Formatera mera

Igår hade jag och tina ngn slags filmkväll, vi såg film, pratade film och köpte film. Jag köpte blandannat en som jag sett så många gånger att jag tappat räkningen, men trodde inte den fanns nu så när jag såg den på maxis filmställ gatt jag köpa den direkt. Nostalgi oja! Tina är nog den enda kompis jag har som kör 5 mil (per väg) bara för att träffa mej i två timmar, lööve!

Nu ska jag ordna photoshop, det kliar i mina fingertoppar bara av tanken

Biverkningar

Okej jag hittade just bildbevis på att min lilleplutt albin pussas med tjejer? Sånt händer inte, sånt får inte hända!
Aja, när han lix är igång är de väl bara att tipsa honom, lära han allt jag kan om blommor och bin plus stoppa en kodis i hans börs. Ja har seriöst gruvat mej för denna dag, undra när jag måste få chocken att se gabbe göra ngt sånt, ta samtalet med henne:O?
För visst är det ändå bättre att jag gör det än att mamma eller pappa ska, då blir det bara pinsamt för fjuttarna ju.

Tur jag är snäll av mej!

Hellre en liten anka i en liten pöl än en i ett stort hav.

GRATTIS PÅ MEJ ALLIHOPA! Jag klarade teorin idag, tro det eller ej! Kajsa är lika förvånad som mej, men vad spelar det för roll? Nu ska jag bara ta tag i uppkörningen oxå för jag har inte ens gjort halken hihi:)
Träffade malin på gymmet, glad suppe:D Så vi tog ut allt vi hade, dock inte så mkt för min del för jag är jättesjuk:/
Aja, har iallafall bråkat med min kära mami hela kvällen så bestämmde mej för att städa vilket faktiskt kändes som en bra ursäkt att gå därifrån, men Lisa och hennes vindruvor räddade mig och vi såg en av världens absolut bästa filmer; Smala Sussie!! Den är för er som inte sett den huur bra som helst, skrattar genom hela filmen. Skrattar innan oxå för bara tanken på den är nice! Lisa drog sig hemåt och jag upptäckte att En prinsessas dagbok gick på tv, ja vill oxå va en prinsessa ju! Jag vill oxå få den jag vill ha, för en smart person sa att "Det handlar inte om att kunna få vem som helst,
utan få den man vill ha!!". Nu går iallafall Sex and the city på tvn, vilken kväll, vilken dag, kunde inte bli bättre!


hemskt kort, men jag bjuder; som alltid!


Repetitionsfa(s)n

Körskola, där har jag ägnat min dag. Sjuk, nästan döende känner jag mig, grymt jobbigt plus att det verligen känns som jag stör alla andra då jag hostar och snuvar hela tiden. Aja fordonsfasen är avklarad, men dessvärre inte repetition. Jag gjorde den alltså tio gånger utan resultat, då gav jag upp. Satt där mellan nio och tre, fatta hur less jag är?:( Gick och tränade istället innan jag drog mig hemåt. Lögn där, köpte ett äpple först på hemköp som fick funka som lunch/mellanmål. Ja lovar att de blir fler gånger, det var grönt och jätteperfekt=D Friskvårds värdeskåp åt upp min krona då jag skulle låsa in mobilen mm, utan att de gick låsa! Hittade en till i börsen tillslut, tur, annars fanns de bara mynt i andra valutor typ euro och leva.

Upptäckte imorse att jag skulle behöva införskaffa massa nytt att ha på mej, synd mitt kort är lika tomt på pengar som min garderob på kläder..


Nu ska jag begrava mej i teoriboken, önska mej lycka till!

Well if I hurt you, then I hate myself.

Kärlek till denna låt i alla lägen


Dagens bästa:

Jag visar mina knapptexisterande bikinilinjer och påpekar besviket att jag varit utomlands tre gånger i sommar.
Lars : JAA josse, så går det om man har någon över sig hela tiden..
(fast såklart är det itne så, jag blir bara inte brun hur mkt jag än pressar)

Hahha åå lars får fan inte sluta, vem ska nu dra alla värdelösa skämt? Vem ska jag nu mobba i driven?


