From mixed drinks to techno beats it´s always heavy into everything.


Dag 5 av 9jobbdagarirad avklarad. Känns helt fantastiskt. Jag är fantastiskt trött. Fantastiskt nöjd, en riktig superdag idag. Och igår, jobbade extra i skärholmen. Var visserligen lugnare än vatten men jag spenderade fint tiden med att göra utfall osv. Efter det så tog jag med mig Nina och begav oss till TGI fridays, eve o louise för några glas. Stockholms inte bara roligaste liga, snyggaste tillochmed. Hoho;D

Till min förvåning så var jag klarvaken när väckaren ringde imorse kl 06.00, fikade en superfrulle, städade lägenheten (trodde pappa skulle komma ikväll, fack, städade i onödan alltså..) och tränade innan jobbet. Jobbajobbajobbba. Vi har fått in de absolut fulaste jeansen ja sett, ljusrosa och tantiga. Mina grabbar har fått kalassnygga kläder. En jacka som är SCHTEEK.

Nu käkar jag pasta med pesto och dricker te. Stabil kvällsmat, nää kommer vakna och ha kramp i magen.
Imorgon morgonmöte, jobb och sedan födelsedagskalas. Löning, inte minst. Fullspäckat schema.Allt arbete som man får betalt för suger ut och bryter ner själen
- Aristoteles.


Sedvanlig dag på jobbet

En skitdålig dag, en sån med smutsigt hår och känner mig mest misslyckad, äckligast, fulast, och fetast i världen. En sån där skitdålig dag som de allra flesta har om vartannat.

Så stod jag och vivi och vek tröjor, en mystisk snubbe med kapuchong kommer fram till mig och säger
"Åh hej du! Kommer du ihåg mig?" (Nä antagligen inte, från vad?)"
"Nä ja gick förbi här för typ en månad sen och du är så himlahimla söt, men du ha inte varit här sen dess.. " (oj, otur)
Vivvi säger :Ja hon är så himla sööööött
"Har du så man kan få tag på dig så kan vi hitta på ngt?" (skulle precis slänga upp den där att jag inte har någon mobil och kommer från norrland)
Vivvi: Jamen självklart kan du få hennes nummer!

Så nu har en hemlig kille som inte presenterade sig men tydligen saknade mig nå fruktansvärt mitt nummer. Kunde han inte kläckt ur sig det innan alla hjätans dag kanske????

14 februari.

Idag är den ensammaste dagen på året om man är ensam, vilket jag är. Jag blev inte smittad av någon hemsk sjukdom, utan drog en sjujävla bortförklaring.
Dagen har istället spenderats på träning, först en promenad, sen cardio, sen kinesis, sen en promenad till, sen lite mer cardio och sist spinning.
Jag har dealat med Axel att följa med på spinning en gång i veckan (det borde jag väl kunna överleva?). Passet vi gick på idag var helt magiskt, helt klart det minst dåliga spinningpasset jag någonsin varit på. Gick därifrån drypandes i svett, och insåg till min fasa att jag glömt ta med mig duschsaker.
Så.
Gissa vem som gick hem naken upptill under jackan? Gissa även vem som GLÖMDE ta bussen? Hur någon nu kan glömma en sån sak..
Och följdfrågan är då givetvis:
Gissa vem som höll på frysa ihjäl ikväll?

Och under alla prommisar idag på självaste valentinsday har jag tänkt mycket på känslor. Dagens tema typ.
Jag inser att jag hatar ordet hata och dess innebörd, det används för ofta. Jag kan nog inte komma på någon jag verkligen hatar.
Visst, det finns människor jag inte gillar, det finns människor som jag absolut inte gillar och människor som jag knappt klarar att vara i samma rum som men skulle ändå inte säga att jag hatar dom. Folk man hatar kvittar det om dom dör.
Något som jag däremot hatar är att frysa, det är aldrig kul. Död åt kylan.Nu duschen, verkar som varken vädret eller Gus Carr har några planer  på värma mig ikväll tyvärr. 

When the drugs don't work no more you get high on life.Jag har gjort världens tabbe. För någon vecka sen lovade jag bort mig själv den 14februari, inga konstigheter.
Och nu ikväll kopplar min hjärna att den 14 februari är inget mindre än alla hjärtans dag. Såklart. Och nu har jag ångest upp över öronen. Så om någon har en bra ursäkt på lager, eller någon allvarlig sjukdom som ni kan smitta mig med är jag tacksam.


RSS 2.0