Jag är en av alla dom som kan ge upp, när jag är söndagkvällsförvriden

Förlåt för värdens förmodligen sämsta bloggare men ja har så jäkla kul att bloggen får vänta. Bloggar imorn eller om ett tag. Nattiiii


Weeo

Sitter och pratar med sandra, världens finaste tjej! Saknar!

Idag bär jag jeansshorts pga värmen, ska möta upp sara i stan, köpa jordgubbar och vin sen begee oss ut mot djurgården och picknicka. Sen tror jag att kp nämnde "after-picknick". Jag bangar inte en dag som denna!
Nu soooola

Ursäkta mina (gabbes) söta strumpor.

 
 

Tillägger att jag inte köpt denna klänning(än). Vill ha mammas, och er andras men mest mammas smakråd. Det kommer dyka upp en mängd sånna här inlägg då jag är sämst på shoppa utan backup. En till sak, jag har låtit bli att köpa skorna i förra inlägget.


Livet i sthlm.

Inatt var jag uppe sent, kunde inte lämna albin åt ödet. Det är tydligen helt ok att skriva att jag saknar han här, man måste ju kolla, killar i albins ålder kan va känsliga. Puss bruschan.
Igår skulle jag ta bort lite damm under punkt-tangenten. Nu har jag ingen punkt-tangent. Hur lagar man sånt ?


Idag är det suveränt väder, 21.6 står termometern på i skrivande stund. Jag har varit ute och gått i solen och nu sitter jag med min frukost, dagens bästa mål om ni frågar mej. Ska dressa om och bege mig mot stan, vet inte vad som händer där men dagen är alldeles för fin för att spenderas inomhus.
Nu spillde jag varmt kaffe på mig själv..
Tänkte bara fråga vem som inte älskar min tillvaro?

Här går jag varje morgon, alla vita prickar ni ser är svanar. Hur många som helst!


Och pelle, detta är till dej. Nu när jag bor själv har jag tid till allt jag vill, ja tror du fattar:

    

Nä ingen tid att spilla, nu äre helt plötsligt 22.5% utanför. Hej så länge

cookie

gabbaaannn ja saknar dej.
farmor och farfar ni med!

Gör som sandra:

När jag får lön ska (vill) jag direkt lägga pengarna på:

Fixa håret+schampoo och balsam. Tar alltid slut i krisperioder och bara det bästa är bra nog.
Skor. Björn borg-sneakers står på prio 1 men ett par nikedojjor skulle oxå sitta fint
Vita miss sixty jeans. Vita jeans är fräsht, mina är för stora och ja vill haaa dessa istället.
Ny digitalkamera.
SJUKT SNYGGA SOLGLASÖGON FRÅN YSL och jag är inte dum men mamma du vet vilken sorts kärlek det är. Det är inte "pirra-i-fingrarna" utan mer "händerna-skakar". Villhamåstehaa! Och så vill ja ha en likadan dgklocka som mamma har. Verkligen vill av hela mitt hjärta.
En peak-hoodtröja. Så jävla snygga
En gigantisk greksallad och tsatsiki. Och en engångsgrill.
Espritsaker, gärna en jacka som jag är kär i, en kavaj som sitter perfekt, en klocka och massa fina toppar.
Världen finaste sommarklänning.
Underkläder, sockar framförallt..
Massa roliga inredningssaker
Kryssning med all inclusive. MAATBUFFEN!


Allt som allt så tjaa, blir lite kosing. Någon som undrar varför jag jobbar så mkt nu? Iallafall så kommer jag knappast ha råd med mer än okej fyra saker här. Sen har jag lovat mej själv att när jag får min första lön från Esprit så ska jag gå och köpa någonting riktigt fint till mej själv, som jag verkligen vill ha. Priset spelar ingen roll. Glajjerna eller klockan ligger bra till.
Nu ska somna så är det en dag närmare löning imorn!

Försök2

Kaffebryggare.
Misslyckat.
För starkt.

Två bloggar är ett heltidsprojekt.

