Irri te rand e

Sol, inom fem minuter regn, nu sol igen. Helt sjukt.
Min spritflaska är borta, spårlöst jävla försvunnen. Blir så sjuuuukt irri. Men jag har iallafall hittat mitt leg igen. Helgen kommer bli bra, det känner jag på mig:)


Det ÄR komplicerat

Stressen då mobilen ringde första gången var galen, men klockan var bara 7 och någon sökte gunilla. Sen ringde den igen, åfunne, just då jag skulle stiga upp. Tur för mej som glömt ställa klockan! Jag gjorde mig klar, dagen kändes åt helvete sen typ en kvart innan jag skulle fara kom jag på att jag var tvungen ha med mig lådan till datamusen till norsjö ifall jag ska kunna reklamera den. Mamma hade tydligen lagt den i garaget så jag tog nycklarna och sprang. Fan, saaben var parkerad typ en decci från dörren. Va gör man? Springer tillbaks till huset efter bilnycklarna och tillbaks för att backa. Kuungen på backa alltså, vilken pärla bilen är;) Fick iallafall bort den, men dörr(jäveln) ville fortfarande inte gå upp, låset gick inte attt rubba. Så jag tänkte ge upp, faktiskt. . Körde fram bilen till porten igen, stannade, la in friläge och drog upp handbromsen. Men nyckeln satt fast i låset!:O:O Hur mkt jag än drog och jekade satt den bergis. Hahah hjag gatt be mina grannar om hjälp, sen lät dom mej gå genom deras garage oxå. Snällt, men vad gör mna inte för en datamus?
Nuså, allt bra igen tänkte jag. Men nej, hittade inga pengar i min börs till bussen. Lyckades skrapa ihop femton kronor i endast enkronor och femtioöringar. Busschaffisen såg sådär lagomt nöjd ut när jag slängde fram dom.

Väl på stan chillade jag lagomt på sportaffärer. När jag stog och testade bikinisar i högsta hugg hör jag ngn säga "Heeeejjj" Och tittar ner på en liten skitunge som krypit under dörren och ligger och tittar på mig. Jag hoppade på henne, bara så alla vet.
Insåg att jag tappat ett örhänge så gick för att köpa nya. Sååå då jag drar fram kortet för att betala och hon frågar om leg inser jag till min fasa att det är totalborta. Inte en skymt av de i börsen eller väskan. Fattar inte hur man kan vara så kopiöst klantig, igår då jag skulle betala hade jag legget men borta kortet.
Hookar med farfar som klagar på deras kd (korsdrag), han vill ha ac i bilen ist. Då jag blir rik ska jag ge han det:]
Resten av dagen blev faktiskt bra, har kört bil, vandrat i skogen, plockat jordgubbar och snottren, sett gabban förlora fotboll med 7-1 samtidigt som myggen åt upp mig.

Guess

Gissa vad? Jag har redan börjat på en ny design:$

Har kännt mig lite nere dom två sista dagarna, har ingen aning alls varför för mitt liv är verkligen jätteroligt nu. Den bästa sommaren i mitt liv! Hur som helst läste jag familjen degermans blogg och då började tårarna rinna.
Och nu vägrar dom sluta. Ååhh jag hatar att gråta..

Helgens bravader

När jg lix är i farten skulle jag kunna sammanfatta min helg;fest.

Torsdag, grabbkväll, med Jennifer och Sandra. Vi käkade en familjevesuvio från dallas som var superB och drack öl, jag knäckte en av mina tvålitersöl från montenegro. TIll allt detta hade vi chips, men ingen orkade äta dom efter den gigantiska pizzan. Jag köpte ut 3.5or för första gången i mitt liv, till jennifer. Inte så illa som de låter, framförallt inte olagligt eftersom hon är 23år ung, hade bara inte tid att göra det själv. Under kvällen hittade vi en grym plats att utforska, nämligen ck-taket. Det var som en stor studsmatta!:D:D 



Fredag, pdol, med Matildagull, Fanny, Evy och Oscar. Sminkade mig i nästan fyra timmar bara för det.. Nä alltså, jag gjorde massa annat mellan. Ngn som vill veta hur många fågelfrön som finns i en påse? Jag vet, jag tappade ut ALLIHOPA över köket.
Så egentligen fixade jag mig själv i typ en halvtimme max. Fast de var onödigt, svettade lix bort allt för det var kollosalt varmt. Helt sjukt! Jag är lite besviken på pdol över lag, men det var ändå helt okej. Jag hade kul och tappade bara bort dom en enda gång! Träffade inte Han 1 eller 2. Inte Han 3 heller för den delen. Men jag träffade han 500 och han 1miljon. Största missen hittills, jävla jävla fan. Hahah
Sovde på bussgolvet på väg hem, dom pressade in alla så det var som en jävla laxask (sex laxar i en laxask ni vet). Sen fortsatte sovandet hos matilda, då jag tillslut tystnade. Fick husmans till frukost, som jag länktat! Husmans i mitt (L).