Paniksöndag

Shit, jävlar, jag är så dum. Imorrn börjar iallafall mitt nya liv och jag funderar allvarligt på lägga till nykterist som en punkt. Åååhh jävla jävla josse.. Iallafall började jag jobba elva idag vilket var anledningen varför jag inte skulle vara uppe så länge plus inte bli allt för packad igår. Fel, vi bestämmde oss för att sova klockan 6 på morgonen och jag var full då jag vaknade. Gaddamit. Jag sandra och langoskillen trängdes i hennes inte allt för stora säng hela natten. Grymt varmt! Men han klagade inte iallafall, jamena vem vill inte ha chansen att dela säng med både sssb och sjsB?
Tog mej upp och åt sportmackor, galet gott med hårdmackor då man är sliten! Kom mej till jobbet oxå, tillslut. Jag och världens kanske bästa Lars hade en råsoft dag, hans sista.. :(  Det dumma är att då man ser ut som jag gjorde och gör idag (dvs äckligt sliten, äcklig överhuvudtaget, som när man inte vill visas offentligt) så kommer allt folk man verkligen inte vill träffa. Verkligen alla, lovar, säkert sju gånger idag har jag funderat på dra en påse över huvudet och hoppa ner i fritösen. Så illa är det faktiskt. Idag gjorde jag mej förtjänt av mitt namn JosseOsnygg! Sen så var de galet mkt folk på middagen, helt sjukt. Jag har fått en egen mugg, mitt liv är fixat :D En Josephine-mugg!! Lars fixade den till mej, snällt va ?

Mer om mitt liv som börjar imorrn kommer det att innebära biig changes, ska börja med massa, bli bättre på en mängd grejer, dra ner på andra och sluta helt med vissa. Får väl se hur det går, men jag har stora planer för mitt liv!


Man kan ju undra vad sandra gjorde med glassmaskinsspaken ?;) ^^ 


Ps.

Photoshop har kaikat sej, illustrated likaså. InDesign, Flash, Bridge, Premier Pro har fuckat sej. Hela min adobecollection har slutat funka, dvs 18 fina program. Vad ska jag nu ägna min tid åt:(? Måste ominstallera skiten, ofta jag har tid med sånt ;) Fast skulle å andra sidan mkt hellre sitta hemma och göra det än att jobba i nio timmar nu. Känner peppen yeye...
Mamma tyckte att min sveamössa var ful, den är grön; Grönt är skönt. Jag kommer lysa upp hemavanbacken.
Upplyst!

Medhinnarn

Inte mer än komma hem innan nästa äventyr planeras. Först på tur står såklart vintern, vad kan passa bättre än att åka till Hemavan? Snowboard, snö, chill och fest. De blir skiiitbra, novemberlovet? Finns de snö då förresten? Annars bara ngn helg framöver. Ni som är på kan ju höra av er, stuga blir svinbilligt om inte gratis, Josse fixar ;) hah
Aja, nu är det iallafall sovtajm för mej, jobb imorrn, sen Balzac, sen söndag och jobb igen. Efter det rååååplugg till teoriprovet som jag inte kommer klara. Fuckit


change

Tror ja lagt upp den förut, kanske på min förra blogg. Men spelar ingen roll, värt att spelas igen, om och om igen.


