Flyttlass

Stadsbo.


Under pistolhot i en vit tillvaro

När jag är på jobbet är jag sjukt bra på städa, det tror inte morsan. Hon tycker att jag är värdelös. Igår städade jag mitt rum, med en pistolmynning mot huvudet.
"Men josse, folk med astma skulle dö om dom låg under din säng"
Världens sämsta anledning, vad skulle någon med astma göra under min säng? Förmodligen ligga och trycka för att våldta mig när jag somnat och då kan dom lika gärna stryka med. Gabbe vet vad som finns där. Jag tycker det låter liiite creapy att ha någon under sängen. Hädanefter ska jag inte dammsuga där ngt mer. Så om någon med astma planerar att komma hem till mig och mina dammtussar under sängen kan ni förvarna, eller ta ett allergipiller. Och mamma får komma på ett bättre argument tills nästa gång det är städtajm. Annars blir det inget av.


Och December, lite klychigt att det snöade första dagen men jag klagar inte. Det blir så fantastiskt mycket mysigare när det är vitt än grått. Jag har ingen julkalender, ingen chokladkalender och ha inte börjat se tvkalendern. Men Greveholm är lix bäst sådeså. Och den med julhunden.
Ha inte köpt några julklappar men skrivit en önskelista. Har ingen julstämmning, men antar att det blir så när man inte ska fira jul. På julafton kommer jag ligga på stranden i Mauritius och fundera på tomten och Norsjö. Jag älskar Norsjöjularna, dom är som dom alltid varit och helt fantastiska. Måste fixa en röd bikini så jag iallafall får lite tomtestämmning på Mauritssisiis.
Auf wiedersehen!

Hold ya head!

Ligger i sängen, vaken för andra gången och tuggandes på ett jättegott grönt äpple då det plötsligt ringer i min mobil.
Vänner? Bättre upp.
När jag lagt på så skrek jag ut min lycka som Ronja Rövardotters vårskri, typ. Sprang ett varv i huset, tjutandes. Hittade telefonen på vägen, PAPPAAA! Svarar inte. MARKARKARKUUS! Svarar inte. MAMMAAA! Ringer upp två sekunder efter jag gett upp. Skriker lite (för mkt) i telefonen.
Nu sitter jag på samma plats som där allting började, sängen. Har återfunnit mitt äpple, ser dock lite mindre gott ut nu så får nog hämta ett nytt. Men vet ni, det gör ingenting. Jag har tusen miljoner endorfiner som spritter i benen på mig. Borde nog egentligen ta en löprunda och avverka lite energi istället. Synd det är så fruktansvärt kallt ute bara, och att jag behöver nya löpardojjs. Ska iallafall väcka markus först och skrika lite för han med. Sen ser vi vad som händer. Den som lever får se.

RSS 2.0