Lördag, olles, med Linnea, Sandra, Robert och stundvis oxå Linkan. Vi hade trevligt fastän det var lite glest med folk. Jag luktade hamburgare efter att slutat jobba kl10. Blev inte så sent, och jag tog mej till jobbet på söndagen:)

Montisnegris

             


Bussresan till sthlm är inte så mkt att berätta om egentligen. Den var lång, seg, trång, tråkig och varm. Min mobil dog. Punkt.
Hittade mina homies i hufvudstaden och åkte för att sova några timmar. Upp igen, packa om, bege sig mot arlanda och mn. Första gången i hela mitt liv jag inte hamnat nära några småskitar som bara bråkar! YEEESSS. Hur skönt som helst, men ja kunde inte sova ändå. Som vanligt alltså. Tillslut landade vi och fick gå av planet. Det är den absolut värsta biten av alla resor; Att kliva av planet. Värmen liksom slår emot en så man bara vill backa tillbaka in och stänga dörrarna. Känns ungefär som att öppna dörrarna och gå in i ett hus som brinner. Ni fattar poängen! Solen strålade, molnen var obefintliga och vinden likaså. Kände paniken i jeansen som jag bar. AV MED BYXORNA FFS!!
Vi skyndade till stranden, smälte i solen och njöt. Full njutning typ:]


Följande dagar såg ut såhär:
09.00 upp, ut och gå
frukost
12.00 stranden, sola bada åka roliga vattenleksaker och dricka öl
18.30 hem
siesta
21.30 ut och äta mat, dela vin med mamma och pelle (måste skriva de för de va speciellt, att dom bjussade varje dag. Helt sinnes) gå på strandprommen bland allt folk, hoppa megastudsmatta och köra gocart. Jag är förövrigt sämst på det..
01.00 hem
sova

  fin rödvinstunga mjummieeee..                 


Mina gocartäventyr är många, läs och betrakta mig som en kommande bilkörare.
Gocart1; Körde i världens tunnaste och fladdrigaste klänning som såklart blåste upp hela tiden. Snillet borde nästan kunnat räkna ut det innan men nada. Så jag racade, och tittade ner på klänningen för att fixa den. POFF in i kanten där dom som skötte banan satt. Dom slände sig från stolarna och skrek på mej. Jag fortsatte gasa och dom skrek ännu mera. Satt fast (katt åt stol, satt i halsen hhi). Gocartens framdel lyftes ner och jag gasade på nytt, montenegrerna skrek på nytt. Satt tydligen fast ännu mera. Lyftes ner helt och fortsatte min färd, den gick dock inte så fort för jag blev lite rädd.
Gocart2; Den här gången skulle alla köra, jag, gabbe, alle, mamma och pelle. Dom startade min först och jag fick fara. Innan jag hunnit ett halv varv och innan någons annans var startad så satt jag återigen fast i kanten och arbetarna gormade åt mej, slog sig med händerna om huvudet och sprang för att rädda mig. Återigen.. Så jag höll mej från att köra fort denna gång. När vi närmade oss slutet av tiden så körde jag fortfarande sakta, kom mot den tredje kurvan och bromsade lite extra och kände någon smälla in baki mig. Och igen och igen och igen. Seriekrock orsakad av ingen mindre än mig. Kände viplerskänslan i skallen och sneglade mot banskötarna som återigen tog sig om huvudet. och såg allmänt lessa ut. Det blev vårat sista varv, dom vinkade in oss sen. Ptjooo. Sen slapp jag köra mer på hela resan och det var tur!
 


Albin tålde inte sina åksjuketabletter vilket slutade med att på vägen hem när tabletterna skulle ur kroppen fick han snetändning och skrattade i två timmar. Och skrattade är inte bara skratt, utan dubbelvikt flabb med tårarna sprutandes. I övik stannade han själv i bilen när alla andra gick in och handlade, han satt då dubbel med sej själv och garvade. Hahah.  Han får ett långt liv iaf:) Det var kul!
Annat som har underhållit massa under resan är jag. Inte skratta med mej utan åt, just för att jag är så förbannat klantig! Jag föll nerför hotelltrappan tre gånger minst, sen utomhus föll jag några gånger oxå.. Men det känns bra att dom andra är glada iallafall =) !

Mer om montegro i sig känns det som om jag borde utfärda en varning. ALLA tjejer gick i princip omkring ohc såg ut som slampor. Verkligen jättemkt! Stringbikini var inte sällsynt heller. Och på den manliga fronten dominerade tyvärr speedos. Inte så värst upphetsande, mer äckligt faktiskt.


Alla kort jag lagt upp är helt oredigerade och min kamera mörkar ner korten, så tänk solsken i allra högsta grad ;)

Igång

Tänkte berätta att imorse (eller ja, mer inatt typ kl5) så vaknade jag av att jag var snuvig, sen kopplades det vidare till blodsmak i munnen innan jag tillslut förstod att problemet var näsblod. Shit, så följande två timmar gatt jag springa och byta proppjävlar varje kvart. Inte uppskattat!
Gabbabe och albin har gjort gropar i smöret, så vet inte hur jag ska fixa frukosten imorrn :( Basic frukost ala josse; Husmans med smör och ett glas juice (helst godmorgon eller brämhults). Alternativt jättegrova mjukmackor som nästan är hårda för att do mär så grova, med philadelphia, sallad, skinka och paprika på. Juice är drycken som gäller även där.

Förresten tror jag att jag mognat sen jag blev arton, idag drackjag kaffe på jobbbet (hah, med mjölkchoklad och glass) och igår då jag kom hem från min promme så blev jag jätteirriterad då vi inte hade fått norran. Ett extra plus i min kant då jag berättar att jag städar upp direkt då jag spiller ngt, och att jag är jättestörd över hur stökigt mitt rum är. Vad har hänt med tjejen:O?

Helloooå

Ny blogg, ny design och ny start. Varför? Jag var less på min andra, plus att min kära papi läste den och så kan jag ju inte ha det. Vill ju kunna skriva allt! Nu blir det bättre, ärligare och härligare inlägg. Kanske inte fler, men jag ska skärpa mig efter sommaren. Designen är jätteenkel, får vara så ett tag, var för lat för att göra någonting mer avancerat just nu.

Aja, over and out, ska pilla på lite mera sen sova. Jag är grymt trött efter tre dagars festande och jobbande.

RSS 2.0