Passade på att springa in på ÖB idag, kom över en lunchlåda och kaffefilter.
Försökte lista ut hur bryggaren funkar, kaffet blev ganska svagt. Eller man såg botten på koppen fastän den va full med kaffe. Smått blaskigt hahah. Men ja va så stolt över mitt bryggeri att jag drack det ändå. Imorn är det försök 2.


Ni glömmer väl inte StörstVackrast-bloggen??? http://storstvackrast.blogg.se/


Kunskapskanalen.

Eftersom jag skulle träna med pt idag kände jag att mina ben som inte sett dagsljus (eller rakhyvlar) sen turkiet kanske borde göras något åt. Det finns ett litet problem, vi har inget badkar. Och så länge jag kan minnas har jag alltid haft tillgång till just badkar. Det resulterar i att jag inte har en aning hur man rakar benen stående. Vilket i sin tur alltid slutar i krig med rakhyveln. Vilket 9 av 10 gånger slutar såhär:  (jaa jag är naken och fortfarande i duschen när jag fotar. Va bara tvungen. Om man kolla supernoga på bild två ser man att jag duschar med öppen dörr tillochmed).
Och nu funderar jag på vad som är snyggare. Smyghåriga ben eller såriga ben?


SVÅR SPORT?

Idag har jag uträttat massor.
Jag har 1. Lunchat med sarah. Det satt fint de!
Jag har 2. Tränat med en pt och han körde jävla skiten ur mej alltså. Jag har fortfarande yrsel pga träningen.
Jag har 3. Fått en sprillans ny kaffebryggare och en jäkla massa kaffe till den. Fått alltså. Av en helt random snubbe. De ni folket !
Jag har 4. Ätit frukt och nötter i sinne ikväll. Och stretchat. Och druckit massa koppar te (inget kaffe, han glömde skicka filter).

Anton har blivit manisk. Våra myror som var försvunna där nån vecka har kommit tillbaks. Nu har dom intagit hans rum iställe. Och hans limpor. Anton har dammsugat 4ggr sen jag komme hem vilket var ungefär 2timmar sen. Ganska kul faktiskt.


Sen sa han en sak (mellan damsugningarna). Svårt att va Josephine Andersson? Noooope. Och nu gör jag verkligen det mamma, living my dream.

En jossetass på beställning.

Hur står det till med ditt lag? Alla verkar spela i samma liga iallafall.

Hahahah alså ida. Jag orkar inte ringa dej igen. Men jag har skrattat, och skrattat. Jag har skrattat så helpottis mkt sen vi snackade. Herrejävlar alltså. Jag viker mej tredubbel. Anton skrattade mest av medlidande.
Tack för det sjukt underhållande samtalet, det gjorde min dag.
Hahhahaha nu ska jag försöka sova. För det är det enda som blir av ikväll. Tydligen. Hahahah




gissa va ja ha gjort?

  

Gode gud:

Visst förtjänar jag en BJs ikväll? Amen

Dear KP

Kp: "Alltså du är så söt, inser du inte att du kommer ligga för en kaffebryggare.. Det är stockholm, här blir man våldtagen på riktigt"
Han menade dum, inte söt.

Och jag vill så gärna lita på mänskligheten.
Jag tyckte bara att en man var snäll när han erbjuder mej en oöppnad kaffebryggare för att han tycker synd om mig då jag dricker "äckligt frystorkat kaffe". Vilken vänlig själ. Ganska mystiskt dock.
Fortsättning följer.


Alltid lika kuL

Vaknar, snoozar. Vaknar, snoozar. Flyger upp och funderar hur jäkla länge jag försovit mig i min annars så välstrukturerade morgonprocedur. Tur jag ställde väckaren redan vid middagstid igår, och ställde den en timme tidigare än vanligt.
Igår var tanken att jag och sandra skulle leverera gärnet på blue (som förövrigt är ett ställe för dej gabbe, alla var typ 16 och public hångel va den stora grejen ). Men vi blev som tvugna att vara bra förebilder, visa småbarnen hur man SKA göra. Och ansvarsfulla som vi är gick vi hem redan innan 03.00. Hittade anton med byxorna halvvägs nere avslagen i sängen. Han hade inte haft samma känsla att vara en ansvarsfull vuxen man. Han tyckte synd om sej själv, jag tyckte det var skitkul att det inte bara är jag som misslyckas. Var favorit i repris från min valborgs.


