag! Sånt som händer händer. Kanske gjorde jag fel, men i mitt huvud var det iallafall de enda alternativet. Slutade med en promenad halv fem på natten. En lång sådan. Överbliven och ensam vaken, tillochmed mobilen övergav mej. Kom på en genialisk idé (nu när jag tänker efter va den nog inte lika smart..) men tjaa, repris, det som händer händer och det som har hänt har hänt. Dum dummare dummast, helt idiotisk, en klass för mej själv.

Efter två mesiga timmars sömn drogs jag upp till jobbet. Joana var i sitt esse och jag har skavsår i öronen. Berättade för henne att jag inte riktigt har alla indianer i kanoten, alla chips i påsen och att hissen inte går enda upp. Hennes svar va att köttet inte är helt välstekt.  Hah bra försök där, men ja är en klass för mej själv även här!

Alla planer på fest även lördagkväll glömde jag. Förträngde. Så åt middag, körde bil, Joana fixade mina naglar (gjorde manikyr som vi båda kom fram till att en unge på sju bast kunnat göra lika snyggt), hämtade, skjutsade, drog till hamn. Spelade gutarhero, såg film och puffade. Åkte hem. Med elin. Är väl ungefär på den rutan jag står för tillfället. Måste nog kolla om hon lever, ja gör mitt absolut bästa för att smygväcka henne (hosta, kraxa, vända mej) men de går inge vidare.

Ska klura fram ngt smart nu, slänger upp lite bilder och sånt efter jobbet.


Dunlös

Elin styrde bra filmer, vi såg blandannat The hottie and the nottie. Helt okej, men, världens absolut dummaste jävla budskap då den fula va tvungen ändra hela sig för att bli älskad. Är det kört :(?
Efter det såg vi en hemsk film, den va läskig men fakiskt jäävligt bra och lite sorglig. Barnhemmet. En spansk skräckis.
Nu planerar vi inför nya äventyr, varmare breddgrader, vita sandstränder, paraplydrinkar och flipflops. Suveränt!

Igår skrev ja att kameran va återfunnen, de är den fortfarande så ja är fortfarande glad över den detaljen. Men en grej till gör mej nästan ännu gladare, fågelhelvetena är borta !!!!!!!!!
YEEES!  
Så jag har fått en julklapp i år, den bästa julklappen man kan tänka sig. Tomten kanske fick dåligt samvete för att han övergav oss på självaste julafton. Nu är det grymt tyst, äckligt skönt och inget dun. Jag kan helt plötsligt sova bort hela dagarna utan att vakna av pippisarnas tjatter.
Aldrig mer fågelfuckingfrön!!Här näst nalkas fika med sssb, sen träna, sen sprätta igen. Soft nanting!

picture this, skalman!

Godmorgon världen!
Inte riktigt, ja va uppe vid 1 och fikade, tänkte dra in och träna innan jag kom på andra tankar. Innan jag såg min säng med andra ord, den har en dragningskraft värre än månen. Jag somnade. Faktiskt så känner jag mig lite som skalman, jag sover, vaknar, äter, sover, mobilen ringer och middag lovas på andra änden. Men ikväll ska jag inte sova, elin kmr. Jag ska tracka henne med kameran hela natten.
Ni hörde, annars läs det igen!
Läsläsläsläs!!!!


KAMERAN ÄR ÅTERFUNNEN :D
Och jag har letat, och letat, letat lite mer, städat tillochmed! Jag har sökt på alla otänkbara ställen som finns; i bilen, bland mina träningsgrejer, i sminklådan tillochmed garderoben, utan att finna den. Men imorse så låg den bara där, på pallen i hallen. Det typ lyste runt kameran, så glad blev ja över att se den! Min mor hade hittat den i bilen. Såklart sa ja att ja glömt leta där, annars kanske hon tror att ja är dålig (ja kan acceptera domen dålig människa, men dålig letare. njaaa).
Överlycklig, verkligen huuur glad som helst. 

Nu måste jag fräsha upp mej, vill inte att elin ska vända hem igen då hon får syn på mej.
Illa josePHinE!


