patrik 1.5

jag och joel har åsikter (well, iafen av oss;) ), men vi är överens om att filmen var bra men lite smått creepy. Flickorna bakom fnissade åt den där råsöta patrik, joel dog när dom myste och jag åt popcorn samtidigt som ja skrattade åt filmen, folket och joel. Kvällen finns definitivt med på min "att-göra-om" lista.
 Nu- Godnatt!

BRA JOBBAT HÄR!

BRA JOSSE!! Ja slängde just min s'nglampa i golvet.. Den andra på typ två månader, men så går de om man är klantig. Otroligt onödigt iaf! Bez ska köpa en ny åt mej lagomt tills ja fyller år, synd de är ett år kvar:p


Hahahah måste bara berätta om min kära vän Henkes helg, han for till umeå och festade, men de gick lite segt för han med raggandet. Såhär i efterhand kan jag tala om för alla att det var Pridefestival där. Hahah synd henkeeebejb!!!Och såhär ser min mobil ut, dags att skaffa ny. Jag har skippat de där med touch för ja är nog för trög för att fatta, så lutar mot en samsung eller lg. Vilka är bättre?

Bra mellan, bara mellan

Fredag.. fredag..
Jag försöker som hitta en bra början, en suverän inledning som beskriver det som inte går att beskriva. Kvällen började bra, fortsatte bättre och slutade både bäst och sämst. Malin var försvunnen, och nu snackar vi inte typ försvunnen som i inne på station, för där var alla borta. Jag var med alla och ingen alls, så går det när det är folk överallt. Malin hon var iallafall uppäten och det fanns inget spår av henne worldwide. Gick till pinnen, våran nattliga mötesplats. Ingen malin. Ringde och väckte alla. Fortfarande ingen malin. Jag har nog aldrig varit så orolig. Det var en lättnad då vi hittade varann typ vid sju på morgonen. Kramades, ville aldrig släppa. Jag ska aldrig släppa dej heller. Vad som inte heller släpptes var kajsas huvudvärk, den satt i hela kvällen:(
Missade min första buss till norsjö, tajmade den andra operfekt och var tvungen fördriva 40min extra på stan bara pga ren klantighet. Kanske beror på busstidtabellen, jag är inte rättläsarn. Mina finingar i norsjö är bra, pappa skrattade åt mej och ngt sms som han tydligen fått under fredagsnatten. Men jag är inte skyldig, bara för att det kom från min mobil! Vi tillbringade söndagen i bjurfors, slaktade älg. Inte jag, tycker det är rätt äckligt faktiskt. Sen firade vi Gabbabe aka stygggabbe. Fint:)
Vad har hänt med norsjöbussen, förr var den alltid tom. Jäkla 92 bara komma och fylla den!??

     
  

helgen

Förstår att alla är nyfikna på vad jag gjort i helgen, dt förstår jag, skulle jag oxå vara. Lovar att då min evighetslektion är över ska jag skynda mej att träna så ja kommer hem snabbt och kan skriva lååångt och lägga upp massa bilder.
Egentligen helt onödigt inlägg det här, men ngt måste jag fördriva tiden med då jag inte fattar flash:|

Mer då? Mitt nya nya liv började igen. Ingen miss dedär med två nya, för ja började ju somsagt med ett nytt liv för några veckor sen men känner att jag kanske inte varit så väldarns  bra på hålla det, inte någon av punkterna faktiskt, så idag gäller det. Nu är de bört igen!

11hjulet says:

::


inget alls alltså, tom, helt ihålig på rikt

katastrooooof

NILS!!! Vad är Idol utan nils? Katastrof, jag överväger seriöst att sluta se det nu dirr.


Nu packar jag, noppar ögonbrynen, städar, tvättar sängkläder, bäddar sängen, planerar och duschar. Allt för imorrn och resten av helgen, gör det för att inte se idol.
Vad har hänt med getingarna, varför är dom helt fuckade ? Jag är livrädd, dom märker det=inge bra.
 
Aja, ses imorrn på station alla !!!