Och vidare,- Bulgarien


Bulgarien, burgas, sunny beach, hotell mariner, rum 416. Där befann jag mig en vecka, en av dom absolut bästa veckorna i mitt liv.
Hotellet till att börja med var grymt, bara ungdomar; Svenska ungdomar! Fest på alla balkonger, utsikt över poolen och innergården och inte glömma att hotellet låg typ mitt i allt =) Råbra! Stranden går inte klaga på, solen var sjuukt varm och jag pressade som fan. Kajsa och cissi är minst lika bruna men solade kanske hälften av vad jag gjorde, och jag har tillochmed varit utomlands två gånger till i sommar. Jag är inte bitter..
CK jar lyriska över alla kläder, och billigt var de oxå. Jag köpte knappt ngt, blåste som sagt alla pengar i sthlm. Lika bra, ser ju hur ofta jag använder kläderna från turkiet förra sommaren.
På torsdagen hade jag dragit på mej en rejäl förkylning, 17 gigantiska myggbett på benen som såg ut som jag blivit sjuk eller liknande, blivit lite brunare och var allmänt sliten. Vi sov, vaknade betydligt piggare fast med mer myggbett.
Jag klippte mej, helt sjukt, pekade på en bild på en snelugg, inte allt för olik som jag haDE fast rätt mkt kortare. Kärringen klippte pannlugg. Jag ville bara döda henne, så det första jag gjorde idag var att boka en klipptid här hemma. Jävla jävla  äckeltant. Kortet är taget suddigt med mening, ingen förtjänar att se hur det ser ut i skarp bild. Så hemskt är de faktiskt!

Den glade vikingen var kul, folk dansade på bardiskarna (vi oxå) och dom sprutade ner en tjej med brandsprutan. Grabbarna bus var inte planerat, alldeles för dyrt för våran tajta budget, men jag for ändå dit på måndagen med emma för 12.5 svenska kr. Ångrar inte en sekund att jag gjorde det, har aldrig sett så mkt skum i hela mitt liv. Det var galet, mkt möjligt den bästa kvällen på hela resan! Stjärnorna syntes inte genom åskan, men allt annat var great, kajsa och cissi är stjärnor och lyste med sin frånvaro. Emmas frånvaro fanns oxå. Galen tjej:D Men spelar ingen större roll, det var perfekt ändå!
Sista dagen var vi lite lagomt tjejigt och gick för att fixa naglarna. Inte fläckfritt, men låångt ifrån lika misslyckat som luggen.

Hann bli stucken av en geting i fingret oxå, och få en glasbit i foten. Annars hade i grymt tur. Alla andra vi snackat med har blivit avstulna saket, jagade med batong, indragna i taxibilar, nerdrogade och nästan våldtagna eller bara nerslagna. Kändes lite skönt att åka hem trots allt, hade nog inte vågat gå ut iallafall;)
Tycker att det är tråkigt, folk man hänger med där och lär känna träffar man aldrig igen. Kommer sakna alla våra hotellmates, dom var super!
Kajsa, Cissi, Emanuel, Alle, Ronny, Emma, Zacke, Sonny, Dennis, Erik, Johan, Tobbe --> superB, utan dessa hade resan inte varit desamma. Tack (L)

Historia

Janne är världens mest softa lärare, jag gillar historia och det började idag. Kan inte bli annat än bra, jag ska satsa! Annorlunda intro; "När jag ropar upp er ska ni säga ett djur ni verkligen INTE vill vara" Såklart, Josephine Andersson först. Jag hann inte börja tänka innan han tog nästa namn, damn, så jag slapp vara ngt djur bland alla hundar, renar, myror och fåglar. Första som slog mej var en mygga, men egentligen är de nog rätt bra, alla applåderar åt en. Ngn gång ska jag bli världsmästare, måste bara komma på i vad. Som dom flesta vet hatar jag att förlora, men gör man sitt bästa och förlorar ändå så får man helt enkelt ta det. Och träna så man blir bättre såklart ;)


Watch me succeed, cuz' im gonna watch you fail!

Thiiing

tänk på allt du har, tänk på hur nöjd du är, tänk på allt kul, tänk på allt du har, tänk på hur nöjd du är, tänk på allt kul, tänk på allt du har, tänk på hur nöjd du är, tänk på allt kul, tänk på allt du har, tänk på hur nöjd du är, tänk på allt kul, tänk på allt du har, tänk på hur nöjd du är, tänk på allt kul, tänk på allt du har, tänk på hur nöjd du är, tänk på allt kul, tänk på allt du har, tänk på hur nöjd du är, tänk på allt kul, tänk på allt du har, tänk på hur nöjd du är, tänk på allt kul, tänk på allt du har, tänk på hur nöjd du är, tänk på allt kul, tänk på allt du har, tänk på hur nöjd du är, tänk på allt kul..


JAG FÖRSÖKER JU NU MALIN!
 
