Älskling.

Underbara vakthelg.

Igår packade jag, Sandra, Ida och Rebecka ihop oss i pappas bil kl 07.00 för att styra mot haparanda, ikea, skopunkten, alko, luleå, mcdonalds och en massa shopping. Just när vi passerat Byske pep det till i bilen och en lampa började lysa, Öldrücken. Oljetryck för er som inte kan tyska. Minns pappas ord:
"Förra helgen lyste en oljelampa men de är inte slut olja och den har inte lyst sen dess så det borde gå bra"
Stannade i närmsta pficka, ringde pappa. Där tog vår tripp slut. Pappa kördeoch hämtade oss med den andra bilen och en bärgare fick ta audin till service.
Vi tog vårt förnuft till fånga och vägrade stanna hemma när vi nu stigit upp så in i helvete tidigt, men med lite realistiskt tänkande så insåg vi även att det skulle bli stressigt att hinna med allt. Nya planer smeds, lottade mellan umeå och luleå, och luleå vann. Lånade mammas supersaab, racade till luleå.
Sen gick allt som planerat, vi blåste pengar, skrattade och somliga fick ändå sin dagliga dos alkohol, trots att alko var bortspolat.
Så dagen blev lyckad. Åååh vad skönt med lön!

Har även hunnit med att gå på stan idag, men hemma i skellefteå. Köpte en present till markarkus. Och ett fjortisband till mej själv (förlåt). Men med tanke på att jag införskaffade ett par Uggs igår så måste man ju som gå hela vägen, fjortisstigen. Hohoh. Sanningen, uggsen är sköna, enkla att dra på när man ska till gymmet, och fjortisbandet var billigare än ett diadem. Behöver någonting mot håret när jag tränar.

Känner mig betydligt bättre till mods idag, nu ska jag baka morotskaka. Mums!


Inte jag.

Känner mig underligt känslosam ikväll, saknar markus av hela mitt hjärta, såg en film och störtbölade, älskar alla dammtussarna på golvet. Kramade mamma godnatt. Undrar hur gabbe har det och hoppas på bästa möjliga, tänker ringa. Låter bli, vill inte störa. Velar lite fram och tillbak men kom fram till att sista alternativet är det som gäller.
Älskar mina nya skor. Alla tre par. Känner mig lite korv-aktig i min klänning. Gråter en skvätt. Spiller chips i sängen. Gapskratt. Blir sugen på åka längdskidor, och med detta lägger jag ner bloggandet och skriver in mig själv på psyket, att längta efter längdskidor är inte på någon nivå okej. Ännu mindre med tanke på att det var jag som längtade efter det och skidor är bland det absolut värsta tänkbara jag kan göra. Jag håller på få ett psykbryt.

Adios.

Kvällens sanning:


Syster


.


Sibbyyy!

Tänkte idag på jobbet vilken mysig tillvaro jag lever i. Hihihi! Gabbe kom förbi på jobbet och det var greeeat. Nu sitter jag nere i hennes rum för som vanligt är jag på ett ställe och min dator på något annat.

Ordbajs.

Den stora frågan är vem som vill med till happis nästa fredag? Smsa mig isf, de finns en plats över i bilen.

Nu hade jag inget mer på hjärtat. Gråa dagar tömmer mig på energi och tankar, det är egentligen det enda som är negativt just nu. Nästan iallafall..
Nattinatti, pyjamaspyjamas

Raisin

Ikväll har jag ätit så otroligt mkt vindruvor, jag har överträffat mig själv flera gånger om, så det skulle inte förvåna mig ens litegrann ifall jag vakar upp som ett russin imorrn.

Och för det andra så fyller min mormor 70bast, så firade henne på scandic igår. Det var verkligen jättejättekul! Antar att jag är en av få människor som förfestat med sin mormor. Styrde mot Balzac sen, dansade i sinne med emelie och issa. Btw brudar, ring mig.


Ooooch på grund av nattens inte allt för många sömntimmar så är jag stört trött just nu, botemedlet finns nära till hands. MIN säng. Hädanefter, från och med när jag vaknar imorrn gäller följande;
Dietdagar, viktveckor och minimånader. Som jag levt på senaste funkar inte i längden. Fast å andra sidan är det ekonomiskt att rulla fram istället för att köra bil. Hmm något att klura på under natten.

no money but still honey:

Ja vill ha lööööön!


Lämmen betyder träningsverk på norsiska.

När jag vaknade imorse var min näsa igentäppt men kroppen kändes helt okej ända tills jag reste mig för att gå till toan och snyta mig. Benen kändes som betong och rumpan som en julskinka. Griljerat Josse-ass på menyn. Jag var precis lika lämmen som jag anade igår att jag skulle vara.
Bestämmde mig för att skippa träningen idag, men ibland, dagar som idag, uppskattar jag att ha en löpmatta på rummet. Tog en liten prommis (observera liten).
Eftersom planen för kvällen är att vara här kom jag fram till att det skulle vara en alldeles utmärkt idé att röja lite. Det är någonting som i allra högsta grad är nödvändigt, mitt rum ser förjävligt ut. Tog tjuren vid hornen, steg ur sängen lika smidigt som en 90åring med rullstol. Började:
Steg 1. Tog en handduk som hängde på tork på löpmattan och bar den till toan. Klagade lite för mig själv över att jag var tvungen anstränga mig för att lyfta betongbenen.
Steg 2. Kläderna på golvet måste upp. Böjde mig sakta men säkert neråt tills det slutligen tog stopp. Blybenen höll på spricka, rumpan skrek som en stucken gris och dessutom så fick jag senadrag under foten. Pang, golvad, plötsligt befinner jag mig på samma nivå som kläderna fast av en helt annan anledning. Smärtan. Tänkte på Malins ord då jag får senadrag "FLAXA FLAXA" så jag flaxade. Tog mig upp i sängen ocg har stannat där resten av dagen med undantag för lunchpaus och en till paus då en superbra låt dök upp i spotify som gjorde att jag gatt (var tvungen) flyga upp och dansa. Vilket jag ångrade ganska snabbt.
 