FESTival

Vet inte vad jag kommit in i för il, men nu är det gamla filmer som gäller. Festival är galet skön, heartbreakers är lika bra som alltid och smala sussie måste vara en klassiker, för den är outstanding bäst. Lisa hatar den för att alla dör, men det gör vi väl ändå allihopa tillslut? ;)Insåg i helgen hur omysigt mitt rum egentligen är, så när vi var på ikea i söndags köpte jag magi som jag fyller med ljus. Perfekt. Nu har jag bra filmer, mörkt och massa ljus. Finn ett fel, vad saknas?

Hallonjos(ephine)

Jag slipper gå naken på station i helgen, jag och jennifer kom fram till att det var nödvändigt att köpa tröjan för alla andras trivsel. Ja vill ju inte vara där själv heller. Så min nya budget som gick ut på att inte köpa någonting alls sprack. Aja, vad gör det om hundra år när allting kommer kring?
Fy tusan, nu måste jag städa mitt rum, de ser förtääääskigt ut.
Ps: man blir trött av att stiga upp kl 05.15 på mornarna....


tt

Gymmet gick bra, vi har infört träningstisdag så kanske kommer jag någon gång att bli lika stark som elin?! Jag vet att det finns magrutor, dom är bara lite gömda för tillfället. Typ blyga.. Men om man tittar i lampan blir det bättre, right?
Hah, körde faktiskt på den taktiken i sundsvall. Alla som läser bloggen och känner mej vet hur lätt jag har för att börja rodna, fick tipset att titta i en lampa då det händer så försvinner färgen fortare. Såå då det var min tur att ställa mej upp och prata fäste jag blicken på ljuset i taket, trodde de funkade tills jag tittade mot den så kallade publiken och insåg att dom börjat leta med blickarna i taket, just för att hitta MIN punkt! Slutet inte gott, jag blev rödare än vanligt. Ngn annan som har en bra taktik?
Iallafall bjöd min vän på lövbiff alá Elin efter våran stenhårda workout, hade hört ryktesvägen innan att de itne var att leka med och men ska lita på rykten, brutalgott ! Vi hann även med att sola lite, det kan vara nödvändigt typ som nu när man inte ser mej då jag ligger på vita lakan..

  så här gick de för mej i montenegro, solariumet lyckades inte fullt lika bra (lika bra kanske?)Förresten har jag en ny lek! Den går ut på att alla som läser ska kommentera, typ som kurragömma alltså :D


Medans gräset gror dör kon:(

Okej jag erkänner, s-vall var över alla förväntningar och jag hade faktiskt kul. Bussen gick fort (aja, nästan allt är relativt, men fortare än långsamt iallafall), sällskapet var bäst, föreläsningarna helt okej och fikat värdelöst. Roligast:  och där fick malin sova. Tur i oturen att jag fick överslafen.
 Och det här är vad vi gjort, Design Open, vi ska alltså vara med i en tävling ända fram till jul. Produktutveckla eller komma på ngt helt nytt JättEspännande. Hade ett bra förslag som löd: Mobil bubblare, men det passade tyvärr inte till temat. Synd, annars hade jag lätt tagit hem segern (äran tillkommer inte, dne tillhör inte mej)


Imorrn ska jag träna med elin, gruvar mej, hon är typ tio gånger mer vältränad än vad jag är :|

Nu ska jag sova, för jag är trött. Har inte sovit så mkt=)))))))


trögflytande..

Jag är smittad /=.....


Ill surviveee

Spelas om och om igen idag, råsoft musik så tjaa, är väl rätt soft idag helt enkelt?^^ Aja, ärligt, är nog mest seg idag


                                                           