Bapelsin

Jag borde sova nu, om ja vorit smart skulle ja redan sovit i flera timmar. Istället ligger jag och klurar på livet, men det enda jag egentligen kommer fram till är att jag lyckats vända på dygnet. Störd dygnsrythm.
Förresten så blev det bowling ikväll, jag vann om man inte räknar med alle.. Dessutom fick han välja matställe sen. Depression. Och mitt ansikte är helt fuckat. Skitont! Jag stavade just och med k (alltså ock). Det är nog meningen att jag ska sova nu känns de som.


Chilikanelsmak.

Utan att överdriva nu. Jag är sjukt sliten, en sliten krigare men ingen viking.
Det känns som helg och att det är söndag idag. En bakissöndag efter en hård tvådagars. Värre. Jävla förtioåttatimmarsfylla, minst (och där kom överdriften). I måndags var det iallafall balzac som gällde, sjukligt kul hade jag! Efter det följde en rätt så nice efterfest = inte så mycket sömn. Jag blev lite aggresiv och bestämmde mej för att skalla handfatet, gick halvdöd ur striden med en fin bula, blåmärken och ett fruktansvärt ont ansikte. Men jag vann! ;)
Dagen därpå, eller egentligen senare samma dag, då jag tillslut fått liv i folket gällde bakismat på dallas. Ja förstår inte hur dom tänkt att man ska kunna äta kebaberna när dom är tjocka som as. Peperonisarna var godast.
Hem, uppfräshning, uppkorkning igen, in till stan igen. Köpa chips, vänta på lars, hjälpa felicia med pyjamaspartylögnen, vänta på lars, vidare till Ak. Riktigt riktigt kul med fint folk, öl, lips och ryska posten. Barnsligt kul faktiskt, nästan olagligt.
Utan hemtagning är man körd, förutom om det löser sig. Missa bussen kan oxå bli otrevligt, förutom om det löser sig. Det löser sig helt enkelt!
Drog till storklinta idag, inte världens bästa förutsättningar. Bakis, ny bräda och skor, isig backe. Men de va kul ändå. Jonte är en viking för han fryser aldrig. Jag höll däremot på frysa ihjäl och nu tvivlar ja extremt mycket på om min värme någonsin kommer att komma tillbaks:( Värm mej eller tänd eld på huset!
En sanning: Så fort jag fryser blir min nästipp kall.

Nu lämnar jag WO. Peace

Härmar

Så här skrev Kajsa:

1. Man ser ut som man ser ut, spelar ingen roll hur man är som person, antingen är man snygg eller ås är man ful. Spelar ingen roll om man har bra självförtroende, är arg/glad, glimten i ögat eller något.  Är man snygg så är man.

2. Personligheten har inverkan på hur man ser ut, om en normal person har jättebra personlighet så blir den allmänt snyggare, eftersom en person med bra utstrålning blir mer attraktiv. Stilen beror ju också på personligheten så den kan även också göra att någon blir snyggare. Samma sak med en lite snyggare person som är skitdryg etc blir automatiskt lite fulare.

Och eftersom jag inte kan kommentera idag så får ja helt enkelt lov att skriva mitt svar i ett eget inlägg.

Insidan ger utsidan sin glans, men utsidan ger insidan en chans.

Simpelt, face the trouth.


Tagga ikweeeelll pojkar och flickor.

Rulla dra eller riva?

Jag lekte Joels flickvän idag, de va mysigt. Han tycker att de skulle kännas mer bra med en riktigt, som inte är jag. Hur jag nu ska ta de? Vi kollade i vilket fall som helst på soffbord, satt upp gardinstänger och sen skjutsade han mej vidare.

Ungefär så här har min kväll sett ut:::
Josse: Lyssna, visst är de här (tillexempel) Idolkevin?
Annan: Ja, han är skitsnygg!
Josse: Nämen nääää, verkligen inte på ngt sätt
Annan: Nä, han är ju kanske inte så snygg om man tänker efter.


Alltså gaaaah, ja är less. De är värre me menlösa människor än folk som tycker helt tvärt emot. Då kan man iaf diskutera ngt.  
För att avreagera mej gick jag ut och gick då ja kom hem. Väldigt otrevligt, termostaten ljög för mej. Grovt. Den påstod att de endast skulle va 0grader ute, kläder efter väder, jag frös iprincip ihjäl. Kom hem på nytt, knappast bättre humör. Struttar omkring i tights, det är nog en volleybollskada, men jag älskar de! Vad jag oxå älskar är kvällsfikat, passionsfrukt, mango, melon och chilinötter. Mjummiieee. Melonen är en besvikelse, den svider i halsen. 
Natten spenderas med min favoritsyssla; städa...
 