Och varför visste alla att coop hade godis för 2.90 utom jag:S?

118100

Vilka problem man än har så kan man fråga dom.  I sthlm visste vi inte vart vi skulle gå en måndagkväll, så vi frågade helt enkelt dom om ett ställe med bra musik, billig sprit och 18års gräns i sthlm. Gissa vad vi hittade för ställe? Stället med öl och cider för 25kr och alla snapsar för ynka 20kr. Melike ^^

Bra början i huvudstaden

Sthlm, börjar så annars bli inlägget galet långt


Vi startade hos sandra, drack, fotade, handlade och allt de där. Skjutsen kom, hämtade jennifer och ut till falmark. Vi hittade ett skjul att fortsätta dricka öl i. Flyga full är faktiskt att rekomendera, tiden bara rann iväg:) Anton hittade oss och visade vägen dit jag bor (jag hade bara varit där en gång tidigare wft), vi gjorde oss hemmastadda, skitsnygga och lite onyktrare och drog ut. 080808 var lame, vi kände av våran jetlag trots bara en timmes resa, så vi åkte hem igen relativt tidigt.
Helgen flöt på, vi shoppade, åt på mcdonalds, drack, och festade. Kickis var höjdpunkten mest hela tiden, då vi inte tog oss in på så många andra ställen. Obs, mitt fel, dom andra är 20+. Aja, jag skulle iallafall få gå in på Spy bar, men då fick sandra dom att ändra sig genom att ha sina flipflop på sig. Hahah gaddamit! Men vi roade oss på egen hand, skrattade åt våran dåliga engelska(mest min). "This is my left" Var mitt svar, tanken var att säga att det var min sista.
Vi shoppade allt för mkt, jag hade fört över 3.6 att ha med till bulgarien, men då vi skulle växla pengar på tisdan @ arlanda återstod bara drygt 1.6. Shiiiit, men jag fixade iaf en hel vecka i bullis på bara det =D

Vi hann även gå till slottet och där träffade vi kungen! =D   
Och just de, solglasögonen vi har på oss köpte vi såklart i sthlm, helt seriösa. Mina stannade tyvärr där någonstans, på någon plats jag inte kan komma ihåg var. Hoppas den som hittade dom uppskattade dom lika mkt som jag gjorde ;)


               

  Nyfiket

Hemma igen, gyllenbrun, välsvarvad, långt fint hår, välmålade tånaglar och allt de där. Ska dö i min världens skönaste och största säng alldelens snart, bara berätta lite om sb. Förkortningar på två bokstäver som slutar på b är nog bra helt enkelt, nb är bra och sb är bra.
Nä, jag har hunnit få 26 myggbett, en getinggadd i handen, glasbit i foten, tio miljoner blåmärken på benen, pannlugg (ofrivillig) , fransk manikyr och en jävla ölmage. Intressant? OJa, hahah ja lovar att skriva när jag vaknat. Vaknar jag inte kan ni ju drömma om hur kul ja hade för de var grymt!

Hejhoe

Nuså mina vänner, nu drar jag. Ska bara slänga i det allra sista i väskan, sen förfesta lite hos sandra och efter det skjutsar mamma oss till falmark. Kommer att befinna mej i sthlm fram till tisdag och vi ska festa, shoppa och bara glassa runt där. Ikväll är det ju som alla vet 080808 dvs en jättefest på hela stureplan+kungträdgården. Inte att leka med, gissa vart vi ska befinna oss? Det är anledningen varför vi börjar redan hemma i skellefteå, så vi kan dra ut så fort som möjligt:)
Efter tisdag kommer Kajsa och Cissi, och vi åker till Bulgarien där vi stannar ända till skolan börjar. Gissar att dagarna kommer fylllas av sol, bad, shopping, goda drinkar och allt som hör till.
Väskan är proppfull (snart jag oxå hihi), jag är peppad, biljetterna är packade och jag har sagt hejdå. Så vi ses och hörs då jag kommer hem igen, take care! PUSS på alla mina älsklingar;*

exakt som en damakvideo(missade poängen ju)

VEM HAR TVÄTTAT MIN VÄSKA I FÖR VARMT VATTEN??? Ja lovar att den var större för en månad sen!? Jag har packat, delat på tre och fortfarande rymms nadaa. Lisa gick dessvärre inte dela på tre, vill ha med mej hela henne. Men hon tar inte så stor plats ju. Hennes cykel däremot, och solstol. Lite krävande tjej de där..