Plätta på plätta, tårta på tårta

Jag gillar fredagskvällar, jag gillar elin, jag gillar öl, jag gillar att vara 18, jag gillar balzac, jag gillar att dansa jag gillar smala sussie osv, ni fattar poängen. Jag gillade igår helt enkelt. Så otroligt mkt yes! Gillar dagen idag avsevärt mindre, trots antibakisdrink så är jag segARE. Och när man stiger upp tidigt för att jobbet kallar klockan 12, kommer dit och får veta att man egentligen inte börjar jobba föräns fyra timmar senare blir det lite dålig stämning. Och folk, man kan faktiskt inte komma och vilja handla mat 5 minuter innan stängning, och sen tro att man ska få sitta inne och äta? Alla vet att det tar minst tre minuter att göra ett mål (allmänbildning) och det betyder att man har två minuter på sej att äta. För jag vill gå hem oxå.
Fattar inte riktigt att dom låter mej jobba med mat, med tanke på min hårda-mjuka kaka, mina trettio senaste kladdkakor och bränd pasta så känns de riskabelt. Men tror iallafall att jag fixar det på ett snyggt sätt, vill tro, måste tro. Vem annars ska tro på en om man inte gör det själv? Kom på mej själv då jag gick från jobbet med att kolla över axlarna åt båda hållen då jag var på väg att korsa en enkelriktad väg, touche!
Nu ska jag iallafall göra iordning allt inför världens roligaste resa till sundsvall imorrn, jag peppar inte de minsta.. Måste även fixa mat att ha med, får väl se om det går äta. Kom just fram till att jag är i en formsvacka då det gäller mat, för egentligen är jag rätt bra på de. Jag kan vända plättar i luften (fetplus i kanten josse!!)
 
 Snart är det nyår igen!:))

mysgos

Kajsa hade inte tillräckligt med stake, men det har jag. dhdhhdhdhdddh fuckoffffff och ikväll blire fest för hela slanten!

Vision

Sundsvall på söndag med klassen. Design open, säkert kul. Jag är iallafall glad över att få spendera min helg på ngt så intressant som skola.
Öppet hus den 4/10 på Luleå tekniska, jag skulle vilja dit bara för att bredda mina kunskaper om vad jag ska ta mig tilll då jag går ut. Men jag skulle aldrig någonsin spendera en lördag frivilligt, utan närvarokontroll eller krav på att sitta i skolan. Never ,där går min gräns. Förresten så är de ju onödigt att kolla i luleå, för jag blir knappast kvar i norrland då jag gått ut. Varför skulle jag det då jag har alla chanser i världen att testa vaaad jag vill. Sthlm har jag lgh i, varför inte det? Eller malmö? Venezuela? Ser mej själv i Australien, brun och på andra sidan jorden. Såklart inte för alltid, men tjaa, varför inte för ett tag?


7

Ni vet att man brukar snacka om sju sorters kakor, vet itne när de är men man ska ha sju iallafall. Malin bjöd på nio olika sorter, förvånad över att cykeln bar mej hem. Kunde varit tvärtom, jag som rullat, cykeln som åkte. Aja, början på en ny minimånad, kanske ett åstadkommaförändringår?
Nu peppar jag iallafall igen, vet inte om det bara är morgondagen eller hela livet, men det känns näsan bra:) Vill ha sommar igen, för jag är så gryyymt less på mörkret. Om det finns ngt positivt med det så är det att jag finally får en chans att använda min mössa hähä. 
Långt ifrån redo inför beachen 2009 men de skulle få duga bara sommaren kommer! Vem fixar vavava???

Mobilt

Kollar febrilt på mobiler i detta skede, vet att jag borde lägga all min tid på att plugga men de går inte bara:|  Lutar iallafall åt en mobil med touchscreen, Htc diamond verkar vara otrolig men fantastiskt dyr. Ser väl. Men jag har en liten fråga, är de lätt att skriva sms och ringa med bara touch?

Fobi

Min största fobi är att bli som dej. Absolut största fobi.
Ändå beundrar jag dej stundvis, mer än jag beundrar dom flesta andra.Jag förstår inte hur folk står ut med mej ibland, stunder som nu, dagar som idag. Jag hatar då jag är på dåligt humör, men hej, inte ens jag kan le hela tiden. Men jag fick korv med ketchup till middag iallafall, så ifall inte läxorna tog musten ur mej skulle kvällen sett ljusare ut. Gjorde en josseavstigning idag från busse, dvs snubbla. Var ungefär en milliäckelmeter från att ligga raklång efter bussgolvet. Inte kul inte kul.

Förlåt att jag verkar så jävla deprimerad nu, de är jag inte. Har bara varit några dagar fyllda med helgångest, skolpanik och morgonhumör dygnet runt. NU äre plugg igen...