Idag kommer mackis hem, ska börja röra mig mot bussen i tid så jag slipper springa för det är nog tyvärr omöjligt. Hahah guud vad jag klagar, men jag är ensam hemma och i stort behov av sympati. TYCK SYND OM MEJ ALLIHOPA! Hejdå, ät en tå

Nämnde jag att november är årets mörkaste månad?:Idag var jag ledig, skönt, kan tyckas. Sova ut var planen, men icket. Vaknade som vanligt ganska långt innan sju och där vid halv åtta gav jag upp. Åkte in till stan och tränade.
Dejtade Tina och Carro på stan, haffade Gabban och for till gymmet igen. Grymt skönt men med facit i hand så kan jag berätta att jag nog har överträffat mig själv med träning idag. Jag darrar som en chihuahua mitt i ett världskrig (fick en ganska sötkul bild i huvudet) och är helt utan energi. Kom just ut ur duschen, har inte orkat gå dit förräns nyss haha:)
Iallafall så hann jag testa två pass idag som jag aldrig testat förr;
S.P.Y.C  grymt kul, en blandning av styrka, pilates, yoga och core. De va svinigt kul, alltså fruktansvärt. Dit ska jag varje tisdag ja inte jobbar framöver. 
Kettlebells  Detta pass gick ut på att man typ svingar och lyfter klot (som ser ut som kanonkulor). Tiden gick snabbt, men min handled gillade inte att svinga klot så ska jag dit igen måste jag linda handen. Eller få en bättre handled.

Nu har jag svårt att få mina kroppsdelar att sammarbeta, pulsen har inte riktigt lagt sig än och jag ser döden i vitögat. Det är dags att koppla in syrgasen, jag håller på stryka med. Jag är utslagen. Vilken rond det är får ni fråga Markarkarkus, det där med thaiboxning har jag lite om bakfoten.Ett som är säkert är iallafall att jag kommer vara lämmen imorrn, och vad passar sig bättre då än en "deppa och dricka vin"-kväll med sandra? Toppen!
Och med detta avslutar jag kvällen. AMEN

Kvällens sanning:

There comes a point in your life
when you realize who matters,
who never did,
who won't anymore
and who always will.
So don't worry about people from your past,
there's a reason why they didn't make it to your future.


Do you want the truth or something beautiful:
Inte ens stjärnorna lyser för mig ikväll..


Sunday bloody sunday

Jag är en av få människor som verkligen uppskattar veckans sista dag. Söndagar kan mycket möjligt vara min favoritdag.
Särskilt söndagar som denna, stiga upp i tid, ta ut hundarna. Göra sån där smyglyxig frukost som man inte hinner göra på veckorna. Fika läänge och bara dega framför en film, att inte behöva göra någonting. Söndagar är bra dagar att inte göra någonting alls på, men även bra om man vill göra sånt som man inte hinner annars, typ som att sen åka in och träna jättelänge utan att behöva stressa iväg. Komma hem, göra en smoothie och bubbla. Och sen är vi här, nybadad, luktar jättegott och bara kan mysa ner i sängen.Kort fattat, en helt perfekt dag!

Dagens sanning

Hej mitt namn är Josse och jag ska aldrig mer dricka alkohol..

HEJ JOSSE

Bajsmej

Hahahh godegud fanfan åååh. Jäklar vad jag saknar thailand. Jag blir typ deprimerad av att vara tillbaks. Har haft skitkul i helgen men det beror inte ens litegrann på skellefteå utan folket runtom. Jag hatar det gråa i grått. Skellefteå är grått. Helt och hållet. JAG VILL INTE VARA HÄR DET GÖR MIG KNÄPP!
 Sista kvällen i Bangkok.
 Sympatisug, myggen på koh phiphi gillar mig iallafall. Alltid någonting.. :(


Förövrigt och på tal om helgen glömde jag logga ut mig från spotify i fredags där jag emelie och issa hamnade. Bajs, nu kan inte jag lyssna på musik. Fredan var awesome som så många gånger förr med brudarna. Fredags, konstigt nog blev bara två kort tagna. Håller jag på bli sjuk? Möjligt, men drinkarna var iallafall fina :)

 

Lördag då? Jag och sändy (min superstar nivet) dejtade eikey och gjorde ännu en runda. Dom fick stå för öldrickandet och jag för den som drog nitlotten att köra. Vatusan, ja hade kul ändå! Och här oxå, fyra kort tagna. Jag ÄR sjuk :|
 Imorrn börjar jag jobba igen. Hur det känns behöver jag nog inte säga. Jag skulle ge så mkt för att slippa allt här och befinna mig på koh phangnan igen. Till och med Pattaya är bättre.

Förlåt för att jag är så jävla deprimerande men det bara är så. 
      

RSS 2.0