ooohojhjhj

Inte för att någonting är spikat. Inte ens så lite att jag kan nämna det. Men om allt följer samma väg som det är inne på nu kommer jag att befinna mig massa tidszoner bort till hösten. SPÄNNNANDE!!!!!!hihi

Run forrest, run!

"Den dagen jag ser en löpare som ler så ska jag oxå ta mig ut och springa"

Mina benhinnor har blivit fantastiskt mycket bättre sen jag fått massa övningar från idrottsmedicin, nu kan jag tillochmed springa trots att konditionen kanske inte är på max. 
Det är lustigt att jag alltid är skitpeppad på springa innan jag far, hatar mig själv under tiden och när jag kommer hem frågar jag oftast mig själv varför jag håller på med sån skit. Men likförbannat gör jag det igen.

Nu ska jag sova, upp 7 imorrn för att, just det, springa. Natti


Flug fula flyga flug

Igår på jobbet såg jag två flugor som parade sig. Coolt!! var min första tanke. Sen fem millisekunder slog de mig att flugor nog antagligen inte använder skydd och det därför förmodligen skulle resultera i flugbebisar vilket är betydligt mindre coolt. Äckligt enbart.
Så jag bestämmde mig för att döda dom.
Men mitt i mitt slag insåg jag att det både är oförskämt och perverst att slå några som har sex, så mitt slag blev bara en touch. Typ som en smekning. Flugorna överlevde och flög därifrån. Sluttwisten är att dom inte ens lät varandra vara när dom flydde för livet, utan fortsatte para sig under flygturen. Undra om dom är med i flugornas version av tiotusenmetersklubben nu? Blä på dom iallafall.


Hej och välkommen till verkligheten.

Till att börja med så har jag slutligen efter 13 långa år i skolan tagit studenten, magiskt.


                   


Och genom detta har jag lärt mig att jag blir verkligen inte särskilt bra på kort, när kamerer klickar överallt och jag inte har en chans att hinna posa till mer än var tredje så kommer sanningen fram.
En annan sanning som dykt upp är verkligheten. Att jag aldrig förut tänkt på hur bra jag haft det är konstigt, för nu i samband med att jag gått ut all skola så klassar mampap mej som vuxen (smakar på ordet) och det innebär att jag slutar få månadspeng, ingen gratis bensin, måste fylla mobilen själv samt alla övriga kostnader. Shit, jag håller på gå i personlig konkurs.

Mer om mig i nuläget, mitt vuxna läge alså. Jag har insett att mitt helgfil har 9 ingredienser. Alltså fil jag äter på helgen när jag har tid att fixa det. Helgfil.
Philadelphia är fortfarande min last nr1 men jag har slutat ha de på korv iallafall. Jag är fortfarande hemligt kär i vindruvor och jättekär i markarkus. Markus som förövrigt har fått två revben brutna. Klant. .


Och nu mina vänner så fungerar glassmaskinhelvetet på jobbet. Jag älskar glass så mycket så jag hatar det. Älskar för att det är godast, hatar för att jag inte kan äta det som jag vill (dels för att jag inte tål, dels för glassmagerisken). Sen hatar jag det lite mer när jag tänker på hur jobbigt de är att göra glass till andra och alla gånger jag tappat ner glassarna i chokladtoppingen.
Hm..

Lördagkväll, jag är otroligt nöjd med hur den spenderas. Nyduschad i datahörnan i sängen med ett glas grapejuice med massa isbitar. Kunde typ inte blivit bättre.
Nu sovatajm, jag måste stiga upp kl7 imorrn för att cykla till jobbet, bara för att jag inte har råd att betala bensin. Jävlajävla skit.

Btw är kajsa på lan ikväll, ja önskar att ja va lika tuff som henne;D

Pappa säger: Gör ingenting dumt nu Josse!

Jämt. Nej pappa, jag skulle aldrig göra någonting dumt, för det som jag anser är dumt är att inte försöka göra det bästa av alla situationer, det som jag anser är dumt är att inte ha kul. Man lever bara en gång, så livet ska man vara rädd om. Men det är samtidigt inte värt att leva tills man är gammal och vis utan att ha några kloka erfarenheter att dela med sig av. Visst? Jag önskar mig nya äventyr så jag kan vidga mina vyer och samtidigt ha skitkul. Jag vill göra misstag att ångra och lära mig av. Jag vill somna med ett leende på läpparna. Ibland vill jag inte somna alls, och ibland vill jag aldrig vakna. Idag, mest av allt vill jag ha torsdag och dom där goda muffinsarna som jag och joel bakade för ett tag sen. Torsdag för att det är slutet på mitt liv, början på resten av mitt liv  och att kvällen kommer bli livad, och muffinsarna för att dom var kanske det godaste jag ätit i muffinsväg.Min sommar är förstörd:http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article5235312.ab


Och efter allt

Så kommer solen, molnen försvinner (poff) och himmelen blir blå. Synd, jag har långbyxor. Önskar att jag kunde säga att allt inom skolfronten vore klart vid det här lagret, men så bra är det inte. Har just fixat allt och det sista till fotografisk bild, ska redovisa imorrn och skriva ett tal till på fredag. Sen är det lugnt, och jag är så otroligt förvirrad och ledsen och lycklig och knäpp för jag vet verkligen inte vad jag vill med mitt liv. Frihet.RSS 2.0