Rodnande tomtebloss

Intensivkurs a´la Josse, läs i sinne på bussen på väg till skolan. Memorera det viktiga. Jaja, lovar nästan att jag spikade provet som janne påstod var extreeeemt enkelt. Tjo:)
Aja, idé, en idiotsäker plan som tyvärr visade sig vara mindre stöttålig och fukttät. Resulterade i en knuff i magen som fick mej att tappa andan, samt en flod av rödhet som drogs över mitt ansikte. Flod. Stannade längre än jag begärt. Lars skulle skrattat, som alltid åt mej då mitt röda ansikte blossar upp. Det är inte kul, inte för mej iallafall. Lyckades ta mig upp till ytan, levande och ta mig till norsjö. Smörgåstårta hos farfargubben:) Kvällen har jag ägnat åt att göra ett tal. Det blir inte bra, det kan jag inte påstå. Men egentligen är det likgiltligt, för hur bra talet än ser ut på papperet är det inte det som allt hänger på i slutändan. Det är jag. Och jag vet hur bra jag är på snacka inför folk. Pappa sa att jag måste lära mej tekniken bara. Jag tvivlar. Om jag inte kan tekniken och ska lära mej genom att hålla ett tal, borde inte de kunna jämföras med ett barn som inte kan simma, som man släpper av mitt på öppet hav ?
Jag är övertygad, vågorna och undervattensströmmarna kommer dra mig neråt.

word

känner att jag inte har tid att sova, eller gå till skolan imorrn för den delen. Har läxa till förbannelse. Kan dra allt som var till denna vecka:
Måndag: Skivomslag gjort i ps med rapport
Tisdag: Prov i historia
Torsdag: Hålla tal på svenskan, måste skriva de nusnart :|
Fredag: Redovisa läst klassiker. Min bok är på över 500 glada sidor... Sen dessutom har jag kemiprov på fredag.

Fattar inte att jag sitter här nu, datorn är som värsta drogen. Jag ska byta lösenord och glömma bort de tills veckan är över så lägger jag istället all tid på plugg (inte för att ja tror jag kommer plugga ändå,menmen)

Farfar fyller år imorrn, så då åker jag till norjsö. Min farfar är coolast, förra veckan då jag var där (nivet då ja bytte tändstift hihi) så ringde en försäljare och undrade vad han hade för kallingar på sej.
Farfar: De har väl inte du med att göra?
Försäljaren: Vi tänkte att du kanske ville ha ett par sidenkallingar?
Men min gubbe förklarade att sånt var inget för hans ålder, sen muttrade han när han gick iväg från telefonen:
En trettioårig jänta ringer och frågar vad jag har för kalsonger, tänk om det vore tvärtom, en snart 70årig gubbe som ringde runt till 30åriga flickor. Skulle bli anmäld för sexuella trakasserier då. Eller telefonsex.

Hahah stjärna på han, highfive farfargubben!


Gabban får oxå ett plus i kanten, när ja lix är i form med stjärnutdelning

På rikt, no more

Om jag inte tagit mitt liv innan veckans slut, möljligt mördats av någon annan, så stryper jag den som får mej att dricka alkohol nästa helg.
Måndagar, dt blixtrar till i huvudet för jämnan, jag tar mig för pannan och förbannas över mej själv och vad jag åstadkommer då jag gör det jag gör bäst. Nästan som stubintråden som pyr närmare och närmare dynamiten och spänningen ökar för att sedan spränga allt i tiotusen bitar. Tomt, glömt, försvunnet. Ibland önskar jag att jag kunde göra en helg lika ogjord. Kanske inte en hel helg denna gång, fredagen hos mig för malin var super, men andra stunder senare, och lördagen, kunde lika gärna sprängas. Visst, jag har kul för stunden, men frågan är vad jag tänker med, vad jag tänker som och hur jag tänkt mej hela alltihop?
Finner det naturligt att just nu fråga mig själv vad jag tror på, vad jag bör kämpa för och vad jag bör kämpa emot. 
Söndagsångest är inte kul, håller det i sig och blir måndagsångest är det verkligen inte kul.  

Och under tiden jag funderar kan jag visa lite bilder från helgen, innan jag åkte till skiftes, innan någon kexade på våran uppfart och bro, innan jag tappade min börs, innan jag tappade mobilen (och hittat den igen), innan någon fått igång alkolåset på mobilen och innan jag la undan kamera av risk för spillning. Btw så måste jag köpa en ny mobil, fuckit.
       


Slutligen, grattis älskling på 18årsdagen, jag hoppas den blev som du ville trots allt.

 
    

YEAH!!!!