Förresten sandra så har jag blött i mitt öra..
Och mina klackar liktar kiss...

Dagens josse

Josse till kund: "Den där klänningen satt ju jättefint! Hur känns den?"
Kund: "Ja visst var den, men ja skulle kanske prova en större storlek. Men det är ju inte kul att pröva större."
Josse: "Fast det är ju inte storleken som räknas, de kanske bli skönare med en större?"

Tyst minut för meeej. Alltså jag förstår inte hur jag gång på gång kläcker ur mig felformulerade kommentarer. Dom ba kom, ja kan inte hindra grodorna. Iallafall var det två äldre damer som tyckte att jag var söt när jag började rodna.



Sitter för tillfället och hatar Anton. Han har sagt att det ska va fint väder i slutet av veckan (JAA ledig tors och fre) men jävla översittare på Smhi säger minsann annat.


Morniiing

Jag gillar att öppna på esprit. Jag gilllar inte att jag är lat och sover en timme längre istället för att ta en promenad. Men det kanske var behövligt, att stiga upp 6 är ju nästan inte mänskligt. Nu har jag gjort en deal med mej själv (igen) och den innebär att jag måste gå isäng innan 11 på vardagar. Smart va!?
Dags att klä sig. Tjingeling
Glöm inte våran superblogg: http://storstvackrast.blogg.se/


Är jag en wasted queen nu.

Borde inte fundera så mycket. Lite vårkänsla i magen så snurrar det i huvudet igen, snurrar roterar vrider och vänder utan att komma någon vart. Hjärnan kan jobba hårdare än hjärtat pumpar stundvis. Försöker koppla bort hjärnan och bara tänka med hjärtat istället. Precis som jag innan lärt mig att inte alls tänka med, att inte låta det pumpa hårt för saker som egentligen inte spelar mig någon större roll. Slå för allt vettigt. Vad man känner och vad man vill, skillnaden är enorm.
Tänker mestadels tillbaks nu ikväll. Tittar tillbaka utan att sakna men se framåt utan att längta. Jag vill vara där jag är idag.
Att vakna varje morgon brevid någon man älskar, någon som man ler åt bara tanken av. Någon som man vet har samma pirr i magen av att se just mej. Bara mej. När man inte vill vara utan honom en enda natt trots att man ändå sover bort nätterna. Det tänker jag tillbaks på.


Är det jag som är försummad ikväll, är det jag som är borta, jag som är annorlunda eller jag som är bara knäpp. Just ikväll eller varje kväll. Och det är så roligt, för jag trodde verkligen på allt. Jag såg lixom hoppet där framme, tina fram likadant som snön tinat bort. Aja fuck this. Nu ska jag gråta mig till sömns och vakna upp tillsammans med den enda människan som alltid finns där. Mej själv.

hjälteinsatser?

Hhahahha alltså det ÄÄÄÄR så roligt att vakna och må bra. Datorn är på fortfarande och de betyder att ja startade den igårkväll. Kollar facebook, vänta nu, va skrev jag igår... 
Paniken, man kollar.
Resultatet?
"ALSÅ ofta superheroes är hemma från krogen denna tid?? Erkänner att jag inte ens varit på krogen, ba drucke vin för att få varma macker nu goootttt. Ajajajajj de få drlhjja. Guhnight"


Och ett till resultat, jag har alltid sagt att det är tradition att någon spårar på valborgs, de ba ä så. Denna gång var de min tur, inte för att jag gjorde någonting helt galet men blev räcerplakat och insåg att krogen trots allt inte var någonting för mej, sängen snarare. Men ja hade superroligt på båda förfesterna iallafall, tack för det!
På tal om panik så är jag panikinkallad till jobbet så jag ska bedra mig ditåt nu. Hejdå världen.

RSS 2.0