Så roligt då!

Vad glad jag blir att tre av tre säger att balen sög, för jag hade precis innan jag läste det bestämmt mig för att skippa den. Soft!
Mitt liv är enklare än någonsin nu, jag har en studentklänning, får lön imorrn och har pengar på mobilen. Så jag är glad. Dessutom är det sommarväder, toppppeeeen!
Jag har just avslutat en till jobbhelg. Snart åker glassmaskinen fram, ruskigt negativt. Varannan kund ha frågat om glass idag. HA HA HA! INGEN GLASS TILL ER.. än så länge..


Jag ska börja träna upp min gasfot (högern för er som inte har körkort), för på fredag ska jag köra en jävla bit alltså! sthlm, inte lilla sträckan. Det blir mysigt. Ska lösa ett kattproblem (katt åt Gene Simmons, blev KISSnödig), sen gå på gröna lund och ha en romantisk helg. Typ ungefär. Det blir bäst, markus är bäst och jag är bäst och grönan är bäst och stockholm är bäst och solglasögon är snäppet bättre.



Balle!

Förresten så har jag funderat. Eller nu lät det som att jag funderat lika länge och mycket som vanligt, men började fundera igår. Kommer liksom ingen vart, velar fram och tillbaka. Balen eller inte balen ? Det är en "once in a lifetime"-grej, jag har världens bästkille och en klänning som kan funka. Men ändå. Vad är värdare, en vecka utomlands med bara sånna jag verkligen gillar eller en kväll i skellefteå där jag frivilligt befinner mig bland både folk jag gillar och ogillar, för ungefär samma pengar?



Såhär lät jag i januari angående balen:
http://josephineanderssonn.blogg.se/2009/january/balen.html#comment

Watch me succeed because i'm gonna watch you fail.

Jävlar i min lilla låda, nu känner jag vinnarskallen träda fram. Jag som ska flytta hemifrån och allt. Borde förtjäna. Måstehamåstehaaaaa. Nu fattar ni som läser som vanligt noll, men vad jag egentligen menar är att jag hittat en tävling där jag (okej, vem som helst) har chansen att vinna en supersupersnygg lampa. För att kunna vinna måste man länka till tävlingen och det svider i hjärtat, tänk om någon som ser länken på min blogg vinner lampan istället för mej ?:/
Tar chansen.
Gooosh.

http://inredningsgalen.blogspot.com/

Så, fort var det gjort.
Mina tummar krampar för att jag kniper dom så hårt:/

Nu ska jag fortsätta sova, har sovit sen klockan sju redan. No kidding, jag är lite trött idag (A)

Hej!

Tre täcken och ändå frossa. Att sova själv är kallt och tråkigt.


Still alive=)

ÅÅÅHNO ja har inte dött, fortfarande inte av med mej alltså. Hähä, synd;) Jag har lite fantasibrist för tillfället, hör och häpna.
Senaste nyheten är att jag shoppat. Jäklarns va pengarna rullar iväg. Kom över en tröja som ja inte orkade prova, en annan tröja som ser ut som tio andra jag har. Minst. Dessutom köpte jag ett par jeans som knappen inte går knäppa på. Suuuveränt! För att komma någonstans måste man ha ett mål tror jag.
Mitt mål just nu i skrivande stund är att bli pigg igen. Det ska jag kirra genom att sovaa ! Natti

sunday

Har jobbat idag, dvs fortsatt med mina suveräna skämt. Jag och Joana har varit extra kärleksfulla idag, AK tyckte att vi lät för hemska. Jag har skrivit i sibylladagboken att jag inte längre behöver bli jobbmobbad för min ensamhet, samt lite katthistorier (nivet; "katt åt elskåp, blev proppmätt" osv, jag älskar dom). Vi fortsatte med mina dumhuvefraser (nivet); hissen går inte enda upp, inte alla indianer i kanoten, inte alla fjärilar i magen. Sen tog det stopp. För jag har tammetusan alla fjärilar i magen, de vet jag för att hissen går enda upp.
 


Hahah förstörd!:(

Svårt att vara josephine andersson?!
Nej, kanske inte i praktiken.
Men i mitt huvud är det svårt, har liksom svårt att få ihop det. På något sätt.
Ikväll försöker jag febrilt lyckas sätta fast ett mobilsmycke på min skittelefon, det går inte. Jag håller på börja gråta (om jag inte redan gör det). Humörsvängningar i sinne. Bajsmej. Inte ens i närheten av mitt vanligtvis lugna, samlade och sansade jag. Vad händer?
Jag har dessutom svårt att peta ner den lilla jäkla tråden ner i hålet. Körde någon slags förenklad variant av thaiboxning imorse med markus. Han tuggade på min arm så jag har ett emosår och en halv handled. Dessutom slängde han mitsar på min stortå så den har ett brännmärke. Morr..




 Jag har jätteslut pengar på mobilen och är i desperat behov av en vän för tillfället :( callme!

wtf.

Jag hade skrivit ett superlångt och superbra inlägg där alla små detajer om min helg och livet i allmänhet fanns med. Såklart försvinner det.
Jävlafan


Nu gör jag plättar istället, plättar med massa kanel och socker. Mums!:)


Borde inte behöva fråga!?=?

Ursäkta perfekta, jag har inte skrivit på... 5dagar :O
Beror helt klart på mitt jätteuppbokade schema. Det är fullspäckat! I veckan har jag hunnit med två möten, en utekväll och en resa till piteå (där jag köpte TVÅ parfymer. Jättevärt josse.. ). Dessutom var jag på teater inatt, tydligen.

TITTA BORT PAPPSEN
Jag litar inte på att du gör det faktiskt. Vet inte, typ kvinnlig intution eller ngt sånt? Men iallafall vad jag tänkte skriva som jag nu verkligen inte kan skriva är ngt som skulle förgylla allas dagar i sinne. Lovar, så kul är det.
Jag håller på med fem stora förändringar i min vardag, helt galet. Men jag lever hittills som vanligt, inga drastiska förändringar alltså. Inte personlighetsförändrad heller. Jag är inte galen, inte fetare, inte smalare, tröttare men ändå mindre trött, lämmen, lat, hurtigast, ohungrig, städsugen, less men samtidigt peppad på livet. Ur dessa ord kan man alltså dra slutsatsen: fem andra ord. Good luck !


Nu ska jag dricka upp mitt the, sukta efter äpplen och tokstäda mitt rum.
Peace;)

RSS 2.0