Lisse chillar ju för fan, typ fortfarande bakis ;p jag är faktiskt på g.. Belive it or not ? meheheheh


CYA , puss


Gladast :D

Hej jag tänkte bara sägaatt jag har träffat världens underbaraste kille ikväll han är underbar vi ses puss.Btw de är Emanuel Larsson. 

Solid (not) works

Kärlekt rakt igenom till detta program. Veckans favoritlektion med allas favoritlärare Henrik.....Det som får mej att le är tanken på ikväll hiihihi

Love is goneNu peppar vi gärnet!

Andas, andas, andas

Lyser med min frånvaro, jag har gjort allt annat än att blogga, allt annat än att göra saker som jag ska göra. Så vad har jag gjort då?
Jag har varit i umeå, mitt och kajsas mission blev lite av mission impossible, men vi löste det väl hemma. Riktigt snyggt också faktiskt, men det är inte jag som avgör ifall det lyckas, inte Kajsa heller.

Jag har varit i norsjö, lärt mig byta tändstift på bilen. Lät ungefär såhär:
- Josse nu ska vi gå ut så du får fixa nya tändstift

- JAG??:O

Väl ute visade jag mina kunskaper genom att inte ens veta hur man öppnar huven. Farfar visar och frågar om jag vet vart dom sitter. Pekar på en burk med prickar, men det visar sig vara batteriet. Chansar igen, denna gång på förgasaren (tydligen) Han visar, vågar väl inte chansa så jag lyckas koppla bort avgassystemet eller någonting. Gick bra tillslut, när jag skruvade åt rätt håll, då jag inte tappade dom gamla tändstiften ngnstans låångt ner bland alla varma smutsiga grejer. Klart! Mina händer har aldrig varit så svarta. Farfar kliade sig på huvudet, fundersamt och undrade vad vi egentligen lär oss på körskolan. Tydligen ingenting om motorer i alla fall. Bytte även däck, det gick smärtfritt och enkelt. 


Jag har lärt mig fickparkera mellan containrar och träpallar också, utan varken bucklor på bilen eller på någonting annat så jag var väl rätt bra? Kanske inte.
Farfar är en stjärna utan dess like iallafall:)

Jag har städat hela kvällen i hopp om att få ordning på stället lagomt till imorrn för det är här det firas, kul va??? Grymt kommer de att bli! Jag har dagen till ära gjort turkiskpepparshots, trots att jag inte gillar lakrits så mkt. Och nu bakar jag, förstår egentligen inte varför, för jag misslyckas jääämt. Aja, den som lever får se, och smaka.

Hade lovat lite bilder från förra helgen, så, here you go!          


50first dates

tänkte skriva värsta utförliga om min dag idag. Men nä. Vi klarade nästan vårat mission, gjorde iallafall upp en plan för att kunna fullfölja utförandet av det. Jag köpte en klänning, kajsa lite mera. Började spana efter nyårskläder men de är kört, jag ger upp redan nu. Sen så har jag fixat en dejt. Kajsa borde tystas, hon bara skrattar.. 
OOJJJ ja är så körd till provet imorrn, kata-fucking-strof!
Hahha suckers, godnatt. Jag lägger upp bilderna från helgen sen!


B) jag kan bättre kajsa

Jäkla gabban, jag hade överlåtit min världens godaste och definitivt största godisklubba till henne, men nu ligger den i mitt rum igen vilket gör så ja måste äta upp den..
Korten går fortfarande inte ladda in, men photoshop funkar och jag har gjort en ny design till kajsa;*
Vi ska på äventyr imorrn, hihihi. Hon övertalade mej, otur, tur i oturen att de blir kul(förhoppningsvis). Men det brukar lösa sig, vi är bra på de där med roligt.

