BRA JOBBAT HÄR!

BRA JOSSE!! Ja slängde just min s'nglampa i golvet.. Den andra på typ två månader, men så går de om man är klantig. Otroligt onödigt iaf! Bez ska köpa en ny åt mej lagomt tills ja fyller år, synd de är ett år kvar:p


Hahahah måste bara berätta om min kära vän Henkes helg, han for till umeå och festade, men de gick lite segt för han med raggandet. Såhär i efterhand kan jag tala om för alla att det var Pridefestival där. Hahah synd henkeeebejb!!!



Och såhär ser min mobil ut, dags att skaffa ny. Jag har skippat de där med touch för ja är nog för trög för att fatta, så lutar mot en samsung eller lg. Vilka är bättre?

Kommentarer
Postat av: Pempan

Det självklara valet är samsung :) Det är grejer det!

2008-09-30 @ 11:30:15
URL: http://pempans.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej! Jag undrar om du skulle kunna tänka dig att ägna en minut åt att vara supersnäll mot mig och rösta på mig i den här fototävlingen



http://microsites.nokia.se/6220/index.php?thanks=1#/grid/1/-1/votes/5185986



Vore hur snällt som helst och det skulle göra mig jätteglad! :D



PS. Du kan även vinna en fräsig mobiltelefon när du röstar :)





Med vänlig hälsning

Astronauten

http://astronautenochfrank.blogg.se

2008-09-30 @ 11:33:21
Postat av: Jenny

Har nog ingen riktig Ikea-trip planerad. Har dock funderat på att vara om på kungens kurva i helgen när vi ändå är i krokarna. 4 våningar prylar, ja tack! Men då blir det isf till att beställa hem grejerna via nätet efter att man sett dom irl! Har du inte fixat kortet snart så vi kan åka bara du & jag? ;)

2008-10-01 @ 21:32:21
URL: http://jennylu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0