Den som ger mej sommar får en fetjävla puss mitt på munnen! Pussar delas även ut till den som vet vad min bästa billåt heter, albin sa att det är ras cricket som sjunger, men ja har lyssnat igenom allllaaaa deras låtar och hittar den fortfarande inte. Den går ungefär såhär::: Det finns ett land så långt långt härifråååån tjalalalalatjalatjalaLA..
Lycka till;)

Städer, nu städar jag.

Lögn.

Andas in och ut varje dag, i väntan på något bättre
Men dag ut och dag in, förändras inget
Så jag blickar mot himmlen och inser
När ja står där med tårarna i ögonen
Och tittar på stjärnorna som svikit mig
Att livet är så mycket mer än lycka och kärlek
Livet måste inte vara lyckligt
Så nästa gång jag blickar mot stjärnorna
Ska jag bara le triumferande
 Och visa att jag inte tänker ge upp.


fortfarande josse

Fredag, det känns som måndag. Därför bestämmde jag mig för att ta en hemmakväll dvs inte göra någonting alls. Hämtade Gabbe i stan efter jobbet, efter träningen. Bjöd henne på en middag bestående av vad som fanns i huset. Kroketter, tomat och ketchup för min del, beasås för henne. Såg en halvtråkig Bond-film efter maten, eller tjaa, jag såg. Gabbs sovde. Mamma och Pelle kom hem från pepparkakeland, från min resa. Dom har haft det underbart. Synd, får man säga så?

Kollar igenom gamla kort i dessa nya tider. Inte för att jag längtar tillbaks, skulle förmodligen få krupp ifall jag gatt leva i repris. Det som har varit har varit, bra eller dåligt, på gott eller ont, folk förändras. Tyvärr. Och tur i vissa sammanhang. Jag påstår inte att jag är samma person som för två-tre år sen, men de är ingen annan heller. "People change" har jag för mej att en låttitel lyder. Sant.
Jag saknar däremot vad som fanns runtom, i synnerhet en person. Min bästa vän. Saknar hur vi kunde snacka i telefon flera timmar om allt mellan himmel och hav. Hur vi planerade allt kul för framtiden. Minns du? Jag har försökt så otroligt mycket, ringt, skrivit, smsat. Utan respons. Anar att jag skrivit det förr, man måste vara två för att någonting ska fungera. Min vän skaffade en ny, en av det andra könet som tog all tid. Slängde luren, steg till en annan division. Vi möttes inte mer. Hahah faktiskt är det patetiskt. Min nummer ett, min förebild och bästa vän i så sjukt många år, vi har inte setts på mer än tolv långa månader. Pratar vi så pratas det över msn, ytligt, som en människa man just träffat och försöker lära känna.
Vi växte nog ifrån varandra helt enkelt. Iallafall en av oss, och det va inte jag.  
Jag är inte personen som står och väntar på bättre tider. Den dagen min vän inser att hon står ensam kvar, så visst, damma av mitt nummer. Jag finns fortfarande här, samma tio siffror bort som innan. Skillnaden, jag är inte samma tjej. Fortfarande äckligt menlös, svarar och är inte det minsta sur. Men på ett annat sätt. I nuläget rätt sätt. 


Sammanfattning tvåtusenåtta.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Körde bil själv, gick på krogen

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Tveksamt

3. Dog någon som stod dig nära?
Nej, himla tur

4.Vilka länder besökte du?

Finland xtvå, frankrike, montenegro, bulgarien

5. Är det något med år 2008 som du vill ha år 2009?
Nytt år, nya möjligheter. Nog för att nollåtta va bra, men nollnio kommer bli bättre

6. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
tionde juli och tjugoförsta oktober

7. Vad var din största framgång 2008?
Svååååart.. En jävulsk framgång var iallafall nationellatalet, kanske inte så bra varken tal eller framförande. Jag gjorde det utan att dö iaf. Tråkigt svar, javet

8. Största misstaget?
Mej själv, utan tvekan.

9. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja har för tusan haft vaakuum i huvudet i typ tre veckor..

10. Bästa köpet?

Datorn;*

11. Vad spenderade du mest pengar på?
Onödiga saker som ja inte har någon användning för egentligen. Och sprit

12. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jo:)

13. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2008?