FÖRRESTEN SÅ FÅR VI VA HOS MEJ PÅ FREDAG SÅ DÅ VET ALLA, SÄRSKILT MALIN FÖR DE ÄR FÖR DEJ HONEY<3 :D

Detaljerat

Vi körde över en moppe med två passagerare i lördags, alla överlevde, bilen fick en buckla och moppen är nog rätt härdad den oxå. Kunde inte se de då eftersom det var mörkt. Slutet gott, allting gott!


nattskiftes

Helgen! Fredan till att börja med var oplanerad så länge som till torsdagkväll då elin övertalade mej att följa med på fest. Behövdes massa tjat, ja är alltid så opeppad ju;D Aja, fredag gå vi skola till kl4, borde inte det vara olagligt? Finns vettigare saker att göra än att sitta där. Skyndade hem efter, duschade och gjorde mej lagomt fin på rekordfart. Bättre blir de inte, blev det som avgjorde. Åkte in till stan, dejtade elin, började dricka. Okej, det vi startade var extremt, vi shottade 70%sprit som jag anar var lite boven bakom hela tragedin med fredagen. Vi drog vidare till sjungande där jag kncäkte min tvåliters-öl, och det var snälla människor vi var hos, då dom upptäckte att jag hade slut stod det bailys, drinkar, öl och vin i en cirkel runtom mej. Hann inte riktigt med själv, nivån i mina glas sjönk aldrig (misstänker att någon fyllde på hela tiden). Vad som hände sen förvånas jag inte över, medans alla hängde i köket hängde jag på toan. Resten av kvällen är en soppa, tills jag tillslut fick sova i min egen säng och det var SKÖNT! Behöver jag säga att jobbet var tungt på lördagen, men jag fixade det, som alltid.

"Heej hur är de, visst blir de så du kommer ikv? Fixar du dricka så fixar vi sprit". Okej, jag är på :D Skiftes, det är ett rent helvete, och eftersom mitt lokaljävlasinne är plusminus noll så hittade jag inte ens dit jag skulle i nyktert tillstånd, kan kanske räknas ut hur det gick sen? Jag hade issas nyckel, provade i typ varenda dörr som hade samma riktning som hennes. Lönlöst, blev lyckligast då jag mötte ett par som var ute och gick. Dom visste inte heller, så fortsatte min vandring ensam, i mörkret någonstans djupt inne på skiftesghettot. jag fann en taxi, chaffisen vart orolig för att små flickor som jag ska inte gå ensam på ett sånt ställe, särskilt inte lördagkvällar. Så han gav mej skjuts hem, helt gratis!=)
Felicia kom, hon mådde lika bra som jag gjorde på fredagen. Vi tror båda att någon pillat ner någonting dumt i hennes glas, så tjaa, vi chillade på toan tills klockan dragit över femsträcket. Behöver jag säga att jobbet var tungt idag?


Helgen var kul, har träffat massa nytt roligt folk, folk som jag inte träffat på länge och sånna jag träffar ofta. En salig blandning av salt och sött. Tänkte lägga upp massa passande bilder från helgen, men datorn vill inte låta mej göra de. SÅ jag gör de imorrn istället. Nu ska jag sova, det behövs!


Åhhh gud,

Igår myste jag med jenny, såg Idol. Är besviken, dom daltade mest på ochmissade som poängen med musiken. Påslös damsugare kanske känns som ett alternativ för någon?

Storstädning av mitt rum, riktigt riktigt äckligt. Bestämmde mej ju som sagt för att möbelera om lite (tjaa, rätt mkt) dvs nklusive flytta sängen. Kan berättta för alla nyfikna att det var en hel del damm under den, men som jag inte kommit åt med damsugaren för det är fullpackat med "flyttahemifrångrejer" där under. Shieses, men nu är de fräshast! Rummet då, det blev väl sådär beroende på vem som frågar. Frågar mamma säger jag att det blev bäst, bara för att hon tyckte att de va en dålig ide. Frågar ngn annan kanske jag säger som det är, rummet var nog bättre förr.
Dejtade sandra sen, måste citera henne när vi såg idol : " ÅÅÅÅH GID TITTA PÅ HAN, jag KOMMER i byxorna !!! Hihi söt tjej;* Ja, vi har såklart budat på tradera och sett film oxå, ätit popcorn och pimplat vatten.Ps. Nu sitter stjärnorna i mitt tak på fel ställe. Och mitt photoshop har slutat funka IGEN. Det känns lite tomt inom mej, tro det eller ej. Och idag när jag gick till sandra kom jag på hur grymt bra jag är på att prata rövarspråk. HeheHHEh Ovoveror anondod outot

Nyårslöfte 08/09

Min alkoholkonsumtion måste ner !