Så himla yes
Förevigt föralltid<3

Ilska

Jag blir så arg, så jävla arg. Tanken var såklart att min syster skulle få läsa min blogg, någon gån då hon köpt en egen dator så pappa inte läser den här oxå. Har förklarat de för henne miljoner jävla gånger men inte fattar hon ngt. Aja, bara att börja fundera på ett nytt bloggnamn. Jävlajävla.
Mamma fyller 40bast och ja har fortfarande ingen present. Fuck off.

Så som du sa till mej imorse är inte acceptabelt, jag drog direkt och vände mej inte om. Jag gråter inte, precis som så många gånger förr. För jag gråter bara för personer som är värda mina tårar och det är du bevisligen inte. Dejtade Lisa, hon höll med. Hon fck sin 18års present oxå, med rosett knuten runt sig. Nä alltså, nu går jag och dränker mig för jag har fortfarande inte kommit längre med packningen än velandet mellan vilken bikini som ska med, sommaren är slut och det är åt helvete med allt.

Panikar

Hur mkt krävs det egentligen för att lyckas packa en väska? Tänkte räkna upp vad jag packat, men då är det ingen som förstår. Skulle säga mer ifall jag berättat allt som är Opackat. Problemet? Okänt. Jag? Kanske. Faktiskt kan jag inte ens välja vilka bikinis jag ska ta med, har packat fem nu och då kan alla som känner mej räkna ut att jag har minst lika många kvar. Som oxå vill med. "Men dom tar ju inte så mkt plats" Där är ett problem, så tänker jag hela tiden. Anar att nästa problem är lathet "aaa, fan va jobbigt att prova vilken bh som ska med, jag gör de imorrn". Så imorrn innan jag ska sova är jag packad i allra högsta grad (förhoppningsvis iaf, här lovas inget). Hm, tror alla förstått mina dilemman. Kan istället lägga ut en bild på snygga FäboJennan som gör sin sista dag på Sibylla imorrn. Men ingen är ledsen för det (hih vi ska röja i sthlm;*)   

Och just det, malin, jag är din hickande kines:$

Peppa, packa, prata, parta, pizzasug(?)


Att återfinna sin bikiniunderdel

Nu undrar kanske folk hur man kan tappa bort ett par bikinitrosor bara sådär? Det var inte så att jag hade dom på mig och helt plötsligt upptäckte att jag gick utan trosor, utan dom låg i min väska och nu när jag packar upp hittar jag bara överdelen. Shit, hade jag supit bot dom? Vem skulle få glädjen att hitta dom på marken alternativt i en buske? Men min syster hittade dom, och det var en jäkla tur de för jag behöver dom i bulgarien!!
Nu handlade det inte om vita byxor längre, inte om slut snus eller ngt sånt heller visade det sig. Utan allt hade en rimlig förklaring. Förlåt för mitt argsinne i lördags:$ Jag vet inte om jag ska luta mig fram eller bak, sånt är livet ibland. För sällan för att jag ska vänja mej, för ofta för att jag ska acceptera det.
Jag malin och herr frödinge (han som kladdar för mkt, men är jäkligt trevlig. De är därför vi fortsätter hänga med han gång på gång) såg fightclub ikv, helt okej. Kändes härligt att ha malin här, hon är en bra person och jag älskar henne. Vi har setts alldeles för lite i sommar, lååångt under standard och minimum. Pratade igenom våra kriser, våra problem med helgen och kommande tider. Mörker dvs, jävla höst.
 


Aja, jag stressade iallafall hem från jobbet idag för det. Imorse då jag for stod det ett helt och halvskabbigt hus i hörnet här nedanför, när jag kom hem var det totalrivet. Vilken fart! Men å andra sidan så går det verkligen fort att krossa ngt, man kan krossa drömmar, hjärtan och framtider på bara några sekunder så varför inte rasa ngt matriellt på bara några timmar?

