VILL HA OCH VILL HA; SKA BE ATT FÅ

josephine | säger (00:30):

oxå vill ja ha en 40tums tv
hemmabio
wii
mobil
och wii fit 
och en brödrost
kolsyremaskin
popcornmaskin
våffeljärn
och ett överkast
och en sänggavel
sängkappa

josephine | säger (00:31):

pläd till soffan
och en tvbänk

albin säger (00:31):
jag vill ha in iphone 4 och en hockeyrink :D

josephine | säger (00:32):
Sluta va så bortskämd, snorunge ;)

det var nog allt för ikväll

Så kan vi ju dra en slutsats när farten är igång.

Min shoppingfria månad slutade dessvärre inte riktigt som jag tänkt mig. Men en förbättring helt klart! Här är resultatet;

En kjol (skinn, absolut nödvändigt partyplagg)
Linne (bestämmde att vi skulle ut direkt efter jobbet, what to do?)
Tshirt (bra att jobba i, mest bra att ha till kjolen hehe)
Två jackor (så billiga att dom knappt gills, sanne+josse på söndagsloppis)
Kofta (Jättenödvändigt, verkligen. Barnavdelningen 149kr så de sprolla)
Och ett par skor men hur än jag vrider och vänder, förvränger och ljuger för mig själv så ÄR DOM INTE nödvändiga. Alls. Så dom måste tillbaks.


Aaamen vi kanske prövar denna månad istället, bättre lycka nu? Kör hårt josePHine

Hemma hos Josse 27/10

Tråkigt att hur fint det än är på riktigt går det inte få med på bild pga usel mobilkamera. Egentligen usel mobil överhuvudtaget, kan skratta mig lycklig varje dag den är vid liv. Gjorde i vilket fall som helst ett försök att få med hur det ser ut just nu.


Bild 1&2 är alltså vardagsrummet. Ny färg på väggen bakom soffan, massa nya kuddar, hett upp plastsaken från Koziol på väggen. Den bruna pinnen man skymtar i fönstret är i själva verket en lampa, likadan som den på bild 3 fast mindre.
Och bild 3 är ett hörn.
Bild 4, där ser man färgen på väggen lite bättre, samt tavlaan (folk på bussen trodde jag målat den själv men så är det självklart inte.)
Bild 5 kan man skymta sovrummet, sängbollen blev inte alls som ja tänkt mig så därför blir det ingen närmare bild därifrån ännu. De bruna sängkläderna är nya, världens underbaraste att krypa ner i. Från mimou. Och slutligen bild 6 är det första och sista man ser när man går in respektive ut ur lägenheten. Fånga dagen!

Med ekvatorn som midjebälte.

Mamma på besök, ytterst trevligt. Vi har inhandlat massa fina inredningssaker, hon har målat om medans jag jobbat. Jag har lite hjärntorka så att säga. Fredag, det gillas. Mycket. Mamma är ute och käkar middag med pelle. Jag har serverat mig själv lite naturgodis och ser en film som är så jävla läskig att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen. Fysatan alltså.

Tänka sig, josseblondin är ett ej återkommande skede i livet.


Blondie
Med smink vs utan.Till dig Jennan: Over and out.

Åhnej stilkrock.

Nu hittade jag en tavla jag vill ha. Synd bara att den inte passar in.Förövrigt är jag ägare av både säng och soffa nu. Det känns bra. Sängen är skön och soffan grå. Huvudet hade ställt in sig på en vit så måste bara tänka om lite kommer jag att älska den. Mjuuumm. Och jag gillar tanken på silver och paljetter mer och mer, hehehe

Inspiration expedition sovrum

Lite vad jag gillar.

 -lamporna. Ska ha, kärlek
 -"gavlen"
 -pälspläden
 -paljettkuddarna


Mitt mål för dagen är att hitta en bild på det ultimata sovrummet som jag bara kan kopiera rakt av så slipper jag själv fundera. Att se framför mig hur jag vill ha är inte min starkaste sida (kollage eller inte jennan). Dock så tror jag att jag kanske vill ha åtminstonde en vägg i någon mörkare färg. Typ brun. Eller ngn snygg tapet.. Kanske
Sen måste jag även bestämma ifall jag ska ha en 120cm säng eller 140, 140 blir trångt men då är det inga problem att sova två. Gabban jag väntar att du ska flytta hit med.
Btw så blev det en grå soffa. På tisdag hämtar vi den. Insåg när jag satt och kollade på soffor (med en tekopp på armstödet samtidigt som jag målade tånaglarna röda, i soffan) att jag nog inte är kapabel att ha en vit soffa. Trots att den är äckligt snygg. Älskar den vita soffan.

Nu söndagshäng med Sanne. Återhörelse!

RSS 2.0