(i halsen)

Nästan:

Kan jag glömt skriva att jag klippt mej? Borta är den äckliga luggen som bulgarientanten klippte, nu är den helt okej. Inte som jag vill ändå, men bättre. Egentligen kanske det var lika bra att det blev som det blev, annars hade jag knappast kommit till skott att boka klipptid det här decenniet heller?

Hur som helst åkte jag till norsjö igår, mysigt att komma hem tänkte jag. Kunde inte finna min ro någonstans, vandrade fram och tillbaka genom lägenheten, funderandes. Undra hur mitt liv hade sett ut ifall det inte blev som det vart? Just som jag tänkte som mest tillbaks på livet på Odlingsvägen 4 frågade pappa : "Brukar du tänka tillbaks på odlingsvägen någon gång?"
Det är det jag menar, sjukt, pappa kan seriöst läsa mina tankar. Det är därför han är det bästa jag har, men även det värsta ibland. Vi tänker som likadant (okej, han är lite djupare och skulle inte säga ngt innan han tänkt igenom konsekvenserna, vilket jag lyckas med relativt ofta), och ibland hinner jag inte mer än stänga dörren på lägenheten innan han frågar tillexempel vad som har hänt.
Gick ut och gick, kom fram till att när jag lix var i bearbetningsstadiet kan jag lika gärna ta tag i mitt liv på allvar. Så på väg mot stugan (dit vågar jag heller inte gå normalt sett) vek jag av och gick upp, runt över världens läskigaste Näset där jag inte gått på flera flera år. Tårarna steg i ögonen där skogen var som tätast, jag kände hur alla björnarna lurade på mig, den gamla kyrkogården verkade läskigare än den borde vara och regnet öste ner, men vände inte om. Kom hem med livet i behåll, grymt imponerad över mej själv och min prestation. Kan ses som dagens goda gärning, trots att jag gick mitt på ljusa dagen!


Nu ska jag ta en powernap innan jag börjar med nästa stora grej : Städa mitt rum..


filmtajm

Film är våran grej, såg bring it on ännu en till gång och jag kan inte sluta dregla över min älskling gus carr. Funderar seriöst på åka som au pair till usa då jag går ut skolan så jag kan leta åt han, hähäh. Men ska sluta se filmen med tinabejb, hon försöker konkurrera ut mej i kampen om gus. Dålig stämning! Skojjade förresten om de där med aupair-grejset, inte en chans i världen att jag åker till ett land där jag tvingas snacka engelska och umgås med små jobbiga barn ett helt år FRIVILLIGT!
Ps känner jag mig som en tönt som gör läxa hela tiden, men våran slutuppgift i photoshop är helt galet rolig och på måndag måste nya kort tas i studion. Mitt skivomslag ska få mvg!!

Borta bra men hemma ännu mera bra

Jag gillar att vara hemma,  det är så lungt i norsjö. Har bara tagit det lugnt hela helgen (om man bortser från fredagkvällen på station, men det gills inte). Blev dessvärre ingen jakt för min del, hade tänkt stiga upp tidigt som tusan på söndagsmorgon för att åka ut i skogen och jaga fågel, men tröttheten tog över så söndagen slutade med sovmorgon. Synd att jag satt på körskolan hela förra måndagen, annars hade jag skippat den här skoldagen bara för att jaga älg, pappa sköt en idag!! Nu låter jag som värsta storjägarn, men så är det inte, jag har inte ens licens för att jaga småvilt. Följer med mest för att det är mysigt att vara i skogen (OBS i pappas eller ngn annan bössbärandes sällskap), det är så tyst och luktar... skog? Man liksom bäddar ner sig med massa jackor och filtar framför en brasa och lyssnar på just ingenting annat än walkietalkien som brusar till ibland. Oftast är det dock pappa och gabban som sover, jag är alldeles för rädd för att kunna slappna av helt. Björnar är min absolut största fobi, jag är helt galet rädd för dom. Det blev inte direkt bättre sen vi såg en livs levande i skogen heller. Vi satt i bilen kanske jag borde tillägga, annars hade jag dött på fläcken! Angående min jägarexamen så ska jag ta tag i den efter körkortet, då blir farfar stolt över mej!Digitalt skapande

Är skitkul, kajsa tycker oxå de:D
Detta är vad jag åstadkommit, Gissa vilka ord som hör till vilken reklamaffish?


RSS 2.0