Norsjö Bitch


Vilka stjärnor;*


  


Fram med jackan

Hösten ÄR här, ingen tvivel alls om den saken och jag håller på frysa ihjäl då jag ska både till och från jobbet på moppen. Hela den här grejen med kyla ställer till det för mej vääldigt mkt, med tanke på att jag håller på packa febrilt just nu. Hittills har jag slängt ner endast de kläder jag behöver till bulgarien, och väskan är iprincip fullpackad. Hur fan ska jag rymma massa varma kläder för en helg i kalla stockholm? Jag peppar galet mkt:) Peppar nästan ännu mera på bära min fullpackade väska. Inte..
Ikväll jobbade jag mitt sista pass ever med Lars, det känns jättesorligt för jaa, han är råkul. Vem ska nu hålla lådan?( sa lars samtidigt som han höll i en låda och såg ledsen ut). Men det är han som säger upp sej, inte jag. Jag ska aladrig lämna varken sibylla eller min moppe så där ser ni min framtid fläka ut sig. Råballt.
Min dator har blivit lite seg, undra om jag dragit på den virus? Jag är värdelös, skulle starta trend micro för att kolla upp mitt kanske-virus, men ja förstod inte hur jag skulle göra. Goddamn, bara den inte krashar:|
 

Måste såklart flasha lite med mina ps-skills en sån här fin höstkväll;)

Jobbigt jobbande

Jobbbb sen personalfest. Eller jag festade inte, har blivit rätt så mkt för mkt av den delen i sommar. Jävligt mkt faktiskt. Plus att sthlm och bulgarien kommer svepas oxå. Men jag gillar mina jobbmates, dom är grymma! VI är grymma. Förlåt för att jag ligger lite lågt på kortfronten, men glömmer ta med mej kameran. Men se, jag har iallafall gjort en ny design. Inte allt för uppseendeväckande, duger tills vidare. Tills jag kommer hem från utlandet. Då ska jag ta tag i mitt liv, och i bloggen.
På återhörelse

Söndagsångest

Henke grämjer sig för veckan framför på söndagar, jag för veckan och framförallt helgen som varit. Undra vem som mår sämst? Imorse vaknade jag jättetidigt för mina föttter höll på klia sönder. Lika bra, för istället för att sova gjorde jag ngt så smart som att ta bort lite fylleinlägg plus läsa igenom alla skickade sms. SHIIEet. Datorer borde vara förbjudna, mobiler likaså. Måste kanske förklara mig, norsjö är ett bra ställe i sig, men jag passar inte in där. Det är för litet och för mkt att alla känner alla. Folket växte jag upp med, jag är en av dom så egentligen ska jag inte säga så mkt där heller . Mer än att jag är less på endel som funnits där waay för länge. Det känns så hopplöst för endel, dom som inte ens provar fara någon annan stans. Okej ifall man provat men sen återvänder hem, men alla borde testa. Jag testar fortfarande och hoppas på att lyckas.
Imorrn blir det öl vid älven. Om jag pallar, men älven står iallafall på schemat direkt efter jobbet. Tjao!

:j

Jag ska göra mitt bästa
nu ska jag lämna det här.
Det gör ont

Nbnbnb

Helgen har halvats, beachturneringen 'r avklarad. Vi åkte ut i kvarten, men de kunde ju gått sämre iallafall! Duschade och gjorde mej klar på mindre än en halvtimme. De trodde jag inte om mej själv! Hur som helst gick jag till sörbyn och vidare till stranden och malins stuga, sprättade min första öl och så var kvällen igång. Vi skrattade, kissade, lekte och drog tillslut till samhället. Känsligt område.

Fastän jag hade kul måste jag nog säga att beachen har sett sina glansdagar, det är faktiskt mer en händelse för norsjöborna som inte kommer sig någon annan vart. Vilket liv, inskränkt i norsjö, jag och henke snackade om det huur länge som helst.

RSS 2.0