"Dunka mig gul och blå"

Idag har jag tagit sovmorgon, sov ända till kl 09.00, sen promenerade jag en kortis, köpte gott fika och hade en sån där mysig morgon i soffan med film. Sen jag blev levande har jag hunnit städa, överallt, alla listor skåpluckor, hörn och vråer. Bara skurningen saknas, måste köpa en ny mopp då jag vägrar röra på den som finns. SKITäcklig! Jag har även hunnit panta flaskor och handla mer inför middagen med sandra ikväll. 

Klockan är nu snart 17.00 och min granne här i källarvåningen skriker skitmkt och ha gjot de från och till i nån timme. Det skriks (vrålas) och dunkar i väggarna. Ska jag :
1. Knacka på och kolla att han lever
2. Anta att han skaffat tjej och jag inte vill veta vad dom håller på med
3. Gissa på att han spelar cs eller dyligt och är sämst i världen
??

Funderar vidare. Klurar även på en liten löptur :) Återhörelse!

Akward.

Det är så konstigt hur solen kan lysa sen bestämma sig för att övergå till ösregn två gånger på en dag. Samma två gånger som jag är ute o går.

SERNIVADSOMHARHÄNT???!?!

 


"Iäm a crazy girl"-josse+nice08.


Med facit i hand:

Skrev ett inlägg vad jag skulle köpa när jag fick lön, Här hittar ni listan: 
 här är resultatet:

Schampoo+hårspray
Underkläder och sockar
Skippade sommarklänningarna, köpte en kjol istället. Jeanskjol för att vara exakt.
Espritsaker, tre söta billiga toppar (typ en hundring styck, lätt värt), ett par så jävla fräscha braller o en tröja.
Inredningssaker+matlådor å sånt.
Handväska. Dilemma, blev sinnessjukt kär i en på Zara för 800 vilket kanske är okej ifall man bara vill köpa en väska, men jag ville ju shoppa mer såååå blev en för betydligt mindre.
Tre presenter till Pelleplutt och två till Albin.Kvällen har spenderats i kylskåpet. Sen jag kom hem ha ja äte ostmackor, sallad, hallomi o glass. Hahah småhungrig tjej. Älskar att bo själv, äta när jag vill och vad jag villl. Dock lite för mkt glass på menyn för att vara okej men vafan, man lever bara en gång. Imorn ska jag hänga me iddelu, får se vad vi tar oss till. Jag ska iallafall handla massa mat, tror att det blir tonfiskpastasås nästa vecka.

Denna grabb fyller år idag, grattis på världens bästa bonusbrorsa!

   


Godnatt!


Löpardojjs CHECK

Löparskorna är knutna och håret uppsatt, idag startar rean på Esprit.

natten kallar.

har just knäckt en korv och det är den godaste jag någonsin ätit. Grillkrydda o ketchup! Slutade jobba kl19, Ikväll har jag umgåtts med jenny, gjort middag, matlådor för resten av veckan, en veckosallad, städat. Jag har fullt upp hela dagarna. Imorn ska jag möta upp Eve kl 10.30 för att pröva världens kanske fräschaste braller (de är sånt vi gör i vår krets hoho ), sen jobba till 21.15. Tänker löpa på morgonen oxå, ha varit dåligt med det på senaste, mina benhinnor är inte bra. Det enda jag saknar från hur allt såg ut innan jag flyttade (förutom folk) är träningen. Jag bodde ju förfan på gymmet o nu får ja va glad iafll ja kommer iväg 4 gånger i veckan.
Aja, denna vecka är jag ledig en dag. Så händelserikt!
Nu sova så ja orkar upp nån gång. Återkommer =)

RSS 2.0