Ja kommer glömma att låten tillhör nollåtta. Men Jobb kommer alltid att finnas tillsammans med minnet av sommaren

14. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

De har hänt grymt mkt kul, så ja har haft roligare än tidigare år. Men psykiskt tror ja faktiskt att ja varit mer deppad.

15. Vad önskar du att du gjort mer?
Varit hemma med pappa och gabbe, hålla kontakten med folk, träna, plugga, städa, jobba, ska ja fortsätta?

16. Vad önskar du att du gjort mindre?
Ta skit.

17. Hur tillbringar du julen?
Hemma i norsjö, UTAN tomte..

18. Blev du kär i år?
Faktiskt inte. Eller lite kanske. Mer kär i kärleken skulle ja nog säga.

19. Favoritprogram på TV?
Se nästan aldrig tv. Desperate housewives, om ja måste.

20. Bästa boken du läste i år?
Öster om eden.

21. Största musikalista upptäckten?
Upptäckte att jag inte är musikalisk för fem öre. En tondöv jävel. Cirka;)

22. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?

Lypsyl, sällskap och tårta;)

23. Något du önskade dig men inte fick?
Grattissamtal från diverse personer som borde ringt

24. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
http://ljaa.blogg.se/2008/july/svarta-spetstrosor.html
http://ljaa.blogg.se/2008/july/firad.html

25. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Delvis, men då hade ja inte haft ngt att se fram emot nu!

26. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Mjukis(:

27. Vad fick dig att må bra?

Gabbe

28. Vilken kändis var du mest sugen på?

Gus Carr, ska ja ngn gång gifta mej ska de va me han.

29. Vem saknade du?
Tina, Lotta, Jennifer, Pelle

30. De bästa nya människorna du träffade?
Jenny n och fredrik v


En bild.


look after the cleans?

Normalt sett brukar det bara flyta på när jag skriver, det är därför jag skriver. Men idag kändes de tungt, vet inte hur jag ska börja.
Norsjö, vi kanske börjar så. Fyra brudar och en Jocke gav sig dit i måndags, två timmar försenade men ändå i tid för att inte missa ljuset. I tid och otid. Vägen till målen ska inte vara enkel, det har ingen sagt och det känns som att det ligger lite i det även här. Mördarbacke. Upp och ner, ner och upp, och så fortsatte det. Har som intalat mig att allt jag ätit och druckit under dessa dagar faktiskt är välförtjänta efter Mördarbacken.
Kladdkakorna var helt okej, inte super men heller inte misslyckade. Maten var suverän. Sovvåningen kokade. Branten förblir brant. Snön förblir vit. Typ.
Vissa gjorde lite, endel hjälpte till en mängd och somliga gjorde allt. 
Början på det nya året hade verkligen alla förutsättningar att bli perfekt, stuga, badtunna, bastu, bra folk. Men ibland blir inte saker exakt som man tänkt sig, prylar kan införskaffa lite tjall i systemet. Det smittade iallafall, en invasion med systemproblem. Grejen, jag knäpper med mina fingrar, blinkar till lite snabbare, räknar till tre. Sen är allt som vanligt, jag är jag och dissar problemet, liksom sväljer skiten och låtsas inte att det existerar. Skål. Fort var det gjort.

      


Tvåtusenåtta har varit ett jävulskt bra år, jag har rest massor, träffat en hel del nya människor, fyllt arton, tagit körkort, festat för ofta, slutat snusa typ tre gånger varje månad och fått umgås med folk jag älskar.
Allting har en baksida och såklart har året haft sina mindre ljusa stunder, jag har kommit till insikt att livet blir dyrare och dyrare för varje år, nu syftar jag givetvis på bensin. Jag har förlorat kontakten med människor jag önskar skulle vara kvar, och jag har inte hållit år tvåtusensjus nyårslöften. Ett stort fett minus får även jag, för fortfarande har jag ingen aning vad jag vill få ut av framtiden.  

De man tillbringar tolvslaget med kommer man att dela årets händelser med, det hoppas jag är fel. För ni mina vänner, vill jag inte bara dela tvåtusennio med, med er vill jag ägna dom kommande femtio åren.
Malin och Lisa, ni är mina änglar;*


RSS 2.0