Inspiration expedition sovrum

Lite vad jag gillar.

 -lamporna. Ska ha, kärlek
 -"gavlen"
 -pälspläden
 -paljettkuddarna


Mitt mål för dagen är att hitta en bild på det ultimata sovrummet som jag bara kan kopiera rakt av så slipper jag själv fundera. Att se framför mig hur jag vill ha är inte min starkaste sida (kollage eller inte jennan). Dock så tror jag att jag kanske vill ha åtminstonde en vägg i någon mörkare färg. Typ brun. Eller ngn snygg tapet.. Kanske
Sen måste jag även bestämma ifall jag ska ha en 120cm säng eller 140, 140 blir trångt men då är det inga problem att sova två. Gabban jag väntar att du ska flytta hit med.
Btw så blev det en grå soffa. På tisdag hämtar vi den. Insåg när jag satt och kollade på soffor (med en tekopp på armstödet samtidigt som jag målade tånaglarna röda, i soffan) att jag nog inte är kapabel att ha en vit soffa. Trots att den är äckligt snygg. Älskar den vita soffan.

Nu söndagshäng med Sanne. Återhörelse!

Kommentarer
Postat av: JennyLu

Härligt att du börjat kolla på allvar efter inspiration :) Har heller ingen fantasi när det gäller att se ett rum framför mig, så därför är Styleroom kung! Har fått många bra tips därifrån :) Fortsatt lycka till!

2010-10-10 @ 18:28:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0